Yaşa ben bunu buradaki kızlara etrafımdakilere anlatmaya çalışıyorum okuyun sosya kültürel ve maddi açıdan özgür olun diye ama dinleyen yok erken yaşta evlenmeyi bir meziyet sanıyorlar malesef. Sende öyle düşünmeyi bırak bu arada karakter ve bilgi diploma ile değil insanı kendini yetiştirme tarzıyla oluyor gördüğüm kadarı ile kendini çok güzel ifade etmişsin buda senin kendini yetiştirdiğin anlamına gelir bende ortaokul mezunuyum ama şuan fox ta çaşıyorum nedenmi bilgi birikim deneyim hep kendimle yarıştım başkalarıyla değil sende vazgeçme doğru yoldasın herşey 1 kağıttan ibaret değil unutma :))
03 Yorumla
Soran+1 yılevet erkenden evleniolar 18 sinde falan
En İyi Cevaplar
1. si en büyük zayıflığın kendine acıman.Davulun sesi uzaktan hoş gelir diye bir laf var. Sana güzel gelen hayatlar belki yaşayanlar için çekilmez bunu hiç bir zaman bilemezsin çünkü insanlar rol yapmayı gerçekten iyi beceriyorlar. Kısmet kelimesinden pek hoşlanmam ama KISMET yani ne denebilir ki bu durumda belki senin de karşına mükemmel bir insan çıkacak ve o zaman bu bahsettiklerinin hiç bir önemi kalmayacak. Unutma neyin nereden ne zaman karşına çıkacağı hiç bir zaman belli olmaz.
22 Yorumla
Soran+1 yılbilmem ki çok zaman geçti
güzelim yürü git işine ya.okumak yetmiyomuş adam olmak için lafının canlı örneğisin bu kafayla çok seneler yalnız kalırsın sen.yorum yapan arkadaşı da tanımıyorum hak verdiği için yorum yapmış.sen benim evliliğimi mutluluğumu yargılayamazsın.güzel olduğumu söyleyen arkadaşla belki arkadaşlığımız bu siteden öncesinden başlıyodur olamaz mı ? evli olmak arkadaşlarım tarafından güzel bulunmama engel değildir
41 Yorumla
bende üzüldüm sana azıcık onun bunun elindekilere bakmak yerine bulunduğun yerin, kendinin degerini bilmeye zaman ayırsan çok daha mutlu olabilirsin o kadın belkide senin yerinde olmak istiyordur hiçbir şey göründüğü gibi değildir ama bence o kadının yerinde olmaktansa senin yerinde olmayı tercih ederdim
110 Yorumla
Soran+1 yılgerçekten mi
Soran+1 yılvalla bilmiorum ama yalnızlıkta zor .
Soran+1 yılbenim kariyerim var daha ne olsun .gelmiolar valla . haa gelenlerde zaten benim gitmeyeceğim tipler . baksana doktorlar ev kızlarıyla evlenior
Soran+1 yıliyide ne güzel çocukları var .ben bu yaştan sonra birini bulucam sonra evlenicem sonra çocuk yapıcam oo ölme eşşeğim ölme
Soran+1 yıldoğru söylemiş .. 25 den sonra iyi birini bulma ihtimali düşüor . o piskologta lise mezunu birini alır kesin zihniyet bu
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
21Cevap
+1 yılBir erkek bir kadınla 2 ihtimalle evlenir birincisi kadın gerçekten çok güzeldir 6 yıl önceki halinden bahsediyorum adamda sevmiştir evlenmiştir. 2.si adam kadınların iç yüzünü öğrenmiştir muhafazakar ve iyi niyetli bir kadınla evlenmiştir.Bu işlerde şans olayı pek yok herşey bilinçli erkekler sevgili konusunda çok detaycı olmasalarda eş konusunda detaycılıkları kadınlarınkini geçer bilmem anlatabildim mi =)
111 Yorumla
Soran+1 yıliyide bende öyle biriyim .muhafazakarım yani kapalı değilim ama yaşamım o yönde .
- +1 yıl
+1
- +1 yıl
''benim istediğim gibi biri olmuyor ya okumamış oluyor yada serseri''
Herkez okul okucak diye birşey yok bu ülkede milyonlarca esnaf işçi memur var. Erkekte önce iyi huya ve çalışkanlığa bak o adam zaten sana her türlü bakar meslek olayına çok takma
Soran+1 yılne demek yaa . kız liseyi bitirmiş okumadan hiç doktorla evlenmiş .ben okadar okuddum ettim esnafa mı gidicem . böle işin içine edeyim ben . istemiorum
- +1 yıl
Neden doktor olunca bir erkek cinsellikte nirvanayamı ulaştırıyor ? seni aşırı şekilde mutlu mu ediyor yoksa hayır bunların hepsi egolarınızdan kaynaklanıyor. Sevdiğin ve seni seven iyi huylu çalışkan bir insan bul mutlu ol hindistandaki kast sistemine laf atarsınızda kendi hemcinsleriniz arasındakı kast sistemini görmezsiniz. Bir adamın kültürlü olması ve biraz para kazanması için illa üniversite okuması gerekmiyor
Soran+1 yılhayır illa doktor değil zaten beni isteyenler oldu doktor ben istemedim beğenmedim . ama eğitimi bana uyan biri olmalı aşağısı olmaz
- +1 yıl
ben fabrikada işçiyken de kültür seviyem birçok üniversite mezununu katlardı. okullarda öğretim verilir. Eğitim ise kişinin kendi kendisini yetiştirmesi ile olur. Ama şunu dersen anlarım o lise mezunu kız gibi doktor mühendis bulucam hem kocamla övüneyım hem beni çalıştırmasın evimde oturayım hemde bana iyi baksın diyosan o ayrı ozaman haklısın ;)
Soran+1 yılyok ben çalışmadan yapamam istersem triyoner olsun o adam yine çalışırım yarının garantisi olmaz . ama kariyerli birinle evlenmek isterim
- +1 yıl
üstteki yorumlarda izmirden bir bankacı adayı çıktı işini görür mü :))
Soran+1 yılya netten tanışmam
- +1 yıl
Ozaman kariyer yapmaya devam et hem kadının en güzel olduğu yaşlar bence 30 ları bu kadar acele etmemelisin evlilik dışarıdan sanıldığı kadar mükemmel birşey değil o yüzden doğru insan şart.
ya varya ayşe ne yapsa fatma onu yapıyor. yavrum onun kaderinde o varmış ki olmuş. neden ilgilendiriyor sni. zamanı varki sanada gelicek sıra. her alnımıza yazılanı önceden bilseydik rahatlığımızı düüsünemiyorum ben
02 Yorumla
Soran+1 yılbilmiroym yaa benim gibi birinin şu durumda olması çok acı
+1 yılDerler ya zenginin malı, züğürtün çenesini yorar! İştem bu konuya tak diye oturan bir laf...
