Guler misiniz?
Dalga gecer misiniz?
Erkekler boyle bir kizin dedikodusunu yaparlar mi?
Bakimdan ziyade onemli olan temiz olmasi ben oyke birini sokakta gorsem bakmam gulmem ya da dalga gecmem cunku ozellikle kadinlardan bu konuda cok sey bekliyolar yok kadin dedigin oyle olmali yok boyle olmali herkesin kasindan kilosundan onemli dertleri olabiliyo onlarla ilgilenemiyecek hasta olabilr sinirleri bozuk olabilir bikkinlik gelmis olabilir belki de oyle seylerle ilgilenmek istemiyodur yani gayet dogal seyler bence
Bu saydiklarinla insanlar cirkin olmaz. hatta ne kadar bakarsa baksin duzeltmeyenler var. ayrica arti olarak bu dediklerini makyjla ortup insanlari kandiranlarda var. ben kaslarimi almiyorum asla da almam bu bakimsizlik degil kiloya gelince hastalik yuzunden de olabiliyo. bakimsiz diyemeyiz bu saydiklarina en azindan. ki ben asiri bakimli bir kiz olarak soyluyorum bunu.
Evet, cok dogru konustun...
Ayrica eklemek istediklerim var. acikcasi ben dini sebepten kaşlarımı almiyorum. bu bir ikincisi bir goruste yazilanlari okudum goz alti morluklarin icin lavanta cayini tavsiye ederim cok cok ise yariyo emin ol. ikinciis kilon varsa ben denedigim icin diyorum ihlamur altin otu ve kusburnu uclusu cayini tavsiye ediyorum. guzellik parayla aldigin maskelerde gizli degil dogal. maskelerde onerebilirim yuzundeki sorunlar icin. sadece birazcik zaman ayirabilirsin kendine maddiyat onenli degil. kas almak hic alaka degil. sen eminim ki cok guzel bir kizsin bakim yapmamanin tek sebebi kendini begenmemen. bende kendimi oyle cok begenmem ama bakim yapmasam belki de nefret edicem. sadece birazcik dikkat etmelisin o kadar
Ben de dini sebeplerden almiyorum kasimi :) tavsiyelerin cokk guzel cok tesekkur ederim :) lavanta cayi nasil uygulanmali
Rica ederim canım ne demek insallah işine yararlar ama ben eminim cunku kime tavsiye ettiysem memnun kaldi.😊
Lavanta otunu aktardan alicaksin. su kaynat icine iki cay kasigi yok ve 5 dk falan yine kaynat. sonra süz ve ic. alti ay boyunca tavsiyem gece yatmadan once icmen. sonra uc ay icme ara ver bidaha ic alti ya boyunca. karacigerini temizledgi icin goz alti morluklarin gidiyo.
Vaaaaay superrr, uyguliycam insallah.. Peki cildin renk kazanmasi icin bir onerin var mi.. Yorgun, bezgin havasinin gitmesi, canlanmasi icin..
Kesinlikle var senin sayende az once bir bence yazdim bakarsan orda hepsini bulabilirsin. insallah yarar cunku denememis hic bsy yok😇
Sade görünen ve kilolu kız bakımsız değildir öncelikle bunu bir belirteyim. Bakımsız kızlara karşı da acayip derece de tiksinme duygusu beslediğim doğrudur. Angelina bile gelse tırnaklarının içi doluysa topuklu giyip parmakları yarım metre dışarıdaysa ve dedem gibi sakalları varsa bitmiştir. Benden uzak Allah A yakın olsun
:D sade gorunen ve kilolu kiza, biraz ciltteki sivilce izleri ve kenarlari yara olan eller eklense?
Sivilce izinde sıkıntı yok da ellere krem sürsün bari abi onu da ben mi söyleyim :/
Sivilce izinde de sıkıntı yoksa, bu bakimsiz diye bahsettigim kizin cok da gize batan bir tarafi yok demektir :))
İnsan gözüyle bak biraz :) Aynen öyle yok :)
👍 tesekkurlerr
O güncellemelerin hiçbirini yapmam. Temizse sıķıntı yok 😊
Temizlikle bakimi cok kisi ayirt edemediginden, eig uygun geldi, ben tesekkur ederim
Cevap
23Cevap
kendine bakmak her şeyden önce kendine saygıyla ilgilidir. ben böyle bir insanın kendisine saygısı olmadığını düşünürüm.
erkek dediğin erkek gibi, kadın dediğin kadın gibi olmalı. giyimi kuşamıyla, hali tavrıyla, konuşmasıyla, gülüşüyle, adım atışıyla.
Tabi ki oyle, her seyiyle dogru duzgun bir kadin gibiyken, bu bakimsizlik her seyi bitirir mi yani
Hastalik olup olmadigini bilemezsin ki bakinca
Belki bir kadin hastaligi var, belki hormon bozuklugu var, belki psikolojik sıkıntısı var
Evet kafama koysam hemen veririm.. de hormon bozuklugu, yemeyle alakali olmadan kiloya sebep oluyo mesela
Evet oyle, gidicem tesekkurler :)
Saygi ve sevgi çerçevesinde konuşmak gerekirse bakımsız kız var hemde cok var mesela fakirler onlara bakip gulmek cok ayip terbiyesizliklik. Kimsenin bakimsizligi hakkinda yorum yapamayiz. Sen zengizsin kendine bakabiliyorsun kremler jeller aliyorsun onlar napsin ekmek almaya paralari yok kremlermi alsin. Ac yatip ac kalkiyorlar once onlari dusunun.
Cok dogru, bakimsizliginin binlerce sebebi olabilir.. Fakirlik, hastalik, dert tasa
Aynen oyle canım
Elleri bakımsız derken oje bende sevmiyorum ama temiz olmalı. onun dısındaki seylerde normal yani. bence bu soruyu soran arkadas kendini sevmemekte baya abartmış ama kusurlarını bu sekilde dile getirmeni tebrik ediyorum. Sen sen ol önce kendini sev.. Allah gönül rahatlığı versin kuzum :)
Ne samimisiin masallah :) aminn Tesekkurler.. Temiz olsa da temiz gibi durmuyo ellerim cunku kenarlari soyulmus, yarali... oyle olunca pis gibi durabiliyo
Keserken daha cok yara yapiyorum :) uzun sure birakmak istedim ki kesmeye gerek kalmadan duzgun dursun..
Derinden kesebiliyorum bazen :) tesekkurler dogru bir fikirdi
Ama yuz hatlari guzelsee kilo boy orani fizigi duzgunse farketmiyor bakimsizligi bazen duru guzellik deriz yaa o varsa skinti yok. d ama oda yoksa bole pek ilgi cekici olmuyor.. Yani elini kizin saclarina atcan bakiyorsun yagli falan elin yag olck dusunsene kim ister oyle bir iliski?
Yok caniiiiim pis bir kiz degil ya yuz guzelligi yerinde, boyu posu yerinde sadece yuzunde lekeler var biraz
yo tam aksine bakim güzelik tamamen bir hiçten ibaret belki çok severim yeterli gönlü kalbi güzel olsun diğer herşey boş
Vay
Masallah..
Her gun 131 Ya Selam cekince Allah en kisa zamanda hayirli kismet nasip edermis :)) Allah hakkinizda hayirli olani gonlunuze sevdirsin gonlunuze sevdirdigini hakkinizda hayirli eylesin
Emin ol kiz cekici veya guzelse hic onemi olmuyor bakimin giyimin
Di mi yaaa... Cunku tam anlattigim gibi oldugu halde her goren cokk guzelsin diyo, ve erkekler cok dikkatli bakip ilgileniyolar. Hoslandiklari belli oluyo. Ben de diyorum acaba ben mi yanlis anliyorum, acaba bakimsiz oldugu halde guzel gorebiliyolar mi diye..
Betimlesem
Duz burun, badem acik kahverengi goz, kavisli dogal alinmamis duzgun ince kaş, ustu ince, alti dolgun kucuk pembe ama soyulmus dudak, elmacik kemikli hafif tombik yanak, duz ve beyaz diş, 168 boy.. Biraz kilo.. sade ve şık kiyafet... Yuzde biraz lekeler, siyah noktalar, eller bakimsiz, yarali falan
77 civari
Erkekler neden uzuuuun uzuuun bakar, birbirini durtup gulumser, arkadan bile uzun uzun suzer, o kizla konusurken hafif tebessumle utanarak konusur peki
O zaman. cok hoslaniyolar. Cunku cokk bakiyolar. Ilginc.
Arkadas onayli. :)
Arkadaslarim da benim farkettigim defalarca gozunu ayirmadan bakan erkekleri, grupca bakanlari gorduler.. Evet yaa sana bakiyolar dediler. Laf atanlar da oluyo.. ben kendime guvenmedigim icin dalga gectiklerini ya da bu saydigim bakimsizlik ozelliklerinden dolayi dedikodu vb. Yaptiklarini dusunmustum de
Hmm... Ama erkekler cazibeli kizlara kotu gozle bakiyodur? Hani tek gecelik gibi 😥
Kusura bakma bu tabirimden dolayi 😶 bence her balik etli ya da her zayif ayni degildir, olamaz
Dogrudur, olabilir.. Cekici oldugunu dusunen erkek, nasil davranir
Surekli kiza odakli mi olur, hararet basar mi, bakislarini ona mi kilitler, surekli o gorsun ister gibi gozunun icine icine mi odaklanir, gulumser mi, hareketlenir mi, tavirlari mi degisir, yanindakini mi durter, kasinimi kaldirir
Fazlaca on yargili oldu bu. Nerden cikarttin bilemiyorum.. Evet goreceli oldugu kesin zaten, o yuzden soruyoruz biz de farkli gorusleri gormek adina.
Fazlaca betimledim, fazlaca acik konustum ondan olmalı, oyle yansimis olabilir. Hararet dememin sebebi vardi o kelimeden oyle dusunmussunuzdur neyse cok onemi yok
Bakin ben ozguvensiz ve sosyal fobili bir insanim. Erkekler fazlaca bakiyo, dedigim sekilde hallere giriyolar, demin neler yaptiklarini anlattim (ayrintili betinlememin sebebi ayrintili net cevap almakti ) ben de bu bakislarib aebebini arıyorum ve evet guzelligimden suphem var. Ayni zamanda tavir davranis ya da herhangi bir sebepten mi bakiyolar, bu hareketlere giriyolar bunu ogrenmem benim icin cok onemli. Sebep bu.
Yok.
Bendeki bir rahatsizlik farkindaysaniz, o yuzden elimde olmadan takiyorum kafama.
Kendimi gostermek zorunda degilim bence. Hem tahmin ettiginiz gibi biri degilim yani.
Anladim, tesekkurler..
Uhh kas almayan kizlar bakimsiz mi oluyormus >:/ nasil bir dusunce bu ya. Kas almayip yakisikli ve serefli erkeklerle cikanlari cok gördüm hic dert etme
cirkin kız yoktur bakımsız kız vardır diyip sahiplenirim :D ileriye yönelik yatırım
Siz de olmasaniz kiz ortalarda kalcakmis tek sahiplenici cevap :D
Göz altı morluklarinın bakimsizlikla alakası yok ki tatlım
Ne ile ilgisi var
Kansızlık, uykusuzluk, hipermigmentasyon, güneş ışınları, alerji sinuzit, kötü beslenme, ilaçlar falan vs. Yeterli mi? 😊
Ooouuuv bir cok sebebini kesfetmemi sagladin :D arastiriyim iyice bu konuyu :)
Sende de varsa üstünde durmalısın bencede. Yararım olduysa ne mutlu bana 😊
Tedavi yöntemi biliyo musun :)
Sende ki sebebini bulursan yardımcı olmaya çalışırım tabiki ☺
Cok gec uyuyorum uyku duzenim bozuk ondan mi ki :)
Aynen düzenli uyumalısın ☺düzelmeyi görürsün sende zaten. Uykusuzluk çok morluk yapar ben kendimden biliyorum.😊
Dikkat edicem cok tesekkurler faydali yanitlarin icin :)
Ne demek rica ederim 😊
Bizim beyin sizinki gibi çalışmıyor. Bu kızı görmeyiz bile, mesai harcamaya değmeyecek kızı önemsemeyiz yani :)
Eee bu kiza cok bakiyolarsa? Giruyolar yani bu kizi
:O yok artik. O zaman betimlemede hata oldu Gayet zarif denen, gayet kiz gibi kiz yani
Giyimi kusami davranislari duzgun. Kaşı gozu burnu yuzu duzgun. Sadece hafif yuzu puruzlu yani
Demek ki bakim yapsa super olur
Özellikle dalga geçmem de kendisi hakkında yorumum aynen şu olur.
Özsaygısı olmayan bir insan.
ıyyy tarzım değil. gerçi kızların çoğu öyle kusura bakmayın da. kıza bakıyosun makyaj giyim parfüm 10 numara ama yatağa atıyosun leşşşş oralarını kimse görmüyo ya çoğu zaman iğrendirdiler kendilerinden
Bakımlı olsunlar.
Ne dalga gecerim ne gülerim ne uzun uzun bakarım.
Bu saydigim kisi benim ve bana uzun uzun bakiyolar, ve begendiklerini soyluyolar.
Bilemiyorum uzun uzun bakmaklsrı icin bir sebeb yok cok guzel değilsen..
Guzelsin veya degilsin bilmiyorum ama bakımsızlık guzelligi baltalar.
Makyajdan bahsetmiyorum
Cok guzel olup olmadigimi nerden anlayabilirim bilemiyorum
İnsanlardan.. erkekler sana karşı daha nazik mi?
Evet.. Hanimefendi derler, hafif tebessum edip utanarak konusurlar, sakin ses tonuyla konusurlar
Tanışmak icin gelenler oluyor mu peki
Elbette oldu, baya ilgisinden emin oldugum kadar ilgilenen de oldu. Ama genel olarak Korkar gibi halleri var. Yerine gore gulup konussam da fazlaca ciddi duran, erkeklerle goz temasi kurmayip, gerekmedikce muhatap olmayan biriyim. Bakilmamasi icin gayet kapali, bol giyindigim asikar. Yani bunlarin sebep olacagini dusunuyorum ama, fazlaca bakmalar, muhatap olmaya calismalar var, ben set çekiyor gibi bir haldeyim.
Tabi bunlar bir sonuc çıkarmaz ama anlattıklarından güzel olduğun ortaya cıkıyor o yuzden bakıyor olabilirler
Nasil acaba boyle bir kaniya vardiniz.. yani erkekler begendigi kisiye yaklasir mi yaklasmaz mi hani tam olarak tavirlari nedir ki guzel oldugumu dusundunuz
Erkeklerin çoğu guzel kızların etrafında dolanır ve onlara daha fazla kibar olmaya çalışırlar surekli onları suzerler ve kendilerini övücü hareketlerde bulunabilirler bir davranış veya konuşmalarıyla kuaca etkilemeye çalışırlar yani
Ama dediğim gibi bunlar senin anlattıkların ben birşey gozlemlemedim sonucta dogru olmayabilir
Evet, anliyorum sizi, zaten gormeden yaptiginiz yoruma gore kesin fikri elde edemem ben de.. Gorusunuz icin tesekkur ediyorum.. peki bakip birbirlerini durtmeleri, bazen gulerek bakmalari, toplu bir ortamda hep beraber gozlerinin ici gulerek bakmalari neyi gosterir, dalga geciyor olabilirler mi
Hayır göstermez. i daha dogrusu dusuk olan ihtimal dalga gecmek Ama pis bir muhabbette olabilir bilemiyorum.
Ama bence biraz özgüven asılamanız gerekiyor kendinize
Tesekkurler fikirleriniz icin Evet ozguvenim yok denecek kadar az..
Rica ederim iyi günler
Size de
Çok doğalda bırakınca kız mı erkek mi anlaşılmıyor
Anlasilmayacak kadar da degil canim :D
Bu anlattıkların değişebilir şeyler onemli olan karakteri iç yapısı
çirkin kız yoktur bakımsız kız vardır
Soruda görseniz demişsiniz. Ama görmem
Kusturmak için sordun sanırım bunu.
Niye, siz mesela bir pilavin rengi beyaz degil sari olsa kusar misiniz.. O kadar vasat kusulcak bir haldeki kisiden bahsetmedim
Ben de komigime giderek yazdim zaten :D kurtlu pilav ayri iste, o pisligi gosteriyo.. Benim bahsettigim kiz ise pis degil, yalnizca hafif bakimsizlik var.
Evet de aliskanlik meselesi.. Ama o izlenim olusur ve bu normaldir haklisin
karakteri güzelse hiç sorun yok
tam beniim tarzım
😂 Guncellemeye de cevap verir misin
Bence daha belli. Hic dokunmamis kendine oldugu gibi :) Bakar misin uzun uzun
Anladim Tesekkurlerr :)
Biraz benim 😂 yani durup dururken yolda gorunce cok guzelsin derler, tanistigim herhangi kisi ilk olarak cok guzelsin der. Ama ( bir rahatsizliktan dolayi oldugunu tahmin ediyorum ) sivilce izlerim ve kilom eksik olmaz. Kaslarimi almak istemiyorum siyah, kavisli dogal kaslarim var. Cokk hafif kenarda fazlalik var. Erkekler asiri bakiyo, benimle konusurken cekiniyolar falan da acaba dalfa mi geciyolar demistim :)
Yoo, sosyal fobi sebep oldu buna. Hemen degiscek seyler de degil. Bakislardan rahatsiz oluyorum. Artik bakmak istiyorum kendime yani.
Ya tamam da boyle oldgum halde neden o zaman herkes cok guzelsin diyo. Sormadan etmeden.
Yani.. bilemiyorum da, hani sorsam da deseler neyse, cirkinsin diyemiyolardir derim
Kotu
Guncellemeye de cevap verir misin
Bazi seyler abarti bugun kizin teki yuzune boya surmustu kapatmak icin berbatti bariz belliydi temiz olmali kimsenin yuzune eline cok dikkat etmem farkedersem igrenirim
Hmmm anladim, uzun uzun bakar misin ya da arkadas cevresiylr boyle bir kiza guler misiniz
Kimseyle dalga gecip gulmem kendine yapar dikkat cekici bisey varsa bakatim
Dikkat cekici bir sey ne olabilir mesela.. Kizin yuz hatlari guzelse, ama bakimsizsa?
Agir makyaj ama noktalar dudaklar cok dusunmem ama hergun ayni gorursem baskimsiz derim
Her gun ayni :) cunku gercekten bakimsiz. Ama cok guzel oldugunu soyluyolar.
Hijyen olmasi onemli yoksa boyasin boyamazin farketnez dudak onemli 😊
Dudak yapisi guzelse ama soyulmussa
Bilerek soyuyosa olmaz
Surekli kemiriyo maalesef sorunlu :D
Kemirsin 😂
Evden cikmasin kimse
Allaha yakın bana uzak olsun bacımdır...
Alıp sanayide genel bakım yaptirasim var :)
:D :)
Mal mı o? Afedersiniz ama..
Evet maldir belki , belki bir sıkıntısı var
bye bye
Guncellemeye de cevp verebilir misin
Bütün sevilmeyecek özellikleri saydın zaten
Eee bu saydigim ozellikteki kiza cok guzelsin diyolar ama? Uzun uzun bakiyolar
Ne kadsmar basitlestiriyosunuz bayanlari zihninizde bunlar nasil tabirler.
Demin bu dusuncelere zit yorumlar yaptin, hata ettin
Yanıma bir cm bile gelmesinler
O derecee
Evet
öyle biri varsa gelsin evlenelim :D
Sebep :D
zevk meselesi. bakımsız kızlar daha iyi bence tabiki bıyıklı değil yani :D ama beni severse bıyığınada katlanırım :D
Vuhhuuuuuu ne kadar da pala kizlara bile katlanacak kadar bakimli kalbe sahip bir erkek :D
illaki her şey dış güzellik değildir. çok güzel bir kızla evleneiblirim. ama aklı dışarda olduktan sonra bana faydası yok ;)
👏👏
:) :)
Lütfen bakımlı olun
İnsan yerine koymam
Abart
pisliklerle işim yok
Bakım şart
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar