kızlar sizce söylemelimidir
erkekler sizler bu durumu nasıl karşılarsınız?
erkekler sizler bu durumu nasıl karşılarsınız?
Ben sevgilin sıralamalar, kurallar ve oyunlara alet edilmeden, birlikte, beraber, paylaşılarak yaşanılması taraftarıyım. Erkek bunu yapar kadın bunu yapar ayrımını anlamsız buluyorum. Hoşlandığım kadın bana beni sevdiğini söylerse "taparım" yerim yerindeyse, çünkü kendini ve ilk hamleyi erkek yapar zırvasını aşmış, bayağı bayağı aşmış bir kadındır :)
Anlamadığım şey şu, sevgiyi birlike yaşayacaksak, neden sevgiyi şu senin bu benim diye bölüşüyoruz; herşey bizim, herşey ikimizin diyerek paylaşmıyoruz?
haklısın bencede öyle olmalı ama çevremdeki insanlar bunu yapmama engel oluyorlar yok gözünde küçülürsün yok şöyle yok böyle... kafamı karıştırıyorlar ama hak veriyorum dedikleri gibi olursa bn üzülcem ve onlar bunu istemiyorlar...
gerçekten bunu senden beklemiyordum çok şaşırttın beni :) ya ne olacak itiraf etmek karşı cinsin yüzünün kızarmasına yol açar :D seviyorsan direkt söyle geveleme ben bi gün kızın birine seni seviyorum derken sesimin titrediğini farkettim ovvv aşk nelere kadirsin :D
ben böleyim işte beklenmedik anda beklenmedik şeyler yaparım =) bunu sölicek cesaret var bnde ama başını alır giderse bna esaret kalır bana yine... bu benim çekinmeme neden oluyor...
korkma canım söyle kaybedecek bişey yok ...
Bugünün yarini olmayabilir. Bosver söyle icindekilerini. Bende söyledim. Baya sevinmisti, sasirmisti..
seni seviyorum demiş olur, doğa üstü bi olay diyilki bu...
ama benim doğam için olağan üstü birşey bu... yada ilk kez gerçekleşecek birşey
korkma herşeyin bir ilki vardır...
Cevap
23Cevap
çok kötü bir durum sakın bunu söyleme. Çok ayıp bir kere. Bir kız seni seviyorum der mi hiç a aaa çok ayıp çok. Annen hiç biber sürmedi mi senin ağzına bakiim :)) :))
annem sürmezdi acısını hayatıma biber sürenler çıkartıyor :D
Hiç tanımadığı bir erkeğe söylerse şok geçirilmesi gereken bir durum olur , tanıdığı birine söyler ise karşılıklı oturulur konuşulur .
ikinci durum... :)
ben söyledim,tanışıyordukda arkadaşımdı. sonra konuşalım dedi birdaha konuşmadı. böyleleride var
Ya duruma bağlı tabiki erkekler bu duruma alışık olmadığı için ilk önce şaka felan sanar sonra beni kandırıyor diye düşünür. Sen inandırıcı olursan sorun olmayacaktır. Nasıl inandırırım diyorsan güzel bir konuşma yaparak olabilir.
güzel konuşmadan kastın nedir? konuşmaya güzel demen için neler önemlidir ?
Konuşacak bir ortam yarat önce sonra olaya pat diye girme daha yumuşak bir giriş yap uzun zamandır senden hoşlanıyorum ama bir türlü yanına gelip söyleyemedim çünkü yanlış anlamandan çok korktum ama şimdi buradayım ve beni yanlış anlama hiç bir kötü niyetim yok sadece seni daha yakından tanımak istiyorum senden hoşlanıyorum sende evet dersen bunu zamanla anlayacaksın. Dedim ya erkeklerin aklında hep şöyle bir soru işareti oluyor ya acaba beni kandırıyormu gibi o yüzden çünkü benim başıma geldi ve açıkçası karşı cinse bu yönden güvenemiyorum. Onda da böyle bir durum olabilir.
içini dışını gelmişni geçmişini biliom neyini yakından tanıcam ? :D olaya pat diye girilmez tabii niye kandırdığını dşünür ki?
Olay olur, Tüm KS site sakinleri olarak aylardır bu sorunun derin sonuçlarını tartışıyoruz. De bakiyim:D
ben söylerim mesela çekinmem.
peki söyleyince ne olur? erkeğin g.tü kalkar :)
İlgini alakanı belli edebilirsin. Onu bir yerlere davet edebilirsin.
söylemese de olur ama söylerlersede ufak bi göz ucu testi ile okeylenebilir..
yaaani?
dış görünüş neden bu kadar önemli ki? ve ayrıca dış görünş sorunu yok çnkü onun için 2. planda ve allaha şükür vermiş bir güzellik =)
amin olmayna da versin =)
bence söylemelidir artık taş devrinde yaşamıyoruz bence duygularımız saklamayalım ben duygularımı saklmanın acısını çok çektim artık doğal davrınıyorum
karşıdaki insanın olgunluk derecesine bağlı. eğer karşıdaki insan bir odunsa saçma sapan laflar ve hakaretler eşliğinde bir cevap verir ve insanı soylediğine pişman eder! yaşanmıştır..
