sizce bir bayanın karşısındakine hoşlandığını söylemesi, ilk adımı bayanın atması nasıl karşılanıır ?
illaa ki erkekten miii beklenilmeli ? :)
illaa ki erkekten miii beklenilmeli ? :)
Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Her ne kadar cesur kadınları sevdiklerini söyleseler de, erkekler seçim hakkının onlara bırakılmasını isterler. Bir bakış yüz kelimeden daha fazla şey söyler denir ve bu gerçektir. Bir bakışla karşımızdaki insanı cesaretlendirebiliriz veya ümidini kesebiliriz. Onu beğendiğinizi anlamasını istiyorsanız onu baştan aşağı süzün, şaşkınlığınızı gizlemeyin, egosunu kabartın..gerisi çorap söküğü gibi gelecektir :))
Valla ben duygularimi belli ettim götü havaya kalktı indiremedim...en iyisi erkekten beklemek...
İlk adım duruma göre degişir. Sadece kızların daha az söylemesi lazım diye düşünüyorum. en azından emin olmadan söylememeliler. Şu var ki erkege " bana karşı ne hissediyorsun" demen yeterli. zaten bu gizli bir hoşlanma düşüncesidir. Erkek de direk söyler
ilk adımı erkek atsa daha uygun olur, ama bu durum herşeyin açık olduğu bir an olmalı, yoksa insan terslenmek için kimseye gelmez, ayarı tutturamıyorsunuz.
Cevap
24Cevap
Genelde "sinyal" kadından geliyor. İlk adımı da bu sinyali alan erkekler atıyor. Ama bence ilk adım da kadınlardan gelmeli. İlk adımı atan kızların sayısının gittikçe arttığını söyleyebilirim. Kadının ilk adımı atması bana çok romantik geliyor doğrusu.
Mantık olarak bakınca; evet, kadın da duygularını açabilir erkek de... ne farkeder derim.Ama ben hayatımda henüz böyle bir talepte bulunmadım kimseye.Bunu zorunluluk hissetmedikçe de yapacağımı sanmıyorum.Karşı olduğumdan değil ama bilinçaltım engelliyor sanırım.
onunla ilgilendiğini belli etmelisin.Kendini tanıt, sohbet et.Ona değer verdiğini göster.Zaten karşılık alıyorsan erkekte senin beklediğin adımı atacaktır.
eksi gelecek eminim
ama erkekten gelmeli
daha öncede babamın nasihatini yazdım "oğlum sana gelip sevdiğini söyleyen kıza yüz verme, onun niyeti başkadır."
bi söz daha vardır... "kadın aşık olmak için, erkek aşk için vardır..."
boynumu kessen doğruyu söylerim...:)
nasihatını almamış olsam zaten buraya yazmazdım...
Bu bayanın nasıl bir şekilde yaklaştığına bağlı basit bir şekilde yaklaşırsan o an kaybedersin karşı tarafı kendini bilerek ağır bir şekilde adım atarsan kendine hayran bırakırsın bence.
illa gelip sana deli oluyorum demesine gerek yok, sadece kendi gelip tanışsa yeter ve özgüvenine hayran bırakır, birkaç adım önde başlar gözümde.
ben erkekten beklerım tabı kendımde gulumserım bakısırım o zemını hazırlarım hoslandıysam ama hoslandıgını erkegın soylemesını ısterımkı ne kadar cesaretlı ve ozguven dolu oldugunu gormus olurum
Farketmez.
Yeter ki davranışlarıyla , hal ve hareketleriyle belli etsin.
Yanıma gelip senden hoşlandım diyeceğine gözlerime gülsün.
Daha çok etkilenirim.
Bence evet ilk adim erkekten gelmelidir ben hayatimda hic ilk adimi atmamisimdir hep karsi taraf atmistir kolay kolayda gidipte ilk adimi atabilecegimi dusunmuyorum ama beklemek istemiyorsan gidip ilk adimi atabilirsin..
2 iki tarafta insan formatındaysa, sorun yok. birisi söylesin işte.
hahaha:):):)
Kendini bilen birisi ise kaba eti havaya kalkmaz ama değilse işin zor .
Olması gereken kadın erkeği cesaretlendirir, erkek ilk adımı atar.
bence erkekten ben kadınların hayal kırıklığı yaşamasını istemiyorum çünkü benim için kadınlar ince narindir. bana karşı bi kadın adım atsa ben soğurum bence beklemelisin erkek atmalı
kız belli eder.. erkekten adım gelmiyorsa kız adımı atabilir.
genelde erkekten gelmelı dıye bı kanı var toplumda...ama ben atarım...hoslanıyorsam dırekt soylerım hoslandıgımı
bence erkekten gelmeli ama karşı tarafla aramız çok iyiyse ben söylemediysem benden hoşlandığını söylemesi hoşuma gider.
adım atmaktan kim ne kaybeder. Bana bir adım gelene ben bin adım giderim şahsen. Burdan yola çıkalım sonrasını mevlam bilir
kız tarafı hoşlandığını iyice belli ederek ilk adımı atabilir, benimkiler hep öyle oldu, ışık görmeden harekete geçmem..
ilk adımı ben atmam önemli, ister bekler ister beklemez onun seçi mi. gerçi söyledik de ne oldu nokta
her iki tarafta olmalı bnce artık ilk kim davranırsa
bana bir kız söylese, bunu hiç yadırgamam. ama ne yazık ki yadırgayacak zihniyette insanlar mevcut.
seviyor isen adımın at.ama karşı taraf böbürlenirse o kötü.
yanı kız pası vericek bana da boş kaleye gol atmak kalıcak :))
gerek yok bence kadın erkek eşiltiği var artık. cesaretli olan ilk adımı atmalı.
Siz olayı belli edin gerisini erkeğe bırakın.
İlk adımı kadınlar da atabilir bence.
İlk adımı atmaktan gocunmuyorum.
evet erkekten beklenmeli:)
Bence farketmemeli kadında ilk adımı atabilir.
bir merhaba ile erkekten gelmeli bence
çok seversem ilk adımı atarım
Sen veya o önemli olan atılması
Daha çok isteyenden
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar