çirkin misiniz demektir?
ya da bu demek oluyor ki çirkin misinizdir(soru detayıı...)
ya da bu demek oluyor ki çirkin misinizdir(soru detayıı...)
bakmıyorlar diye çirkin olduğunu süşünmen yanlış bence ALLAH wergisi sonuçta. artı bakmamaları seni neden rahatsız ediyo ki aslında bakmıyorlar diye rahat olman lazım değilmi? rahat ol derken de komple açılıp saçıl anlamında değil yanlış anlaşılmasın.
cırkınmıyım sorusu yanlıs olmus. bakmanın guzelıkle alakası yok bence ya. bu verdıgın elektrıkten olabılır yada yuruyus tarz hareket vs. sen adam gıbı yolunda yurumussen kımse sana bakmaz yada baktıgını hissettirmez öyle mööö gibi
Bakmasınlar zaten. Bana bakmıyorlar çok rahat bişi :)
Başardım!görünmezlik iksirini buldum yuppi dehayım:)
Cevap
23Cevap
ablam sen öyle düşünürsen öyle olur bakmasınlar bakınca insanın aklına şeytan gürüyo işte düşünceleri etkiliyo bakmasınlar bakacak olan varsa helal gözle baksın
yo bunu nereden çıkardın sadece fark ediliyorsundur ama cesaretli birine rastlamıştırsın ama bu böyle gitmeyecek keşke bakmasalar artık diyecek günlerin çok yakın
Hiçkimse bakmıyosa sakat 1 kişi bile baksa bir umut var demektir..
Hayır hiç de değil çok farklı şeyler vardır. Giyimden tutun bulunduğunuz çevre ve siz farketmeyede bilirsiniz
ılla onlar bakmıyor dıye çırkınmı olucaz. banada bakmıyorlar ama umrumda degıller.
Hiç bakmıyorlarsa (karşı cins) demek ki çirkinsindir... ama bazen bakışlar varsa; güzelsindir... Komiklik yoksa sende, millet durduk yere bakmaz zaten
Çirkinde olsa bakar şimdiki erkekler bence sorun onlardan kaynaklı korkma yani :D
yaa ben bakarım paslaşırızda tek problem benim çekingen olmam :((
yolda yürürken bi kıza bakmak günahtır. onun için bakmıyorlardır sana.
acele etme papaz efendi papaz efendi papaz efendi.
her bakılmayan çirkin olacak diye bir kaide yok
bence değilsindir
bende yakısıklıyım ama banada bakmıyorlar ama sıkıntı yok ben onlara bakıyorum :D
ahaha o da güzel:)
illa bütün erkeklerin size mi bakmasını istiyorsunuz
Parmakla gösterilmekten iyidir diye düşünürüm :))
bakmak var görmek var bakmıştır ama görememiştir
dikkat çekme olayı bunlar
yolda hiç senle karşılaşmadık ondandır :)
dikkat çekici değilsin demek oluyor .
çirkin değilde çekici değilsin belki
bakılıncada güzelmi olmuş oluyosun yani
bazen bakarlar bazen bakmıyorlar
Sen onlara bak :)
Olabilir panpa.
alakası yok
ne alaka panpa?
uyuz olurdum :D
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar