Sehvetli bir kizi ilk bakista nasil anlarsiniz? Detaaaaaaaaaaay
Cevabın nedir?
Gizli Üye(30-35)+1 yılbakışları ve kulak öemesiyle küpesiyle oynaması aynı anda.:)
2. ve en önemli si
bakışları ve parmagını ısırması :) hadiii :) sonra tanışalımmı şurda disco vardı :))
disco çokışı evine bırakıyım :) sonra kızdan kahve daveti gelir :))))20 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılilm-i kıyafet diye bir şey var... alnın dar olması mesela..
04 Yorumla
Soran+1 yılSuretten sireti gormek gibi bir sey mi gorunusten karakter okuma. .. Ben de ince. sesli erkeklerin daha sehvete duskun oldugunu biliyodum
- +1 yıl
doğrudur efendim.. erzurumlu ibrahim hakkı hazretlerinin burun kıvrılan ama muthiş bir eseri var '' maarifetname '' diye orda bu konuya geniş geniş yer veryor.. nettede bulabilirsin.. hatta doğruluğu veya yanlışlığı ile ilgili bir de anekdotu vardır hazretin... işe yaradığına dair..
Soran+1 yıl👍 okumustum, buyuk oranda dogruluk payi vardi.
- +1 yıl
evet efendim
AI Persona’ya Sor
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
0
Cevap
26Cevap
+1 yılistediği bir şeyi gördüğünde veya elde ettiğinde
içten bir gülme ile birlikte gözleri parlıyorsa.11 Yorumla
Soran+1 yılNe alaka mutlu olamaz mi yani bu sehveti neden belli etsin ki
+1 yılDudak ısırıyrsa
erkeğin bacak arasına göz atıyorsa.
Teşhir edici özelliği varsa20 Yorumla
+1 yılerkeğe samimi şekilde çok dokunan kızda bir şehvet vardır
05 Yorumla
Soran+1 yılErkeklerle arasina set ceken bir kiza sehvetli demezsin o zaman?
- +1 yıl
hayır ruhen şehvetli olduğunu anlarım. görsel olarak şehvetli kızı çözmek zordur. seksi kızı sormuyorsun şehvetli kızı soruyorsun ikisi farklı dikkaktini çekerim.
Soran+1 yıl👍 belki bakislardan vb. Anlarsin diye dusunmustum
- +1 yıl
şöyle diyim o zaman. baktığı sırda tişörtünü havalandıran, dudaklarını ısıran, kalçasını tutan
Soran+1 yılHmmm, tesekkur ederim 👍
eli sürekli boynuna gider dudaklarını ısırır ve yuvarlak hareketlerde bulunur
00 Yorumla
+1 yılbakıs durus ve gıyım dar gıyncek mını olacak tayt onemlı :D
07 Yorumla
Soran+1 yılBakis ve durus ayrinti verebilir misin
- +1 yıl
bak mesela bır erkegın gozune bakarken ısteklı bak göz kırp korkma bundan
Soran+1 yılBen sehvetli gozukmek istiyorum demedim. Derin bakan bir kizin dusunceli ya da zeki oldugundan mi yoksa istekli oldugun mi oyle baktigini ayirt edebilir misin
- +1 yıl
bakıslardan edebılırsın gozlerının ıcı guluyosa kesın verır dıyorum ben :D
Soran+1 yılMasum gulen bir kizin da gozlerinin ici guler mesela ama?
- +1 yıl
isteklı kız durusundan bellı olur sen cok kezbansın o bellı kafan karma karsık :D
Soran+1 yılKezban :) oyle olsun, ne farkeder ki. Durusu dik mi olur nasil olur, öğrenmem lazim.
eli kolu rahat durmayan devamlı aksiyon atraksiyon peşinde olan kız tehlikeli kızdır :D
00 Yorumla
+1 yılGözlerimde ateş vardır :)
114 Yorumla
Soran+1 yılNasil bir baikistir o bakis
- +1 yıl
İstiyorum bakışı :)
Soran+1 yılAllah Allah nasilsa caba
- +1 yıl
Gözleriyle etkiler
Soran+1 yılZeki ve derin bakan bir kiz da gozleriyle etkiler, boyle bir kiza da mi sehvetli dersiniz
- +1 yıl
Biri içini ısıtır biri şeyini kaldırır farklıdır
Soran+1 yılPeki icini isitan kiza karsi nasil davranirsin, digerine nasil davranirsin, tanimadan ince nasil bakarsin iksiine de
- +1 yıl
Tanımıyormuyum
Soran+1 yılTanimiyosun
Soran+1 yılTanimiyosun, bakisin ikisine de nasil olur... Ya da ufak tefek konusucaksaniz, kucuk bir soru cevap muhabbeti oluyosa nasil davranirsin ikisine de
- +1 yıl
Ben genel olarak ayrım yapmam fazla konuşmada. Sadece içimi ısıtan içimi ısıtıcıyı belli ederim bakışlarıyla. Yani birine sıcak bakarım diğerine sadece istediği cevapları veririm.
Soran+1 yılSadece istedigin cevaplari veriyosan, o kizchakkinda kotu dusunuyosundur yaniiiiiii zor bir kizsa da konusurken kisa konusuyo olamaz misin ama
- +1 yıl
Konuşmadan bakıştan anlaşılır herşey diyorum sadece. Bakışlar ve sözler önemli. Ama insan odaklanırsa istediği yönden görür onun için odaklanma dan perspektif bakmak lazım
Soran+1 yılOyle.. tesekkur ederim
Genelde bana denk gelenler açılıyo zaten. Konuya dalıyo hemen
00 Yorumla
+1 yılmanalı manalı konuşur. konuşmasında anlaşılır şehvetli kız
07 Yorumla
SoranKonusmayi oraya mi ceker yani yoksa herhangi bir konuda anlamli konusmasi mi
- +1 yıl
yok oraya çekmesi değil. yaa nası desem işte bazı kızlar var erkekleri konuşmalarıyla tahrik ederler. mimikleri vurguları falan ele verir
Soran+1 yılKiz ister istemez oyle konusuyosa... Yani amaci oyle gozukmek degilse... "Kotu kiz " algisi olusmussa, yanlis anlasiliyosa
- +1 yıl
sen şehvetli misin
Soran+1 yılOyle mi algilandim diye sorguluyorum sadece..
- +1 yıl
ne yaptıysan artık :D
Soran+1 yılHic bir sey yapmadim ki. Erkekler cok fazla ve dikkatle bakiyolar, sebep ben miyim diyecdusundum yani hareketlerime ve giyimime fazlasiyla dikkat ederim
Bence bir erkegin onune bakiyorsa
10 Yorumla
+1 yılderin bakar Alımlıdır
110 Yorumla
SoranBoyle bir kiz sehvetli midir size gore, yoksa sizde sehveti mi uyandirir
- +1 yıl
hepsi şehvetli olmayabilir görerek söyleyebilirim bunu. Beni çeken bişey olursa uyandırır tabi Mesela güler gibi bakması Daldığında çekici gözükmesi gibi
Soran+1 yılIste bunlar, senin hosuna giden kiz tipi. Ama ben sehvetli bir kizin ilk izlenimini soruyorum.. Ya da ben mi algilayamadim, derin bakan, alimli kizlar sehvetliymis gibi mi gelir sana
- +1 yıl
Sen tarafsız soruyosun anladım.. Derin bakan ve baktığında his oluşturur bazı kızlar Ayırırsın hemen diğerlerinden Yürüyüşleri farklıdır alımlıdır dediğim gibi Güveni vardır kendine ama aşırı havalı cinsten değil. Kafanda canlandı mı bişeyler?
Soran+1 yılAnladim... Bu kiz kotu kiz izlenimi mi verir yoksa guzel evlenilecek kiz izlenimi mi
- +1 yıl
bazılarında hafif yollu tipi var bazıları da daha masum. Yani her şehvetli olan kız kötü izlenim vermez
Soran+1 yılDuzgun biriyse, " bu kiz da yere bakar yurek yakar , biyle gozukuyo ama aslinda fena " demezsiniz yani (uzattim uzgunum )
- +1 yıl
Dediğim gibi kişiye göre değişir o biraz Maske takar o yere bakan yürek yakanlar. Anlaşılır çok masum olmadığı. bazılarıda kendiliğinden öyledir. önemli değil Aydınlatabildiysem ne mutlu
Soran+1 yılTesekkur ederim 👍
- +1 yıl
Rica ederim
+1 yılg ötü ya da gözünden :D
04 Yorumla
Soran+1 yılAyrinti
- +1 yıl
uyandığımda hatırlat yazıcamm. yorgunum
Soran+1 yılHatirlatiyorum su an
- +1 yıl
bak şimdi... şöyle dudağına büzüp kalemi ağzına alıp bir gözünü kısıp yiyecek gibi bakıyor ve benim önümden geçerken şöyle kırıtıp geçyorsa bu hatun ne ka şehvetli ateşli dirimmm
+1 yılbakıştan tabikide, prof var burada ;)
011 Yorumla
Soran+1 yılVayy o bakisi biraz betimler misin
- +1 yıl
onu anlatmak bıraz zor ama gozlerını buyuk acar ve boyun kızmını gosterır genelde, ve dudagının sol alt kızmını ısırır hafıfce kendı kendıne :D daha acıklım mı :D
Soran+1 yılMesela gozleri her daim derin bakan bir kiz, sehvetlidir der misiniz, yoksa sehvetli derin bakis ayri midir
- +1 yıl
özelden yazsana buradan bunları yazdım dıye mıllet sacma sapan mesa atıyo sımdı
Soran+1 yılArtik goren gormus, burdan devam etseniz, lutfen
- +1 yıl
kufur edıyolar ama
Soran+1 yılNe kufru ya
- +1 yıl
kızlar kufur edıyo sen kımsınde kızlar hakkında oyle seyler dıyorsun falaan fılan dıye çok pıs kufurler edıyolar
Soran+1 yılAmaaan etsinler burdan ayrintili anlatir misin lütfen
- +1 yıl
bu kadın sevgılım mı mesela yoksa dısardan bırsımı senın kafandakı
Soran+1 yılDisardan biri
+1 yılBoğa ya da Akrep burcu olmalı :D
14 Yorumla- +1 yıl
ya da onların ilgisine girebilmiş kadınlar olmalı
- +1 yıl
@SuuDaMLası zevkler değişir sonuçta
- +1 yıl
boğaların ve akreplerin genel tercihi ateşli kadınlar değil mi ama
- +1 yıl
@SuuDaMLası kimse sönmek istemez buna yengeçi de ekleyebiliriz :D
+1 yılSen nasil belli ediyon sehvetini
09 Yorumla
Soran+1 yılElimden geldigince belli etmemeye calisiyorum.
- +1 yıl
Ne yapiyon iste
Soran+1 yılErkeklere bakmamaya azami gayret gosteriyorum. Gerekmedikce konusmuyorum, ciddi ve sert bir durusum var. Yururken hizli hizli, dik ama kafam yerde ya da gidecegim yere odakli duz yuruyorum. Elimden. geldigince herhangi bir olayda tepki olarak "ayyyy " "canim cicim " vb. Dememeye ozen gosteriyorum.. Ses tonum kibar, bunu degistiremiyorum. Iste kisaca boyle
Soran+1 yılEee yorum
- +1 yıl
Sen kesin evde kalirsin 😃😃
Soran+1 yılHaha o derece :)
- +1 yıl
malesef kanks ;)
Soran+1 yılAhahahaha hemen kanka miduna girdi :D merak etme sana sarmam 😂😂😂
- +1 yıl
sarsan da içmem yeşilaycıyım :)
Dudak issirir
012 Yorumla
Soran+1 yılDudak kemirmek mi yani
Soran+1 yılHmm anladimmm... Nrimalde. zeki, dusunceli, derin bakanlar da mi oyle gelir yoksa o pozlardaki gibi kasitli bakmalarsa mi sadece
Soran+1 yılYa dusunceli bakan birini seksi bakiyor saniyosaniz..
Soran+1 yılAnladim.. Peki oldukca ciddi, dusunceli, zeki, alimli bir kiz, ister istemez kibar kinusan biriyse, kibar yuruyen biriyse erkeklere bakmadigi halde kotu kiz algisi olusturur mu..
Soran+1 yılHavali diye adlandirmaniza sebep? Onu da hal ve hareketlerinden mi yorumlarsiniz yoksa kendini ovmesinden mi
Soran+1 yılTesekkurler fikirlerin icin
Gizli Üye(36-45)+1 yılDpkundugunda ates gibidir
04 Yorumla
Soran+1 yılDokunmadan, ilk gorusu soruyorum
Cevap sahibi+1 yılVucudundan buhar cikar 😂
Soran+1 yılTabi :D hatta gorulur bir bakista anlarsin o isiyi
Cevap sahibi+1 yılTabiii
gözleri fildir fildir olur
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,7b cevap paylaştı.
+1 yılSu söndürür.
03 Yorumla
Soran+1 yılO ne demek
- +1 yıl
Su sızdırır yazacaktım.
Soran+1 yılBen ilk bakista sizin nasil bir kiza "bu sehvetlidir " dediginizi sordum ama
+1 yılBakışlar
10 YorumlaGötü başı oynar
06 Yorumla
Soran+1 yılCiddi duran bir kiza sehvetli deme misin yani
Soran+1 yılNasil bir seydir bu sizin kizlarla ilgili kesin yargilariniz
Soran+1 yılYo cidden merak ediyorum. Nasil bu kadar net kararlar verip, kizlari anliyosunuz.. Yogunlastiginizdan her turlu kizi cozmussunuz belki de bilemiyorum ama ilginc
+1 yılDudak isirmasindan
00 Yorumla
+1 yılTakdik verirmisin
00 YorumlaAnlayamam
00 YorumlaBakislardan
012 Yorumla
Soran+1 yılAyrintili betimler misin
Soran+1 yılBurdan olsa, lutfen
Soran+1 yılHmmm bakislarina dikkat eden kizlara sehvetli demezsiniz yani di mi
Soran+1 yılKullandigi sozcuk mu ses tonu mu ayrinti lutfen
Soran+1 yıl👍 bakmayan, ciddi duran gozu yerde kizlara sehvetli demezsiniz yani
Soran+1 yılAynen 👍 tesekkur ediyorum
Gizli Üye(36-45)+1 yılkalça sallaması :)
029 Yorumla
SoranYa istemeden oluyosa
Cevap sahibi+1 yılyanılmışım derim :) bu konuda en gerçekçi fikir sende olur sen sölesene vardır illa böyle tanıdığın
Soran+1 yılYani vardir da hic oyle bakmadim yani aklima bile gelmiyo :D
Cevap sahibi+1 yılhiç birini etkilemek isteyen arkadaşın olmadımı yani
Soran+1 yılBen kizlarla oyle konulara girmiyorum. Etkilemeye calisicam dese engellemeye calisirim
Cevap sahibi+1 yıl:) soru nerden aklına geldi
Soran+1 yılErkekler bana cok fazla asiri bakiyo. Acaba yanlis bir davranisim mi oluyo diye.
Cevap sahibi+1 yılyok ya güzelsin bide biraz Seksi giyiniyosan bişey yapmana gerek yok :D konuyu çok yanlış değerlendirmişsin
Soran+1 yılOldukca kapali ve bol giyiniyorum guzel olduguma nasil emin oldun
Cevap sahibi+1 yılneden baksın erkekler bir çekiciliğin olmalı ya da alınganlık yapıyosun
Soran+1 yılAlinganlik olmadigina eminim :) Arkadaslarim da defalarca gordu, neyse bilemeyiz
Cevap sahibi+1 yılhe bide kapalı olmak çekici ve Seksi olmadığın anlamını taşımaz hayal dünyamız çok geniştir :D
Soran+1 yılNe yapsak etkilencek bir sey bulursunuz o zaman illa ki.
Cevap sahibi+1 yılaynen öyle görmezden gel yapacak bişey yok
Soran+1 yılBu kadar bakis yoğunluğunu iser istemez girmezden gelemiyorum.
Cevap sahibi+1 yılo zamnn bir kurban seç kavga et diğerleride kendine çeki düzen verir
Soran+1 yılYolda da durup dururken kurban mi seceyim hergun :) yolda, otobuste, herhangi bir yerde
Cevap sahibi+1 yılnası bir kızsın yaa :) çok güzel olmalısın
Soran+1 yılSanmiyorum, ilginc geliyo bana da bu kadar bakmalari. O yuzden sebebini ariyorum. Gayet kapali ve bol giyinirim, dik ve duz saga sola bakmadan yururum , ilginc
Cevap sahibi+1 yılbişeyler var hiç öyle bir kıza öküz gibi bakıldını görmedim :)
Soran+1 yılBen her disari ciktigimda goruyorum, artik bir sure sonra insan napacagini sasiriyo
Cevap sahibi+1 yılvar sende bişeyler anlattığın gibi değil :D
Soran+1 yılNasil yani uyduruyo muyum
Soran+1 yılCiddi sert duran zeki gozuken, derin ve dusunceli bakan, mutsuz gibi durdugu cok olan, konusunca tebessumle konusan, erkeklerle gerekmedikce muhatap olmayan, kibar konusan, dik ve duz yuruyen saga sola bakmayan, bol giyinen , gizemli
Cevap sahibi+1 yılyok yaa :) farkında değilsin ya çok güzelsin ya da Seksi görünüyosun
Soran+1 yılCok merak ediyorum ben de sebebini
Cevap sahibi+1 yılbaşka sebebi yok Seksi ve güzelsin
Soran+1 yılBelki itici ya da sapsal gorunuyorumdur ondanbskiyolsrdir ne biliyim inanasim gelmiyo
Soran+1 yılTesekkurler yorumlarin icin
Devamını Gör(11)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem