Dershane arkadaşımı faceden ekledim. bir iki gün sonra kabul edince biraz konuştuk havadan sudan , daha sonra kantinde çay içtik , bir sonraki gün instagramdan ekledi bir ikitane resmini begendim. Faceden bir konuda bilgi almak isteyip yazdım, bu sefer ismimi köçük harfle yazıp bilgim yok dedi. kesip attı.
Kantindeki tavrıda biraz çekingenleşmeye başlamıştı, açıkçası şüphelendim acaba benden hoşlanıyormu diye? Aramızda yaş farkı var acaba onu mu problem ediyor da kararsız mı bu konuda? kafası karşık mı sizce?
Kantindeki tavrıda biraz çekingenleşmeye başlamıştı, açıkçası şüphelendim acaba benden hoşlanıyormu diye? Aramızda yaş farkı var acaba onu mu problem ediyor da kararsız mı bu konuda? kafası karşık mı sizce?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
l*n kendi kendine gelin güvey olanıda ilk kez gördüm, bildiğin kıza yavşamıssın üstüne üstlükte onun senden hoşlandığınımı düşünüyosun , bence bir doktora görün beynin olmama olasılığı yüksek.
yaşın kaç senin
bu sitede arayışın nedir
senin gibi beyinsizleri aydınlatmak arayışım
:D :)
aydınlata anlayışına senin varya. bu tip olaylar hemen hemen herkesin başına geliyor.
Ya senin cidden beynin yokya, senden hoşlandığını nerden çıkardın hala bu kadar salak oluşunu anlamıyorum :D
dygusuz bir insan değilim olayı yaşadım. gözlerinin içine bakarsan bir insanın ruhunu görebilirsin.
asıl senin gibi salaklar yüzünden insnalar hep sıkıntı çekiyor. parti kızı. herkes senin gibi değildir belki
kız ismimi köçük harfle yazıp bilgim yok dedi. kesip attı. dedin sonrada açıkçası şüphelendim acaba benden hoşlanıyormu diye , hay senin beynine :D ahahahha
Türkçen kıtsa ben ne yapayım. kaç paragraf sorusu çözdün ömrün boyunca
senin gibi zavallıya fazla bile zaman ayırdım , zavallı hayatında başarılar hahahahahahsdhasdha :D
zavallı olan sensin. kalp kırmak hoşuna mı gidiyor cadaloz.
cadolozmu ahahahhaahhahahahahahahhahahahahahahahahah haykırdım :D
Kızlardan ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!