Kızlar neden bu kadar havalı en yakışıklısını istiyorlar ya.Saçmalık değil mi? :(
Gece gece içerledim kusura bakmayın.
Gece gece içerledim kusura bakmayın.
beklentiler bu devirde daha yuksek oldu teknoloji sayesinde. herkes istiyorki hem evi olsun hem arabasi olsun hem isi maasi iyi olsun hem yakisikli olsun, beklentilerin ardi sonu yok :) bence beklentileri reel tutmak lazim. yakisikli olmus ama beni hergun uzmus aglatmis cokmu onemli ozaman? oyle birinin yerine saglam karakterli olsun cirkin olsun ama beni omur boyu sevsin odur tercihim. yakisikli erkegin pesinden kosan coktur ve oda kosar baskalarinin pesinden nasilsa istiyenim cok diye. mutlu edebilecek birileri ile beraber olalim. ozaman o kisi sizin gozunuzde dunyanin en yakisikli erkegi oluyor cirkin bile olsa.
en yakisiklisini istemiyorlar. yakisiklisini istiyorlar. daha dogrusu onlar icin. cunku dusunsene adam cok tipsiz cok salak herkes arkasindan o cocuk mal ya diyor, kiz sogumaz mi? acikcasi ben sogurum. hem yakisiklilik goreceli bisey. ben gozluklu esmerlerden hoslanirim bi baskasi gozluklulerden nefret eder. boyle bisey yani. sacmalik degil.
yakışıklı isterler hayaller kurarlar avuçlarını yalayıp otururlar..bakma sen onlara yakışıklılık falan hikaye sen karizmadan haber ver... bir araba para ve karizma oldumu play boysun...geneli değil ama çoğu kız böyle bir erkeğe hayır demez..hele de ünili jan jan kızlar
Tamamen bizim memleketteki hatun duskunu erkeklerden dolayı durum boyle. Oyle bir duruma getiriyorlar ki evde pacalı donla gezen hatun sanıyor kendini Kelly brook.
Cevap
7Cevap
öyle isterler ama eninde sonunda düzgün karakterli biriyle uzun süreli ilişki yaşarlar bu yüzden bunu kafaya takma derim :)
çok mu çirkinsin :) bence erkeklerin de kızların da beklentileri yüksek, galiba her şey gönülle alakalı, seversen sorun olmuyor, ya da ben öyle sanıyorum bilmiyorum şu an kafam karışık.
Yoo gayet beğenirim kendimi :)
dert ettmişsindir içerlemisindir sen ondan beniside birisi arkamdan vurudu insanlar hakkımda yanlış düşünüyo
öle bişey yok aslında,güzel kızlar tipsizlerle neden çıkyr o zaman ?
arkadaş bu tip nasıl bişey? yani farmı bir tarifi, tanımı? Örneğin surat ölçüsü şunlar olcak, burun bu değerler arasında, dudaklar şu değerler arasında gibi birşeyler varda bizmi bilmiyoruz. Adamın biri için kızların yarısı yakışıklı yarısı tipsiz diyorsa, bir görece vardır. Bu cevapta da ağır cahillik olduğu gibi.
bro cool takıl ağzın laf yapsın temiz giyin elinden geldiğince vücut geliştir iyi bir işin olsun istediğin kızı ikna edersin
Başka be olsun :D Elde etmek istediğin kızın tek bir özelliği oluyor, oda güzel olması. Her kıza değmiyor yani.
Sagol ya allah razı olsun iyi ki yüz nakli falan istemedin. Resmen yeni adam yaptın.
Sen gene başa döndürdün bizi "beklentisi yüksek kız" için böyle olacağım öyle mi?
Yok aga beni seven böyle sevsin.Çirkin bir kız da olabilir,yeter ki iyi biri olsun o kız.
siz neden bukadar güzel istiyosanız bizimde yakışıklı istememiz normal :P
Ben güzel kızlara yanaşmıyorum bile.Merhaba demiyorum hatta korkuyorum onlardan.
hııımmm kendine güvenin yok demek ki
Hayır, benim nazarımda genelde sorunlu/tipsiz kişilere ilgi duymuşumdur..
:)
kardeşim türkiyedeki kızlar öncelikle erkeğin mal varlğına bakar..cüzdanına bakar .eskidendi o tipe bakmalar sonra gönüle bakmalar..
her kör satıcının topal bi alıcısı öyle bişeydi işte anladın sen rahad ol
Bizim abazalar yüzünden neden olacak :)
Haklısın, önce kaldırıyorlar bir tarafları, sonra niye havada:D
kendilerini birşey zannediyorlar dimi birader ya
benim hiç yükses değil
Bırak yüksek olsun
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar