beni arkadaş olarak ekleyecekmişte, arkadaş listemdekileri görünce hakkımda fikri değişmiş. ve kendime iyi bakacakmışım :D:D:D
bu soruma ders olsun diye yazıldıysa; A CLASS diyorum :P
kadın duyguları ile,
erkek mantığı ile (aşık olmadığı zamanlar da)
yaşar davranır e bu durumda mantığı ön planda olan birine sebebi olmayan zorluklar çıkarırsan
ne bekliceksin ki karşıdan
elbette o buhranın getireceği karşılığı :)
ha illa da yapcam arkadaş, o da çeksin diosan
öle birini arıcan bulucan :)
Trip kadına çok yakışıyor , trip atmayan kadın Kulpu olmayan sürahiye benzer...
dimi :P
Tribal enfeksiyon bir hastalıktır, ondan ötürü yılmazı msn'den silceksin engelliceksin.
anlamadım?
naz yaparım tripte atarım hıhhh :)) biz bayanlara yakışıyor :)))
aynen :):):)
Cevap
19Cevap
bazen abartıyosunuz cinnete getiriyorsunuz adamı deliriyor kaldırp camdan atası geliyor assagı snra erkek katil oldu die arka sayflrda okuyorz sevglisni asagıya attı cesedi çöp ten cıkardılar falan iyi seninki ayrılms bide yukrdaki olsa dahamı iyi :D :d :d :d :d:D
yok ya ayrılan :) ayar yedim azcık.. bide etrafı gözlemleyince farkettim :D
amaaaaaaan salla gitsin kaybeden o oldu dimi tatlım :D :D
evet evet, öyle ... ama tatlı bi şey.. EN GÜZELİ BARIŞMAK ;)
Özür dilemekle , azıcık alttan almakla neler kaçırdığınızı bir bilseniz :)
ya sey byke arada istisnalar olr ya ben onlrdanm iste :) belki benm kadar anlyslısı yoktur sert tepki vermek yerine onu kırmadan nedenini falan ararım üzlmemesi icin herseyi yaparm ama keske oda byle olablse varya kolumu bacagımı keserim o derece :(
:) yapar, tripin uzunluğu kısalığı erkeğin elinde olan bir şey ;)
joy türkü aç kolanı yudmla test çöz takıl ya hepsinin a*k bize bisey olmasın dimi hadi ben antrmna gidyreeeeeeeeeeeeeeeeeee
ergen misin nesin yaa
maleseeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeef :(
yakışır naz neden yakışmasın ama herşey dozunda olunca güzel. sen nasıl karşında her zaman yılışık laubali bi erkek görmek istemiyorsan bir erkekte fazla naz ,trip görmek istemez. bazıları tribin boyutunu abartıyor o yuzden çekilmez oluyor.
öle tabi, fazlası değil ama 0 tahammülü olanlar garip, yanlış anlamayın ilk şoktan sonra kadında önemsemiyo onu, azcık nazımı çekmeyenle işim olmaz :)
Yakışıyor tabiki zaten trip atması nazlanması bir nevi bizi sevdiğinin göstergesi ya takmasaydı ? bu daha kötü olurdu. Ama abartmamak lazım adam zaten hatasını anlamışsa bir süre sonra trip kesilmeli abartınca artık sinir geliyor daha kötü sonuçlar çıkabiliyor.
katılıyorum :) çok uzatmadan azını çekmek lazım ama dimi ;)
Evet ayarı tutturursanız hoş oluyor ;)
agzına ıkı şaplak çarpılası kız. suratına sövulesı erkek .
haydaaa :D
deli kıza cilve yap demişler tutmuş halının ortasına sıçmış ;)
çok güldüm :):):)
tripten tirbe fark var yanımdayken böyle küsme numarası yapıp dudağını büzdümü tatlı oluyo
ama uzaktan trip kızdırıcı oluyo ...
gerçekten öyleymiş ! sen görmüyosun ama uzaktaykende o dudak büzük :(
la tribin şirinimi olurr ? şeytanı cennetten kaçırandır trip !
o hikayede trip atan şeytan dı bence :) "NEDEN ADEMİ DAHA FAZLA SEVİYONNN, HÖÖÖÖ"
sendeki başka versiyon ;)
Ama bazıları b.kunu cıkarıyo naz durumunu asıyooo kendını bılen bır bayana naz yakısır ve cok sırın olurlarr yerım ben onlarıı yanlıs anlasılmasın sırınlıkler ıcın
Fazla naz aşık usandırır. Ben trip çekemem hiç sevmem. Triple naz aynı şeyler değil
tanım yap?
Naz yapmak isteyipte, karşı tarafı biraz cekindirmek gibi. Trip; bir erkeğin sevgilisiyle yürürken başka bi kıza bakıp güzelmiş diyip kızında buna karşılık iyi onunla ol o zaman demesidir
allah allah, niye başka kıza güzel diyor erkek pardon.. HERHALDE İYİ ONUNLA OL! sorduk mu?
Ama ruslar o kıza bakıp benim ne eksiğim var diye üzülüyor o eksiği tamamlamaya çalışıyor. Trip falan yok
Bence sevgilinin yanında başka kıza bakarsın ama "ne güzel kızmış" dememen gerekir.Bunda da triplik bir durum yok ama insan sinirlenir.Ruslarla da Türkleri karşılaştıramazsın.Farklı kültürlerden geliyoruz, farklı ırklardan geliyoruz.Bir eksiğimiz olsa bile bunda yapılacak bir şey yok.Yapılacak bir şey yoksa bunun üzerinde düşünmek de boş iş.Sonuçta sevgilin de başka bir erkeğe bakıp onu beğendiğini belirtirse sen de sinirlenirsin."Beni beğenmiyorsan ayrıl" demez misin? Birazcık empati.
Haklısın bu yönden düşünmemiştim. :)
bence yakışır ama bi erkeğe yakıştırmam ıyyy one öyle be trip atan erkek bööğ
kesinlikle, o tek kaşını kaldırsın sert sert baksın yeter :D
tribimizi çekemeyen erkek utansin sekerimmm biz boyle çok tatliyiz bence :*
Çok fazlası yakışmıyor
cidden bunaltıyor anında bırakırım trip atan kızı
çok fazladan bahsetmiyorum, azcık olan ;)
triple naz biraz farklı. trip biraz sert olabiliyor insanı soğutuyor gerçekten
evet öyleymiş :(
nasıl katlanıyor diye düşünüp b.kunu çıkartırsa katlanılmaz düzeye geliyor.
hafif hafif belli etseniz değer veriyosa yapmaz zaten ;) ama bence çok tatlı bi şey
Fazla abartmadığı sürece şirin olur doğrudur.
bence de
Bezdirmeyen nazı severler
yok yaa, yeni modeller 0 tolerans
haklılar bende sevmem
nasıl yani,
hiç trip atmazmısın sen?
yoo direk söylerim söyliyeceğimi
fazla trip aşık usandırır derler :))
çok fazla atarsam usansın gitsin diye zaten :D azından bahsediyorum
biz atınca laf edıyonuz sızde atmayın arkdas :D
dediğim gibi, kadına naz yakışır , erkeğe değil ! maçoluğun erkeğe yakıştığı gibi
fazlası aşık usandırır:)
Bir yere kadar..
ok, orda sorun yok, bi yere kadar tabide, başı oluyo bazen bu genelde :)
Şimdi eğer hard core tepki almak istiyorsan evet az biraz naz yapmak iyi olabilir.
kadına naz tabi ki yakışır ama fazlası zarar
1 olur 2 olur 3.de boka sarıyor
Nevin hanım...
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar