Evlilik adayı biriyle tanıştım red yedim.

Profil kız : 2 yıllık mezunu, 26 yaş, Adapazarı. 2,5 yıl önce nişandan ayrılmış.

Profil ben : 4 yıllık mezun, 36 yaş, İstanbul. Kız arkadaşlarım oldu 10 yıldır yok.

Bi arkadaş vesilesiyle evlenilecek aday olarak tanıştırıldık. Önce resimler gönderildi karşılıklı onay verildi. Buluştuk. Çeşitli konular konuşuldu. Aracı "Sen evliliğe hazırmısın" gibi armutça bir soru sordu bana bende evet dedim sonra ilk görüşmede girilmeyecek konulara girdik konuştuk vs (aracının tecrübesizliği) sonrasında ben kıza dedim ki "Sizden hoşlandım seni tanımak istiyorum" kız dedi ki "Ben henüz hazır değilim sizi oyalamak istemem". Telefonlar alınmadan vedalaştık. 2 gün sonra aracıdan yorum geldi o iş olmayacak unut kız senden elektrik alamamış... Sebep olarakta benim ortaya koyduğum 1-2 düşünceymiş, tipe bakmaz huy önemliymş. Bende beni yanlış anlamış düzeltmem gerek dedim, telefonunu istedim. 5 gün sonra telefonunu verdiler (Zoraki olarak belli ki) Neyse dilin döndüğünce anlattım kıza beni yanlış anlamışsın ben kimseye kural koymam beni tanıman gerek , 3 saatte kim kimi tanıyor dedim. Bende seni tanıyayım dedim vs. (Son çabalar)...

Arkadaş olabilirzi dedi. Bende öyle arkadaşlarım var, benim için yıpratıcı olur dedim. Daha fazla zorlamayayım seni dedim. Çok iyi kibar nazik insansın sana mutlulukla işallah gönlüne göre birini bulursun dedim. Aradan 1 hafta geçi facebooktan bir de mesaj attım. "Sen haklıydın aslında ben seni tanıyayım dedm sende arkadaş olalım dedin tamda istediğim buydu, fakat ben telefonda algılayamadım, bundan sonra arkadaşız" dedim. Burdaki amacım kafamda kurt kalmasın ilerde kız arkadaş olalım demişti ben hayır dedim diye kafamı kemirmesin kurtulayım dedim. Birde arkadaşlık isteiği gönderdim. Kız arkadaşlık isteğini red etti, mesaja da cevap vermedi.

Burdaki sorum şu: Tamam anladım kız beni beğenmedi, no problem (Aslında çokta öküz sayılmam) fakat kendimden emin olamıyorum. Ben acaba yıllardır yalnız olduğum için önüme kimçıkarsa saldıracak posizyonda olduğum için mi bu kıza bu kadar ilgi gösterdim, yoksa gerçekten elektrik aldım hoşuma gitti ve o yüzden mi.

Bu arada bazı testler yaptım. AVM lere gidip bazı kızları gözüme kestirdim sanki buluşuyormuş gibi canlandırdım kafamda sonrasında buda olur dedim. Yani burdan anladığım 40 yıllık abaza modundayım ... Kızı unutup önümüzdeki maçlara mı bakmalıyım? Acaba kovalayan varsa kaçılır modunda mı kız?

Evlilik adayı biriyle tanıştım red yedim.