Gelmedi be gençler.... 3,5 ay oldu gelmedi...

2 yıllık ilişkim cok güzeldi çılgınlar gibi aşk yaşadık hatta o daha cook sewiordu beni.. benim için üniversiteye gitmedi benm için ailesini arkasına aldı bende onun için cok fedekarlıklar yaptım cok mutluyduk ama yer yer kavgada ederdik.. Son 1 ay cok arttı bu kavgalar karsılıklı hata yaptık ve patt ayrıldık işde.. ayrılıp barısmalarımız cok oluyordu ama sonuncu ciddiydi.. çoğu şeyi yaşamıstık evlilik hayalleri kuruyorduk ama ayrıldık işde.. Önceleri ben küstüğümde bile geceleri uyuyamaz barısmak için çabalardı ayrılıktan cok korkardı ama şimdi ise 3,5 ay ne aradı ne sordu ara sıra mesaj attım cevap atmadı. son bulusmada alnından öptüm göndermiştim işde tam 3.5 ay gecti. yeni sevgili bulmak üzereyim gelmedi.. 2 hafta önce sormustum hala saklıyormus eşyalarımı sadece evet diye cevap attı baskada atmadı.. Bir gün çalarmıki kapımı ?
Güncellemeler
+1 yıl
EN son görüştüğümüzde bizm hayali kızımız vardı bazen derim ona selam söyle diye elini karnına götürüp selam söyleyip sphbet bile edermiş :) anlam veremedim gittiiiii... gelmiyor gelmiyor gelmiyorrr uyuz benide istemior..
Gelmedi be gençler.... 3,5 ay oldu gelmedi...