46 Yorumla
Soran+1 yılzengin değiiler de mutlulular yani
- +1 yıl
Bu cümle sadece zenginlikle ilgili kullanılmaz.Onun mutluluğu senin çeneni yordu anlamında söyledim.Hem ortada kıskanacak bir şey yok:D Dedin ya kadın 80 kiloymuş.Sen ona taş çıkarırsın kısmetin bir yerlerde seni bekliyordur belki çok güzelsin diye yanına gelmeye cesaret edemiyordur.
Soran+1 yılhayır o hayatı hak etmiyor . birde bana laf sokuyor .bak ben evlendim çocuklarım var . sen ne yaptın .kız kısmı okumamalı falan diyor salak
- +1 yıl
Bardağın dolu tarafından bak.Onun çocukları var, yarın birgün çocuğun bezi, ağlaması,okulu, evliliği uğraşsın dursun.O hayatını çocuklarına göre yaşamak zorunda.Ancak sen özgürsün sorumluluğunun olduğu çocukların yok.Biriyle daha mutlu olabilirsin.Ayrıca sana laf sokması seni kıskandığı anlamına gelir bilgine!
Soran+1 yılbilmiorum nie kıskansın ya ailesi var ne güzel evinde prenses gibi yaşıyor .bende erkekler gibi koşturuyorum sabah erken kalk işe git kilona dikkat et boş yeree
- +1 yıl
Sen bardağın boş tarafından bakmaya devam et!
- Aşk İlişkileri konusunda 367 cevap paylaştı.
+1 yılUlan kız kurusu. Edepsizin beyni çürüğün önde gidenisin. Gizli kullanıcı olmanın rahatlığıyla bol hakaret, bol yakıştırma yapıyorsun. Biraz kaliten varsa aç da görelim kimsin. Korkma bir şey yapmam. Sadece senin gibi ... ruhlu bir ... 'ı engelleyeceğim. Noktalı yerleri o çürük beynine uygun biçimde doldur.
21 Yorumla
Soran+1 yılherifi engelledim yine horlatadı . bamyagillerden sanırım kendisi . 26 yaşında kız kurusu hmm .
şans işte bizde sanki varmı şans okudum çalışıyorum gelirim var askerliğimi tamamladım bayanlara nazik davranırım iyi birisiyim sahiplenirim bir çok şey daha tamam kötü olan şeylerimde var ama düzeltebilirim fakat benimde yok sevgilim ve hiç olmadı hiç bir kız da sevmedi beni evlilik için engelimde yok ama olmadımı olmuyor bir çok kız odun seviyor biz napalım işte
00 YorumlaHayırlısı böyleymiş. Çok düşünmemek gerek. Şimdilik teğet geçiyorsun depresyona, takıntı haline getirirsen bodozlama dalarsın.. Bu kadar düşünme, oluruna bırak biraz :)
014 Yorumla
Soran+1 yıloluruna bırakıyorum yine olmuyor
Soran+1 yılhayırlısı beni yalnız ve çocuksuz olmammış
Soran+1 yılama baksana haksızlığa yaa . kadın hiçbirşey yapmamış hayatında bir işin ucundan tutmamış nasıl bir hayatı var birde bana bak
Soran+1 yılvalla o öyle rahat ki . hatta sen okudunda ne oldu gibi konuştu .haklıda .kim ne derse desin valla bir kız 24 üne gelmeden evlenmeli
Soran+1 yılbilmiorum ya . yaş geçtikçe taliplerin azalıyor zaten erkekler kendilerinden genç bir eş istiyor . e benden yaşlılarda evli genelde . boşanmış erkeğede ben güvenmiyorum . 24 den sonra zorlaşıyor .istediğin kadar kariyerin olsun paran olsun evde kalmış diyolar . bu her çevrede böyle oluyor .o yaşlarda gözümü açmalıydım ama okuyacam diye kendimi paralıyordum
Soran+1 yılyok ya küçük birini istemiorum . zaten erkekler hep genç istiyor
Soran+1 yılkısmet
+1 yılNeden kaybediyorsun biliyormusun ?
mesajından anladığım kadarı ile
kendini beğenmiş birisin bu yüzden
okumakla kim adam olmuş bana bunu desene ?
bence erkekte mezuniyete değilde kendini geliştirmişmi ona bakmalısın15 Yorumla
Soran+1 yılbakarım kardeşim . o şişman kadın liseyi btirip doktorla evlenebiliorsa benim hayli hayli hakkım var . ne demek ya . davul bile dengi dingine derler birde
- +1 yıl
Davul felan hikaye
Soran+1 yılben istemem o o haliyle en iyisinle evlenmiş adamda çok hoş bir tip anlamadım ne bulmuş o şişmanda
- +1 yıl
Ya bulursun be bende 28 yaşına girecem
annemler çayır cayır kız arıyor gösteriyorlar
onun kaşı kara gözü kara derken kaldık evde gibi birşey elbet birgün olacak buna inanıyorum nasibi beklemekten başka çaremiz yok
Soran+1 yılhaklısın . ama işte sabırsızım artık .çok bekledim
+1 yılNasıl bi ruh hali içindesin ya sen bence bi psikoloğa gitmen lazım okudun diye kimseden üstün değilsin sen kişilik lazım önce kişilik böyle yaparak hiçbir yere varamazsın ki sen
18 Yorumla
Soran+1 yılben üstünüm demedim ki . konu şişmanlık-zayıflık kavgasına döndü birden . büyüyünce beni anlarsın kuşum
- +1 yıl
Ya herhalde erkekler evlenicekleri kadınlarda daha çok kişiliğe dikkat ediyolar demekki kadının huyu suyu hoşuna gitmiş bunlar şans kısmet meselesi elbet seninde karşına istediğin gibi biri çıkar bence
Soran+1 yılkadının huyunun güzel olduğunu nerden biliorsun gayet rahat biri . insanlara laf sokuyor kocısnla övünen biri . bu mu karekter . neyse bunu alanda kendi gibidir zaten . kendinden üstün birini idare edemeyecek diye bunu almıştır
- +1 yıl
İşin o kısmını kimse bilemez böyle yorum yapman doğru değil bence
Soran+1 yılben gördüğümü sölüorum . okadınında benim neden evlenmediğim hakkında yorum yapması doğru değil ona bakarsan .kendi şişman vücuduna bakmadan . ama haklı tabi o fizikle koca buladuğuna göre anası kadir gecesi ddoğrumuş
- +1 yıl
Ya bi insanın şişman olması suç değil ki onunda öyle yorum yapması doğru değil tabi
Soran+1 yılben suç demedim ki sadece tuhaf buldum .
- +1 yıl
Pekii
+1 yılAllah cirkin sansi versin derler ya :)
Kendin konusunda bu kadar iddialiysan belki iddian yuzunden sana yaklasmaya cesaret edemiyorlardir04 Yorumla
Soran+1 yılevet resmen çirkin şansı
- +1 yıl
Kismet derler ya bu islere.
Cevrenle alakali kismetlerin cikiyor sanirim.
Soran+1 yılya hayır çevremde yani iş ortamımımda zaten öyle birşey istemiorum .muhafazakar bir yerde çalışıyorum .kimseyle çıkamam zaten çoğu evli . e işten eve evden işe kimsede olmuyor pek . oluncada ya okumamış yada serseri
- +1 yıl
biraz çevreyle alakalı.ya bir kız ark.la bebaber onların ortamına gireceksin.
yada ne yapabilirsin bilmiyorum :/
ne mezunuydunuz bu arada ?
- Aşk İlişkileri konusunda 367 cevap paylaştı.
+1 yılOlur öyle şeyler. Tercihlerimiz pişmanlık verebilir. Önemli olan güncel halimizi memnun olabileceğimiz şekilde dönüştürebilmek. Yapabilene ne mutlu.
10 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılone ya 55 kilo kendini avutmayı bırak hafif bir rüzgar cıksa yerden havalanacaksın :(
sevgilinin işi zor desene belkide bu yüzden sevgilin yok ucan balon gibi bir sevgiliyi kim ne yapsın :(436 Yorumla
Soran+1 yıl55 kilo az mı ya ben 50 olmak istiyorum boyum 1.72 . bunu yazanların erkek olduğuna inanmıyorum . erkek kılığına girmiş şişkolar bunlar
Soran+1 yıltamam kız şişmansın kadın dediğin senin gibi olucak ooo lop lop et
Cevap sahibi+1 yılhadi canım oradan sen o 50 kilon ile erkegin elinde kalırsın
ye biraz ye de tadın olsun
Soran+1 yılfiziğimi beğenirler zaten 55 kilo az değil gayet kıvrımlıyım . adraina limada 55 kilo kimse zayıf ıyy demiyor dimi
Cevap sahibi+1 yılzevk meselesi
boyun kaç ki ?
Soran+1 yıl1.72 . zevk meseleri ama genelde böle beğenilior . fiziğimi beğenirler kızlar bile beğenior yani . öyle kuru sıksa değilim dolgun hatlarım
Cevap sahibi+1 yıl1 72 iyi boyda 55 kilo :(
yok güzelim balıketli hatunları tercih ederim tadını şimdiden özledim sen gibileri varken iyi ki onlar var diyorum
yoksa sunta gevleyip kısıtlı olacaktı
yaşasın özgürlük
Cevap sahibi+1 yıl85 giysen ne olacak az bir pozisyon degişikliginde kırılır bir yerin zorlamaya gelmezsin akrep erkeginin elinde kalırsın
sen biraz daha kilo verde görünmez kadın ol belki bir işine yarada erkeleri izlersin :):):))
Soran+1 yılsen bence kadınsın hatta o kadınsın . allahımne piskopat bu ya erkek kılığına girmiş . kendisi vinç ya herkes öyle olsun istiyor . 55 kilo kadın zayıf değilki gayet kıvamında .
Cevap sahibi+1 yılben bir erkegim alakası yok biraz önce sadece o kadını engellemdin benide engelledin bu benim b planı için aldıgım üyelik :D
gizliyimde engelleyemezsin :)
Soran+1 yılpuahaha . adam bana takmış başka üyelik almış . oğlum neyin kafasındasın
Cevap sahibi+1 yılçok daha önceden aldım ben bu üyeligi 3 lever bu üyelik
öyle laf sokup kaçan korkaklar için aldım bu üyeligi
Soran+1 yılbak senn abime bak helal olsun . çingene gibi uzattın diye engelledim o şişman ablayı savundun
Cevap sahibi+1 yılhaklısın zamanıma yazık bende de bu kötü huy var
herkese zaman ayırmak gibi :(
bol şanslar büyücüye gitsen gandalf ın telefonunu vereyim :P
belki işe yarar :D
Soran+1 yılgitmeme gerek yok temiz kalbimin mükafatını alıcam biliorum
Cevap sahibi+1 yıltabi biraz daha azmedersen madalya falan veriler sana :)
yada plaket :)
Soran+1 yılkıskanma çalış seninde olur . bügünlerin yarınıda var . belki çok mutlu olucam bilemezsin yaş 26 henüz
Cevap sahibi+1 yıltehlikeli bölgedesin evde kalma yaşın gelmiş :P:)
sen mehen bir silah al ilk gördügün erkegi etkisiz hale getirip silah zoru ile nıkah masasına :P:P:)
Soran+1 yılyoo ne ilgisi var 35 inde evlenen çok kadın gördüm .hem o evliler boşanır ben evlenirim hayat bu iki kere iki dört değil şeker
Soran+1 yılmoralimi bozmak için yazıyorsun sabahtan beri ama gülüyorum . engelliorum gitmiorsun yapıştın . sanane benim yaşımdan taş gibi vücudum var çok şükür
Cevap sahibi+1 yıl35 şindeki kadınalr şarap gibidir yılların tadı vardır onlarda hem sarhoşlugu güzel olur hem aşkı
daha o ratteye gelmene sanırım 9 yılın var
9 yıl nasıl sabredeceksin senin içinde şimdi kaynıyordur :(
baharda geliyor bir sevgilin olsa süper olurdu
ye biraz ya tadın yerine gelsin
Cevap sahibi+1 yılen yakın müzeye gitte seni sergilesinler o zaman :P
benne taşlar gördüm 10 üzerinde 7 bile etmezsin o kio ile at gibi olacak hatun dedigin
Soran+1 yılahaha bana at gibi derler zaten . at gibi deyimi uzun boylulara denir şikolara değil . 172 oy 55 kilo idealdir zaten manken vücududur . hatta 38 bile giyiyorum alt bedenimi ona üzülüorum sen ne diorsun
Cevap sahibi+1 yılkoyda fotonu görelim
o boya göre bence zayıfsın 62 olman lazım en az ele gelesin
Soran+1 yıl62 fazla ne yaptın sen . ana mı kendimi beğendirecem paçoz herif . ben kendimi biliorum . gayet güzel ve sağlıklıyım beni kaçıranlar düşürsün banane
Cevap sahibi+1 yılhep laf hep laf
hem hakaret yok terbiyesilige lüzümü yok aklınd abulunsun erkekler balık etlileri severler
ve ayrıca sevgilinin bile gözleir kaçar o afetlere oltaya da geldimi :)
bakar kalırsın :)
Soran+1 yılhehe öyle hemen yemeye başlayıp şişko oluyorum . anlatıyorum anlamıyor anlama özürlü sanırım . sıska değilim . gayet herşey yerinde neyse anlatmak istemiorum . göğüsümde kalçamda var . benden şişman kızların memesi yok be sen ne diorsun ahahaha
Cevap sahibi+1 yılıspatla öyle taşıma suyu ile degimen dönmez görelim bakalım
ayrıca at gibi hatun kategorisine girmiyorsun hem boy olarak hem kilo olarak
Soran+1 yılvalla tükiye ortalamsına göre boyum uzun . hatta boyuma uygun birini bulamaıyorum bile genelde kısa hep erkekler . topukluda giyince sokakta bütün kızlardan uzun oluyorum . at gibi diyolar maşallah . ayrıca kilo önemli değil dağılımı önemli . herşey yerli yerinde sen merak etme coni . sana memelerimi göstermem kusura bakma
Cevap sahibi+1 yılkorkma yemem o memişlerini zaten 1 haftadır yeterince süt içtim :D
sen soru aç deki 1. 72 boyundayım 55 kiloyum benden at gibi hatun olur mu de
erkekler görürsün ne diyecek kendini avutmayı bırak tamam boyun güzel ona sözüm yok yalnız seno at gibi hatun kategorisinde degilsin kilo dagılımın iyi ola bilri ama cıt diye kırılırsın
catır catıra gelmezsin
Cevap sahibi+1 yıladrian lima gibi olmuşsunda sevgilin yok
birde markalı iç çamaşırı giyip her giydiginde ümitlenirsin ama gören yok :D
kuzzey kutbu gibi nerede oldugunu herkes biliyor giden yok :)
Soran+1 yılvalla gelen çoka benim beğeniğim gibi biri yok .ayrıca sevgililerim oldu ki hep yalnız değilim yavrum hadi git şimi kışına kına yak . davetiyemi gönderirim sana . bütün şişkolar evlenior haklısın puahaha aman yinede almayayım
Cevap sahibi+1 yılagzınla kuş tutsan ne olacak yok adrian lımaya benziyormuş
bence o şişko dedigin yüzü güzel gönlü güzel kadınlıgı belli olan yakışan senden çok daha iyi
zaten bu gidişle bu dille seni gecen kişi en az bir 70 lik votka devirmeli ki güzel gelesin
evlenemeyi düşünsün
Soran+1 yılben adrinaya benziorum mu dedin . kokuşmuş . senin gibi heriflerle evleniceğime kız kurusu kalayım daha iyi .gönlü güzel selülitlilerle mutlu ol banane
Cevap sahibi+1 yılfiziğimi beğenirler zaten 55 kilo az değil gayet kıvrımlıyım . adraina limada 55 kilo kimse zayıf ıyy demiyor dimi
bir insanın kişiligi onu kızdırınca ortaya cıkar mutlu zmanalarda herkes iyidir
iki laf ettik diye bize yakışmıyan tabirlerde bulundun
seni anlamak zor degil
ama bu kadarda sert tepki göstermeye gerek yok
kişisel yalnızlıgın bu kadar mı cogaldı ? :(
Daha 26 yaşındasın? ileride çok daha mutlu olacağın birini bulabilirsin. Okumuşsun işte, ne kadar güzel, cahilliğine yansın demiyorsun da okuduğuna yanıyorsun. Garip :D
013 Yorumla
Soran+1 yılya orası ölede ne bileyim elimde birşey yok ne aile ne başka birşey . bizim ülkemiz öyle bir ülke ki insan bir yaşa gelince evlenemedin ya seni başarısız olarak görüyolar
Soran+1 yıloo ona sorsan asla öyle birşey olamaz . sen evde kalmışsın gibi yaklaşmı bana görsen . herkes ne kadar emin kendinden tuhaf
Soran+1 yılbilmem ben olsam emin olamam kimseyede güvenmem bu devirde . elin oğlu canım skıldı başkasın aşık oldum der valla der mi der belli olmaz . babama bile güvenmem .
Soran+1 yılama acımıyorum o tip kadınlara herkes okuma peşinde değil hemen koca bulayım evleneyim derdinde sonra evlenmeyen kızlara laf atarlar . koclarıda bırakınca kalıyolar ortada . sen önce ayakların üstünde dur öyle evlen nerdeee akıl 5 karış havada
Soran+1 yılyoo rahatszlık değilde hak etmeyen tiplerin iyi olduğunu görüyorum neyse adalatli bir dünya değil zaten ben ayaklarımın üzerinde durmaya devam edicem
Soran+1 yılöle ben kendi hayatıma bakayım amann banane bir an öyle gaza gelip konu açtım
Soran+1 yılaraa gelior işte bölee
vinç gibi ? hiç hoş bi yakıştırma değil..soruna gelince de kısmet diyoruz bunlara maşallah de baride nazar etme milletin ailesine
738 Yorumla
Soran+1 yılvalla vinç gibi kimse kusura bakmasın . kendine bakmıyor hiç . bide laf sokuyor bana . maşşallh canım gözüm yok
Soran+1 yılüff saçmalama hangi erkek bidon gibi kadını seksi bulur
Soran+1 yılevet ondan daha fazla hakediyorum tabikide . anlamıyorum erkekleri bidonlarda ne bulurlar .kıskandım evet yaalan söylemiyorum ki . insanların bu kadar hazırcı olmalarına dayanamıyorum birde bana laf sokmasıda var bidon hanımın
- +1 yıl
ne kadar sığ düşünüyorsun..bir erkek olsam bu kadar sığ düşünen ve zayıf bir kadın yerine düşüncelerine değer verdiğim bidon kadın tercih ederdim..bence sen gerçekten kendini beğenmiş birisin erkekler bu yönünü görüp uzaklşıyo olabilr senden bence sorunu kendinde aramalısın ayrıca çok beğendiğim bir söz vardır güzel yüze 40 günde doyulur güzel huya 40 yılda doyulmaz diye herşey görüntü değildir güzel bayan..
Soran+1 yılherşey görüntü tabikide değil ama önemlidir . bilmiorum ben okadar kilolu olmam veririm bir şekilde kilo vermek zor birşey değil ayrıca .kocamı seviyorsam ona güzel görünmek için herşeyi yaparım . bana göre saçma . sonra aldatıldım diye ağlamasınlar . bir kadın kendine bakmalı . aa haklısın evliliği sadece arkadaşlık olarak görüyorsa bir erkek o rahatsız olmaz zaten başka ihtiyaçlarını dışarda gideriyordur
- +1 yıl
seks sadece zayıf kadınlarla yapılırsa tatmin edici olur diye bi kural mı var? sen onların cinsel hayatlaırna takılmışsın o kadınla sevişip zevk almıyo benle olsa neler olur diye mi düşünüyosun nedir?kocamı seviyosam ona güzel görünmek için herşeyi yaparım diyorsun adamın gözünden baktın mı sen karısına ya belki gayet güzel buluyo nasıl bukadar emin konuşuyosun acaba mutlulular ki iki tane çocuk yapmışlar milletin mutluluğuna göz dikmiş gibi görünüyosun burdan bakınca
Soran+1 yılyoo ne ilgisi var . ben adamla ilgili birşey düşünmedim ki . istesem ayartırdım zaten ne var bunda . yada öyle şeyler yapmaya çalışırdım . evli adamla işim olmaz .ben örnek verdim . sen adama takıldın . hayatta gerçekler var hiçbir erkek öyle bir kadını çekici bulmaz dedim ki doğru birşey bu .iki çocuk yapmanın aşka ne ilgisi var ki yani . bir erkek her kadınla seks yapabilir erkek sonuçta ben arzulanmakdan bahsettim .
Soran+1 yılben gerçekleri söyledim kiloluysan alınma . istersen soru aç sor . neden vc mankenlerine aşıklar sanıyorsun .
Soran+1 yılaksine erkekleri çok iyi tanıyorum . herşey cinsellik üzerine döner erkeklerde . manken gibi karılarını aldatıyolar ki şişmanların hiç şansı yok . zaten aile hayatını onla seks hayatını farklı bir kadınla yaşıyordur bence
- +1 yıl
hayır kilolu değilim aksine senin gibi ve kariyer sahibi bir kadınım ayrıca evliyim. burda yazdıklarımda kendimi savunmuyorum genel bi düşünce benim söylediklerim..erkekleri tanımıyosun derken bunu kasdettim işte o mankenleri beğenirler hayl kurarlar vs ama evlenirken gözettikleri tek şey çok güzel olsun manken gibi olsun değildir özelliklede hızlı yaşamış erkekler çok çok güzel olmasına gerek yok ama ...şeyler olsun düşüncesindedir (karakter düşünce yapısı vs)
Soran+1 yıltamam öyle düşünürler çünkü evde köle dışarda sevgilim olur mantığındalar . yani evde karıları çocukları olur şeker dışarda menkenlerle takılırlar sende evinde beklersin
Soran+1 yılkiloluları bu kadar savunduğuna göre sende kilolusun hiç atma ordan . ok şişman mutluluklar
- +1 yıl
soruyu soran arkadaş, ''tahsil cehaleti alır eşeklik baki kalır'' sözüne cuk diye oturan bir örneksin sen. kişilere saygı göstermeyi öğretmediler mi sizin okulda sana ? sen böyle bayağı ve saygısız davranmaya devam edersen, seni değil bir ömür bir gece bile kimse almaz ;)
Soran+1 yılvalla bir gece almak için öyle çok erkek var ki anlatamam bebeğim . hayır ne hırs bu yani gidip başka üyeliklerden bana cevap yazıyorsun . sonra beni engelledi diye ağlıyorsun .şişmansan şişmansın kuzum banane diyet yap ver kilolarını bu kafanla kocanı kaptırırsın benden söylemesi kuşum
Soran+1 yılhayır illa senin gibi mi düşünmek lazım ?ben ortada olan birşeyi söylüyorum . şişman bir kadını seksi bulmaz kimse . hem evli ve mutluysan neden bu sitelerde hala geziyorsun anlamadım .eşin rahat biri sanırım yada sen dediğin gibi mutlu değilsin kendini kandırma .
- +1 yıl
Şimdi buraya çok şeyler yazılır da neyse. İkiniz de haklısınız. Nisan genel insan karmaşıklığından bahsediyor ki çok doğru ayrıca kişisel tercihler pek sorgulanamaz. Soran sana da böyle öğretmişler yapacak bir şey yok. Bu arada yarıştırmak gibi olmasın da Nisan bu sitedeki güzellik ortalamasını yükselten arkadaşlarımızdan biridir onu da bilesin soran. :)
Soran+1 yılvalla ben nissan hanımı anlamadım evliyim diyor elin erkekleri güzelliğini övüyor kocasıda seyirci pes . inandırıcı gelmior kusura bakmayın .kimse bana öğretmedi şişman kadın seksi olmaz ikikere iki dört . herkes bunu bilir
- +1 yıl
Kocasını tanıyorumdur belki? Nisan'ın da sana bahsettiği bu. İçindeki düşünceler mi çok karanlık, dışa vururken mi pisleşiyor onu anlamadım gitti. Benim bu sitede çok arkadaşım var ve bu insanların sevgilileri, eşleri de var. Bekar olanlar da var. Peki neden bu kadar arkadaşım var? Beynim yumurtalıklarımda olmadığı için. Ama bak yazmıyım dedim nisan haklı sen one night stand için belki ama evlilik hayır. Al bak bir erkek olarak doğruluyorum. :)
Soran+1 yılsen beni görmeden ne one night standınden bahsediorsun .ben kimseyle yatmadım ki ne alaka . evli kadınlarla takıl canım bence onlar rahat baksana güzelliğini övdüğün insanlar .nedense eski arkadaşlar bu sitede toplanmış . şişman kızla mutluluklar
- +1 yıl
Ben evlilerle takılmıyorum. Bak 55 kgsin manken gibisin yalnızsın ben de yalnızım. Daha ne kadar açık konuşayım? Girip reklamını da yaptın. Al kariyer sahibi, yakışıklı biriyim. Beni de gören arkadaşlar bilirler. Tanışalım seninle, sen de sinirlenme bak yıpranıyorsun erken yaşlanırsın tam kurur kalırsın kimse almaz. :=))
Soran+1 yılvalla bugün yalnızım bir bakmışsın yarın evlenmişim hayat bu belli olmaz . sende bu herifle fingirdersen o güvendiğin yuvan başına yıkılır benden söylemesi
- +1 yıl
hahahha evlilik delisi çıktı bu :D
Soran+1 yılsende evli kadın delisi sende haklısın
- +1 yıl
Kız gizli bak böyle yapıyorsun çok üzülüyorum. Ben erkek halimle tam 4 tane evlenme teklifi aldım. 4'ü de kariyer sahibi ve güzel hanımlardı. İşte beyin ve beyincik sapı farkına göre konuşma mevzusunu anlamadıklarından olmadı. :D
Soran+1 yılay cicim senin demenle birşey yapsaydım kendime ooo .bence senin zoruna gitti söylediklerim hırsını alamayıp beniim için konu açmışsın . ben senin gibi evli halimle erkeklerle fingirdeşmiyorum haklısın . güvenme bu kadar kendine adam bir casus prorgramıyla senin yediğin haltları öğrenir o zaman sanal sevgilin seni kurtaramaz burda olduğu gibi . zavallılar
Soran+1 yılbende aldım tabi ama istediğim gibi biri olmadı . doktorda oldu mühendiste bende mühendisim zaten . ama beğendiğim tipler değildi yani . evlilik teklifi herkes alır önemli olan benim istediğim . ama siz nerden anlayacaksınız ki sizin derdiniz başka şişman kadın severler bana kızdı yaa
- +1 yıl
Bak ama ben seni bulur rahatlatırım biliyor musun? :)
Soran+1 yılalmayayım benim tek erkeğim olucak oda kocam cicim . evlendikten sonrada zaten sanal arkadaşlarım falan olmayacak ne yapıcam ben böle buralarda .eşimle ilgilenirim püff
- +1 yıl
Alamazsın ki zaten. :D hahahah
Soran+1 yılsenin gbisini almam . evli kadınlardan medet umuyorsun
Soran+1 yılneyseböle yalandan evli olmaktansa bekar kalmayı yüz kere yeğlerim . en azından yalan birşeyler yaşamıyorum . evlenince ziede davetiye gönderirim kuzular . 26 yaşında gemç güzel kariyerli bir kızım manken gibi fizğim var . bidon olmadığımiçin üzgünüm
- +1 yıl
:))) Bu arada dikkat et casuslamasınlar. Sohbet etmek istersen ekle artık yazamıyorum buraya biraz işlerim var. Öptüm seni gizli. Çirkinsin ama yine de öptüm çok yalnızsın çünkü :(( Hadi bye.
Soran+1 yılsana foto gsterp mors etmek vardı ama neyse gaza gelmeyeyim .şimanla mutluluklar ahahaa şiikolyla iaere edersin bu kafanla
Her okumayanı yada sonradan okuyan'ı serseri sanma..bende okumadım zamanında şimdi okuyorum ama ALLAH'a şükür durumum çok iyi
010 Yorumla
Soran+1 yılüff her okuyana serseri mi deim . bu ks da lafı şeyinden anlayaanlar die gurp kurucam ona katıl . bana ölesi çıktı ya okumayan yada okumuş serseri dedim . okuduğunu anla önce
Soran+1 yılokuduğunuzu yanlış anlıyorsunuz . ben bütün okumuş insanlara kaldıki kendimde okumuşum toptan serseri mi diyorum yani
Soran+1 yıltamam . ben öyle demedim yani onu bil
Soran+1 yılyok bee değilim aslında ama sabahtan beri şişman bir kadın var beni sinir edior engelleiorum erkek üyelik alııp geri dönüyor
Soran+1 yılya sende öyle eyince böle deim tamam kusura bakma . ya kızın biri . şişman kadınlar seksi değildir dedim ya aşağıda üstüne alındı sabahtan beri benle uğraşıyor sapık gibi . ya engelliorum bu seferde erkek olarak gelip üye açıyor salıdıryor
+1 yıltek derdin bu olsun...hayattında biri olmaması niye mutsuzluk sebebi ki...bundan kurtul..işin ve kariyerin var yaşa kendi ayaklarının üzerinde...
05 Yorumla
Soran+1 yılyaşıyorum zaten . ama insan bir destek istiyor ne bileyim ne kadar güçlüde olsan birine ihtiyacın var
- +1 yıl
bence insanların hayatlarında biri olmalı düşüncesinden kurtulmalı...hayatımızda biri olunca çok mutlu veya herşeye sahip kusursuz bi hayat yaşamıyoruz...dertler ikiye katlanıyor...bence tek başınıza olan bu zamanlarınızı avantaja çevirin...yapmak istediğiniz ne varsa yapın...biri çıkacak zaten istemesekte o kişi buluyor bizi...bazısına geç oluyor sadece...
Soran+1 yılhaklısın ya yapıyorum tabi her istediğimi alıyorum geziyorum . bir gören birdaha bakar sokakta ama olmuyor bir türlü
- +1 yıl
sokakta biri görür düşüncesi hiç iyi değil..benim öyle tanıştığım biri cinayet işmeme az bıraktı :) ortamlarınız yokmu? bende kariyere takıp siz mezun olmuşunuz ama hala üniversite okuyan biriyim...bence kaldıysa ortamlarınızdan deneyin...yakın eş dost aracığını sevmeyen biriyseniz bilemem tabiki...bu arada evlenmek birşeyin sonu değil başlangıcı...bende bekarım kız arkadaşım var lakin evlenen arkadaşlarımın hepsi mutsuz hepsi bana keşke senin gibi yapsaydım diyorlar bir de bu fotoğraf var :)
Soran+1 yılevet benimde var evlenip mutsuz olanlar . yok sokakta gören bakar derken çekici bir bayanım demek istedim . sokkataki adamla tanışmam tabi . ortamlarım var ama istediğim gibi biri çıkmıyor
55 kilo mu çok zayıfmışsın. ayrıca sen arkadaşın hakkında bu şekilde düşündüğün sürece karşına biri çıkmaz. Seninle evlenecek adamada acıyorum ya..
19 Yorumla
Soran+1 yılzayıfım evet manken gibiyim . çıkmasın banane
Soran+1 yılbidon olamam bir adam benle evlensin diye .onlar demek kendine güvenen birini istemior ben ne yapayım evde bidon beslesinler
Soran+1 yılkötü niyetli değilim kimsenin yuvasında gözüm yok ama ortada haksızlık var
Soran+1 yıloldu ama onlarıda ben beğenmedim
Soran+1 yılbanane ya kalayım istediğim gibi olmadıktan sonra hiç olmasın
mal sahibi mülk sahibi
kimdir bunun ilk sahibi
mal da yalan mülk de yalan
gel biraz da sen oyalan21 Yorumla- +1 yıl
+1 ne güzel yazmışsın arkadaşım eline sağlık.
Gizli Üye(36-45)+1 yılSenin bunları yazarak dış görünüşü ile insanları yargılayıp karar verdiğini anladım.. Sen kilolu insanlara böyle bakıyorsan senin baktığın engellilerin vay haline :))
16 Yorumla
Soran+1 yılhayır ilgisi yok sadece bu konu hakkında hep yorumlar geldi onlara cevap verdim
Cevap sahibi+1 yılgenelde öyledir :) bende senle aynı yaştayım ve sırf bu önyargılar yüzünden bir ilişkim olmadı.. kendini aşman gerek..
Soran+1 yılbilmiroum önemli bence çekici gelmesi bana sonuçta ömür geçicek iki günlük değilki
Cevap sahibi+1 yılO zaman sana hiç bir engelli çekici gelmez :)
Soran+1 yılhepimiz bir gün engelli olabiliriz bu konuda yorum yapmak istemiorum böle birşeyi buna karıştırma
Cevap sahibi+1 yılHepiniz bir gün engelli olabilirsiniz doğrudur ama ben şuanda öyleyim :) karıştırmayım mı... madem yalnızsın o zaman gel tanışalım? :))
Keşke bütün kadınlar o arkadaşın gibi evinin kadını, çocuklarının anası olsa.
19 Yorumla
Soran+1 yılüfff
Soran+1 yılkadınlar okumalı .o adam onları terk etse bir gün ne yapıcaklar
Soran+1 yılya bırak ya valla terk ediyolar hiç . üç kuruş nakafa bağlanıyor sonra
Soran+1 yılya çalışmayan kadınları anlayamıyorum neye güveniolar elin adamına
Soran+1 yılüff saçmalama . dinlileride gördük . iki karısı var . bu devirde babama güvenmem .
senin bu yazdığın çelişkili övdüğün KADIN göz koydugun ERKEK hakkaten bu perhis bu ne lahana turşusu
03 Yorumla
Soran+1 yılkimseyi övmedim kimseye göz koymadım göz koysam baştan çıkarmak için o adamı yollar arardım ne alaka . ben sadece öyle bir adamın bu kadınla nasıl evli olduğuna şaşırıyorum
- +1 yıl
burada olay fizik weya başka birşey degil isterse kadın 100 kilo olsun demekki adam huyunu begenmiş sen biraz ön yargılı birisin fesatsın bunları yıkıp dogal iyimser biri olursan sevgilin kocan olabilir arkadasının arkasından böyle konuşman senin kötü biri oldgunun işaretdir bana kızma lütfen.
Soran+1 yılvalla ben dorğu olanı söyledim .kocamda olur merak etme sen bulurum iyi kötü birini
BAZI ŞEYLERİN ÖNÜNE GEÇEMEZSİN SEN ZATEN YA OKUMAMIŞ YADA SERSERİ DİYORSUN BU SENİN SEÇTİĞİN KİŞİLER HATA SENDE
07 Yorumla
Soran+1 yılben seçmmiorum öyle denk gelior
Soran+1 yılya okumuş etmiş buluyorum ama bu seferde serseri çıkıyor işte alnında mı yazıyor nerden bilicem
Soran+1 yılserseri derken öyle apaçi demek istemedim . yani adam gibi duruyor ama niyeti başka onu demek istedim . buda alnında yazmıyor tanıdıkça anlıyorsun
Soran+1 yılsalak biriyle neden vakit geçiiriorum ki . sanki milletle yatan bir kaşarım benle böle konuşuyorsun pis
+1 yılkendine acıma seçici olman gayet normal gün gelicek kalbinin prensini bulucaksın nasip işi bunlar fazla kafana takma ;)
016 Yorumla
Soran+1 yılbilmiorum yaa böle şeyleri görünce üzülüorum.insanlar hiç çalışmadan didinmeden yattığı yerden istediği gibi bir hayat yaşıyor
- +1 yıl
fazla kafana takma sen de gün gelicek mutlu olucaksın kendine acıma lütfen olur mu? bence çalışıp didinip iş güç sahibi olup ekonomik özgürlüğüne sahip olman takdire şayan bi durum gün gelicek hayatının arkadaşını da bulacaksın fazla kafana takıp üzme kendini :)
Soran+1 yılevet hep annem aman kızım oku kimseye muhtaç olma .kendi ayakların üstünde dur . diye diye büyüttü . dershane dershane dolandım . hiç çocukluğumu yaşayamadım . hiç erkek arkadaşım olmadı bile okurken .neyseki bitirdim işie girdim aslında işim iyi maaşımda var ama işte insan yuva kurmak istiyor . okaar çalışmanın sonucunda yalnızlık haksızlık gibi geliyor
- +1 yıl
üzülme moralini bozma bir gün sen de mutlu olucaksın bekralığın tadını çıkar bence evlilik daha da ayrı bir sorumluluk :) arkadaşalrınla gez dolaş emininm senedene hoşlanan bir erkek vardır çevrende :)
- +1 yıl
ayrıca keşke okumasaymışım diye bir cümle sakın kurma..
Soran+1 yılkuruyorum valla . kadın hiç okumadan ne güzel hayatı var .eşi doktor .bana bak birde .
- +1 yıl
bunlar kısmet işi bak senind e emininm taliplerin olucak emininm güzel bi kızsın kendi işin gücün var arkadaş çevrenden etraftan senedene hoşlanan vardır belli zaman sonra sevgilin olur üzme canını.. böyle de sakın deme elindekinin kıymetini bil okuyup iyi bi iş sahibi olmak çok değerli bu devirde.
Soran+1 yıltamam var ksımetlerim ama çoğuda şöle beni param için tercih eden tipler . yani ben istiyorum ki benden üstün olsun bana muhtaç olmasın . ama öleleri denk gelmior gelsede onlarda cinsellik peşinde oluyor
- +1 yıl
evet anlıyorum seni umarım seni sen olduğun için seven birisi mutlaka olucaktır..
Soran+1 yılevet öyle birini istiyorum . adamla buluşuyoruz ilk sorusu nerde alışıyorsun maaşın kaç oluyor . ayıp denen birşey var yahu . bir kıza sorulur mu .ben utanırım bir erkeğe sormaya maaşını .
- +1 yıl
bence çevrenden iş arkadaş kültürel sosyal ortamından birisi erkek arkadaşlarından birisi senin için idealdir mesela netten biriyle buluşuyorsan yada birinin önerisiyle biriyle buluşuyorsan bu şekil durumlar oluyor böyleleri daha çok mantığa bakar paraya pula bakar sen de üzülürsün senin için ideali aşk aşk arıyorsun sevgi arıyorsun zamanla bulucak seni aşk fazla üzülme yaşın daha genç 26 çok mu aşk dediğin bi anda bulur bi bakmışsın beyaz gelinliklesin hayat bu ne getireceği belli olmaz :)
Soran+1 yılişte iş çevremdede yok öyle biri hepsi evli genelde . beğendiğim biri yok yani
- +1 yıl
ya olur ya kız arkadaşlarından sevgili olanlar vardır onların sevgililerinin arkadaşları olur dörtlü takılırısn falan iyi anlaşırısn yani kısmet olur inşallah niye olmuyor diye kafana takarsan işin içinedene çıkamazsın oluruna bırak bi gün sen de mutlu olursun :)
Soran+1 yılgenelde evlililer tanıştırıdkları oluyor ama beğendiğim biri çıkmadı içlerinden
- +1 yıl
bak ben mesela 23 yaşındayım hala okuyorum 24 sayılırım işte 89luyum hala okuyorum ne yalan söyliyeyim ilkokul yıllarındaki flörtlerimden başka flört ilişki yaşamadım tam bi ilşkim olmadı ama nasip diyorum herşey nasip takmıyorum kafaya herşeyin başı sağlık sağlık sıhhat olduktan sonra Allah gerisini nasip eder inşallah.
- +1 yıl
belki sana denmiyor o laflar takma bence senin öyle bi durumun olduğunu düşünmüyorum ben zaten.
+1 yılatı alan üsküdarı geçti :)
46 Yorumla
Soran+1 yılüff ben o atı var ya neyse
- +1 yıl
:):):):)))))
Soran+1 yılbende hırs yaptım istediğim herşeyi elde edicem bak gör
- +1 yıl
pışıkkkk :P
- +1 yıl
kadındedin mi elle tutulur olacak löp et olacak :D
one 55 kilo sunta mı gevleyecek sevgilin :S:S:S
Soran+1 yılüff kimse için vinç olamam erkekler fiziğime bayılır zaten
+1 yılkavgaya ramak kala
46 Yorumla
Soran+1 yılben şişman kadın seksi olmaz dedim yani yalan mı anlamadım . kadın üstüne alındı bık bık konuştu . elin adamınla mı kendini düşündün diyor . kişilere yorum yapıyor .halbuki ben durumu anlatmıştım anlamadı . yani o insanlarla benim ne düşüncem olabilir banane onun kocasından .
- +1 yıl
sen sonuca bak o kadın evli
yani senin istedigine sahip :)
Soran+1 yılolabilir ama vinç
- +1 yıl
vinç ola bilir yalnız kimi etli butlu sever yastık gibi :D:D:D
Soran+1 yılsenin gibi mahalle delikanlıları sever haklısın . vinçleri ahahaa
nerelisin sen merak ettim?
08 Yorumla
Soran+1 yılizmir
Soran+1 yılaslen izmirliyim ama istanbulda yşıyorum
Soran+1 yılmühendisim