bir erkekte bir kadını vazgeçilmez yapan şey nedir?
Erkek arkadaslardan cevap bekliyorum
Erkek arkadaslardan cevap bekliyorum
saygısı sadakatı sevgilisi için süslenip gözünün ve gönlünün sadece o erkekte olması.gerisi gelir zaten.ama tabi erkekte bunu bilmeli ve öyle yaşamalı yaşatmalı...erkek lay lay lom ise kadın her istediğini yapsın yine birşey olmaz.
her dedigime hayır demesi çok konuşması ama yinede beni kendine hayran bırakması
Cevap
15Cevap
Bu her erkeğe göre değişir ama kendime göre fazla sıkmamasi bilinçli olması güzel olması nerde ne zaman konuşması gerektiğini bilmesi benide kendinide üzmemesi anlayışlı olması ve aşk sevgi saygı sadakat diyorum.
1) Zekası
2) Hanımefendiliği
3) Güleryüzlülüğü
3.sü türk bayanlarında zor bulunan bir özelliktir.Genelde sevimsiz, soguk yapısıyla bilinirler efem
Vazgeçilmez oldum dediğin anda senden vazgecebilir..
Vazgeçilmez diye bır sey olması cok istisna durum olmadıkça iliskiden vazgecilebilirsin...
Onu sevdiğine inanıyorsa. Sevdigimiz en degerlimizdir.
Güvene dayalı sevgi varsa kolay kolay bırakmayız..
kadın tutkal gibi, herşeyi biribirine bağlamalı...
koparan değil birleştiren olmalı...
cevabım ciddi ilişki isteyen erkekler içindir : kadın olması
kadın gibi kadın aslında kadın değildir.kadına benzerdir.ben direk kadın olmasından bahsediyorum.
zor geldi de mi gercekten akdin olmak?
hiç kimse vazgeçilmez değildir.
Ama onu değeri kılan kadın olmayı bilmesidir :D
Fazla sırnaşık olmaması Bence , Herşeye gülmemesi. Yerli ve yerinde Olması :)
Ben de merak ettim açıkcası ... :))
diyosunnn ...
Sadece teferruat gerisi ...
herşeye ilham vermesi...
1 : Gözler
2 : Zeka
3 : Ayakkabılar
Bi insanın kişiliğini maddiyatını ve nezaketini anlamada en kolay yoldur...
Yani Şimdi puma nın yeni sezon ayakkabılarından giyiniyorsa bilki maddiyatı iyidir... ayakkabılar temiz bakımlıysa kişiliği hemen hemen aynı orandadır... Beyaz renkli ise ve sade görünümlüyse de nezaket kurallarını az çok biliyor demektir... Tabi Bunlar Ön sezi kız kapıkundura yaptıysa veya arkadasından ödünç aldıysa istisna olur...
gerektiğinde beni reddedebilmesi..
ters davranmak değil.karşı koymaktan bahsediyorum
evet aynen öyle
o kdarda demez herhalde :)sen herseye hayır dermisin?
c şıkkı kimse vazgeçilmez değildir..
Hanımefendiliği, zekası.
annem dışında her kadından vazgeçebilirim
gerçek bu
kimse vazgeçilmez değil
kişiliği...
sağlam...
o ayrı konu :)
sadakat
bana göre her kız sadık değildir... bir kız benm sevgilimken herhangi bir sanatcıdan dahil hoşlanmasını istemem ne görsel ne yüzeysel... sadece bana sadık olmalı tamamıyle
insanın gördükleri her zaman gerçek olmazsa sonraki gördüklerinide belli bi zamandan sonra görmezden geliyor
Onur
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?