benim crushum da öyle tam bir odun
bugün ona acilicaktim ama cesaret edemedim
haftaya ona bir cikolatali hediye vericem ve bir mektub yazmak istiyorum
duygularim cok yogun ama kendimi kelimelere dökemiyorum
ya soylenır tabı farketmez asık olunca sevınce bırbrınını kızda soleyebılır erkekde
kız kendi açıklarsa kişinin gözünde basitleşir sıradan kız damgasını yersin bence hiç deneme
tecrübelerle mi sabit? yanlış anlama ama tecrübe edilmiş mi edilmemiş mi merak ediyorum...
bu tür işlerle ugraşmadıgım için bilemiyorum.cogu erkek zoru sevdigi ve elde etmek istedigi için sen ona kolaylık saglarsan o zaten senle bi ciddiyet dusunmez eglenir yanı diye düşünüyorum.erkek olsam öyle yaparım agırdan satmalı kız dedigin. erkek her zaman öncelikli davranmalı. her ne kadar kız sevsede açıklamamlı diye düşünüyorum.kuzenlerimden biliyorum yani erkek kuzenlerden.yinede denemek ve alıcagın cevabı merak ediyorsan açıl
Git delikanlıca söyle , içinde kalmamış olursun rahatlarsınn. Olumsuz cevap verirse bi süre sonra unutursun soğursun zaten tatlım:)
unutursun kelimesi bana nedense boş laf gibi gelyr.. :S unutmuyrum çnkü
bır kız bana soylemıstı bısey dıyememıstım baktım oylece o da bısey dıyecekmısın yoksa oyle bakısacakmıyız demıstı
sonrasını merak ediyorum... ?
bosver bende kalsın
sonraki ilk cümleyi merak ediyorum sadece? hadii yaa lütfen?
ve nasl biri olduğunu ve o anki aşk hayatını ve ruh halini anlat lütfen?
ohooo sen hayatımı komple ıstıyorsun buraya sıgdıramam yazsam roman olur
birşey olmaz. erkek az bir şoke olur o kadar. dünyanın sonu falan gelmez.
erkek bayan gidip içini döke biliyr hoşlandığını ifade edebiliyorsa bunu bir bayanda çok rahatlıkla yapabilir...
düşünüldüğü kadar antipatik değilidr...
olabilir, neticede bair bayanında teklif etmesi ve isteğini iletmesi bence çok normal...
He Seni Seviyorum demenin kızı erkeğide var yani öyle mi?
var tabi kız farklı söler erkek farklı söler seven farklı söler canı oyun isteyen farklı söler...
Erkekler Zoru Sever Kolay Olan Çabuk Biter..Kolay olduğunu gösterme ve bunu asla bir erkeğe söyleme..Al sana Ömrünün tüyosu:)
kolay olmadığımı anlayıp baştan pes eden çok oldu...
Söyle işte..
İçinde varsa neden tutacaksın kendıni..
Ben seversen söylerim ama çok utanırım belli etmesemde.
be olsam kızlarda gelişme var derdim hep erkek mi diyecek birazda kızlar desin
Gozumde degeri duser sevgili olduktan sonra soylenmeli
helal olsun o kıza çok cesur bir kızdır
cesaret var olmasına varda alır başını giderse bana esaret kalır?
sende kendinden taviz verme değerini düşürmezsen hiç bi şey olmaz bulunmaz hint kumaşı değil duygularını söyledin diye kimsenin ağzının içine düşmeyeceksin böyle davranırsan sorun olmaz
haklısın zaten kendini bulunmaz hint kumaşı sananların bir makaslık işi var benim gözümde ;)
afferin .) + 1
söylesin tabii çok da hoş olur
sana bi kız sölese ne tepki verirsin?
Duruma bağlı. Daha önceden tanışıyorsak ve ben de ondan hoşlanıyorsam benim adıma da konuştun der, dudaklarına bir öpücük kondurur gülümserdim.
Hiç görmediğim biri gelip söylese dalga geçiyor sanırdım etrafta muzip tanıdıkları arardı gözlerim.
Tanışıyor ama benden hoşlandığının farkında değilsem 'seni seviyorum' diye gelmesi bana fazla avantaj verirdi. Onun yerine beni bir kahve içmeye davet etmesi ve benimle ilgilenmesi daha şık olurdu ve beni daha çok heyecanlandırırdı.
21.12.2012de söyle, maya kehaneti gerçek olsun
ohoooo ozamana kim öyle kim kala :D yada söyle diyim 21.12.2012 de sna birşey söylicem diyim beklesin dursun? :D
neden olmasın ki..
hayat kısa zaten.
hayat kısaysa onsuz geçen saniyeler neden yıllara bedel?
yani kız biraz daha nazlı durumda kalmalı bence
Eşeğin ski olur çok afedersin
yıkın şu gereksiz tabularınızı...
bükemediğim bileği öperim! harikasın=) kaç kez yıktın gereksiz tabularını?
söyledim hemde iki, kere ikiside kabul etti
abowww
ikiside mi?
evet :)
söylesin birsey olmaz.
Bisiycik olmaz ama demesin.
kızın tipine göre tepki veririm
dış görünüşü 1. öncelik sayanların bu dünyadaki yaşam amaçlarını anlamış değlim anlama gibi br çabamda yok
çok güzel olur bence :))
keth gelsin söyler :D
bana bunu söyleyen bir kız oldu
Yer yerinden oynar. Denir mi kızzz. Aaaaaaaaaaaaa.
Her dediğimi ciddiye almayın :).
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar