Benim bildiğim göz bebekleri büyür.
Odaklanıp da bakamaz ve gözlerini kırpıştırır, kirpikleri titrer.
Siz neler biliyorsunuz ?
Odaklanıp da bakamaz ve gözlerini kırpıştırır, kirpikleri titrer.
Siz neler biliyorsunuz ?
ilk başta onu gördüğünde eli ayağı dolanır, sürekli başka şeylerle ilgilenmeye başlar. dikkatini dağıtmak ister. eliyle saçını tutar. bunu istemdışı yapar. gözlerine bakamaz, baksa kalp atışları hızlanır kanı heyecan dolar adrenalin yükselir. çıkardığı kelimelerde saçma sapan olur. gerçi konuşamaz ya aptal gibi davranır. aşktan gözü kör olur sonuçta. :)
"Baktım bir kere geri dönmek olmaz"...
Aşk bir nevi kumardir.
Goz bebeklerim buyur diyince aklima atropinin hikayesi geldi:) guzel avrat otu yani. Atropinin etkileri de askinizla yanyana geldiginizdeki gibi. Super hikayesi var ama uzun. Arastir bulursun.
kıpkırmızı kesilir deneyimli ise belli etmez zaten merak etme.
gözleri sormuştum sadece :)
Cevap
6Cevap
Göz bebekleri büyür falan bunları bilmem sadece yeni doğan bebeğe bakıyomuş gibi bakıyorum
Gözlerin gözlerine degsin diye, gözlerinin bekçisi olursun.
Ben sürekli peşinde gezerim ve hep gözlerine bakarım :D kızları bilemem ama çoğu erkek böyledir :D ilkokuldan üniversiteye kadar :D (kendimden bilirim)
melun melun bakıodm ben.. tatlı tatlı anlamsız
:)))))
Sizi bilemem arkadaşlar ama ben gözlerine baktığımda gözlerim doluyor susakalıyorum susarak anlaşıyoeuz birkaç dakika sanki
aşık olan bi insan bakmaz ki gözlerini kaçırır !
tabii ki öyle o yüzden aşık olduğu kişiyle konuşurken odaklanamaz ve sürekli gözlerini kırpıştırır.
Dokunsalar düşecek gbi öyle yorgun bakarlar :)
gülümseyerek ışıl ışıl gözlerle.
hiç gözler o kadar masum olmaz
Yeni hesap açmışız güneş tanrısı Ra :)) gözler kalbin aynasıdır yalan nedir bilmez onlar demiş Emel ablamız
açtık evet tanrı öyle diyor masum gözler işte :)
kirpikim titriyo
mal mal bakar bence
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar