Merhaba liseye yeni başladım ve tam olarak lisenin ilk gününden beri 10. sınıflarda ki bir kıza aşık oldum, ama yaşıtız okula geç başladığım için. Evet bu nasıl sorulur bilmiyorum ama kızın da anladığım kadarıyla benden haberi var, yanımdan geçerken göz ucuyla bakmam ya da sınıflarının önünden günde 50 kez geçip geçerken yine göz ucuyla kıza bakmamın bunda etkisi var sanırım. Kızın sınıfında bir arkadaşım var, arkadaş demeye bin şahit ama. Kızın karşısında bir şansım olmadığını o kızın bana asla bakmayacağını, saniyesinde beni reddedeceğini söylüyor, doğru düzgün tanıdığım biri de değil zaten arkadaşım dediğim kişi yakın bir arkadaşımın arkadaşı benim arkadaşım bile diyemem. Her gün sadece yüzünü görmek için okulun kapılarının açılmasından itibaren kapının önünde ki banklarda oturuyorum, hem hava da alıyorum iyi oluyor sanırım. Nasıl tanışmam gerektiği konusunda hiç bir fikrim yok. Birazcık çevremi ve onların sınıfında tanıdığım çocuktan bilgi alarak ismini öğrendim, sevdiği biri olduğunu söyledi ama onun dediği şeyler ne kadar doğrudur bilemem. İnternetten tanış diyecekler olacak biliyorum ama inanın bana onların sınıfında ki çocuk dahil sınıfındakilerin arkadaşlarına ve ortak arkadaşlarına baktım yapabildiğim her şekilde aradım Facebook hesabını ama bulamadım. Instagram'ını aradım yine bulamadım, sosyal medya hesabı yok sanırım. Okula da hep geç geliyor bazen erkenden geliyor, sessiz sakin bir kız, sınıftan fazla dışarı çıkmıyor genelde hep sınıfta arkadaşlarıyla konuşuyor çıktığında da yanında arkadaşı ya da arkadaşları oluyor. Yalnız başına okul çıkışında bile yakalayamıyorum yanında hep birileri var nasıl tanışmam gerektiğini gerçekten bilmiyorum ne yapmalıyım sizce?
Güncellemeler
+1 yıl
Yardımcı olabilir misiniz? :)
Güncellemeler
+1 yıl
Görüşlerinizi belirtirseniz gerçekten benim için çok faydalı olacak :(
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler