Ona deliler gibi aşığım ve ne yapacağımı bilmiyorum, lütfen yardımcı olur musunuz?

ben haziran ay ında bi arkadaşımla otururken onu tanımadığım bi arkadaşım aradı ben de kim olduğunu sordum sonra resmini göstermesini istedim gösterdiği anda ilk görüşte aşk oldu arkadaşımdan beni onunla tanıştırmasını istedim ama malesef araya yaz girdi ben bodruma gittim arkadsım da sonra geldi o kızla aramı yapacağını ve her şeyin çok güzel olacağını söyledi ben de haliyle çok heyecanlandım kızın facebookuna baktım durdum hep resimlerini arka planım yaptı deliler gibi aşıktım ona arkadaşım bana anlattığına göre kıza hep beni övüyormuş kız da bana karşı ilgi duymaya başlamış sonra İstanbula gelince arkadaşımın doğum günü vardı bi mekana gidecektik 2 hafta önceden ayarlanmıştı ve aşık olduğum kız da gelecekti ama son gün gelemeyeceğini söyledi arkadaşıma ben de şok oldum ses etmedim ertesi gün arkadaşım bana o kızı unutmamı söyledi ona tamam dedim ama asla unutmadım gittim facebooka ekledim kabul etti konuşmaya başladık ben espiriler yapıyor o da gülüyordu aramız çok iyi olmuştu yeni tanışmamıza rağmen mesajlaşmaya başladık çok iyidi aramız öna aşık olduğumu biraz da belli ediyordum sonra ilerleyen haftalardda bu arkadaşım ben ve sevdiğim kız buluştuk ben çok heyecanlı olduğum için hiç rahat davranamadım o günden sonra bana soğuk davranmaya yazdıklarıma cevap vermemeye başladı aradan 3 hafta geçti 3 hafta boyunca durmadan ağladım sonra nasılsın dedim cevap verdi ama çok soğuk çevaplar veriyordu bu sabah meraba yazdım mesajımı okuduğu halde hiç cevap atmadı ben ona deliler gibi aşığım ve ne yapacağımı bilmiyorum lütfen bana yardımcı olun şimdiden teşekkürler
Ona deliler gibi aşığım ve ne yapacağımı bilmiyorum, lütfen yardımcı olur musunuz?