İçine kapanık, birazda hayata küsmüş bir kıza nasıl yaklaşmalıyım. ne yaparsam hoşuna gider , hangi konulardan konuşmalıyım
bi el atın millet hadi :)
bi el atın millet hadi :)
Açık konuş, hoşuna gitmesi için konuşma..Doğruları görmesi için konuş...
Git karşısına deki hayatta işleri, aile yaşantısı, okul yaşantısı, aşk yaşantısı yolunda gitmeyen bir tek sen mi varsın..hayat o kadar kısaki.ilk ve son nefesten ibaret herşeyimiz de...hayata küserek etrafındakileri de üzme...Oçurumun kenarında da olsan, b...ktanda olsa hayatın sırf gıcıklık olsun diye gülümse..bu yüze bu gözlere üzülmek yakışmıyor...de sonrada kendini bulması için rahat bırak..bundan sonra seninle görüşecek...
bu yüze üzülmek yakışmıyor. güzel cümle :)
İçine kapanıksa, büyük olasılık bir güven sorunu vardır.. Belki uzunca bir süreye yayılacak ama bana kalırsa onunla dost olmaya çalış, yavaş yavaş bir şeyler paylaş. Olaylar hakkında görüşlerini bildir. Ama ne olursa olsun onun üzerine gitme. Hatta kendisi söylemedikçe , onun görüşünü bile sorma, sen hayatını anlat yeter. Bu güven, senin ona zarar vermeyeceğin hissi onda oluştukça o da kendini açacaktır..
teşekürederim, bu bilgiler çok işime yarayacak :)
ya şimdi öyle aşktan felan bahsetme iice kaçırırsın kızı...ortak noktalar bul ..hobi olabilir..kızın sevdiği bi spor hakkında bilgi almayı deneyebilirsin..yada film konusunu açıp fikir alma bahanesiyle yaklaşabilrisiniz..hadi deh deh :D
aslında ilk sohbetimizde ilk başlarda hiç konuşmuyodu ben biraz açmayı başardım , hatta birçok espirime de güldürdüm ama ilgisini daha çok nasıl çekerim bi bilsem :)
wolla bnde bilmirem :D yani bu işlerle peq alaqam yoq ..erkek gözüylede bakamıyam ..
üle olsun bakam
tamam coooneemmm :d
Daha dikkatli sazan gibi atlamadan.. Onun neden içe dönük olduğunu çözerek onu neşelendirecek bişeyler yaparak
onu neşelendirecek şey ne olabilir mesela?
ne bilim espiritüel ol işte güldürecek şeyler anlat :)) mesela bowlinge götür... sahilde yürüyüş yapın birlikte parka falan götür biraz rahatlasın
evden dışarı çıkmıyo ki :))
:D ozaman bırak annesi turşusunu kursun
Cevap
5Cevap
Samimi ve sıcak davran sulu şakalardan,aşırı espirilerden kaçın,onu önemsediğini belli et.
tamam aşırı espiri yapmayayım. doğru diyorsun :)
Aşk konularından uzak durman yeterli , geri kalan her konuyu konuşabilirsin .
havadan sudan yani :)
hayata trip atmaktan vazgecsin küskün kiz (:
ürkütmeden yaklas
tribal enfeksiyon olmuş, baya ciddi durumu :)
dost gibi yaklaş sıkıntısını öğren önce sonra o sıkıntıyı çözmede yardımcı ol zaten bu durumda hemen gözde olursun :))
sıkıntısını söylemiyor bitürlü, anlatmıyor :I
samımı ol sıcak davran ona yakın oldugunu hıssettır kucuk hedıyelerde gırebılır ısın ıcıne tabı kısa bı yuruyus falan ıyı gelebılır
sağol kankim :)
hediye mesela ne önerirsin
çuhulataa :))
samimi olman, ona samimiyetini hissettirmen yeterli olacaktır.
hoslandıgı seylerı ogren o konularda konus oncelıkle onu tanımaya calıs onunla ılgılı sorular sor
ah bi tanıyabilsem sorun yokta , çok kapalı kendisi, ağzından lafı kerpetenle alıyoruz :)
yavas yavas duvarlarını asarsın
Canı istemiyorsa eğer,kendini altın kasede sunsan hiç umrunda olmaz emin ol.
Beni tarif ettin.Yoksa o kişi ben miyim? :D Dermişim.Hiiiiiiiç bilmiyorum gerçekten..
yok daha neler :)
sen misin gerçekten ?
Ben çok içine kapanık bir insanım ondan dedim :D
seni bir erkek nasıl etkiler mesela :)
Samimi olsun , sıcak davransın yeter.
Ona ilgi göstermelisin ve çok sabırlı olmalısın.
EL AT...
el at nedür yahu :)
dgddvc
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar