Ağzı leş gibi kokan erkeklerle hangi mideyle öpüşüyorsunuz kızlar?

merhaba arkadaşlar, uzun bir aradan sonra birlikteyiz, bu gün bir şey aklıma takıldı, sitemizin güzel, alımlı, müthiş, sevimli, cicili bicili minik pıtırcıklarıma sorayım dedim; şimdi çevremde iş münasebeti ile bir çok vatandaş ile muhatap olmak 'zorunda' kalıyorum, malumunuz insanlarımızın, özellikle erkek kişilerin çoğu kendine özen göstermeyen bakımsız tipler, yüzünü yıkamadan gezenler bile var ayol.

Şimdi ben kiminle konuşsam ağzı leş gibi kokuyor, rencide edip ağzına sakız tıkadıklarım, topluluk içinde ıyk ağzın çürük dolar kokuyor deyip rezil ettiklerim dahi var. Yani bu ortaokuldayken de böyleydi, lisedeyken de, üniversitedeyken de, iş hayatındayken de! Türk erkeklerinin %80'inin maalesef ağzı kokuyor ve siz bu kokan ağızlarla yeri geliyor öpüşüyorsunuz, size hiç yakıştıramıyorum bunu kızlar,

hiç bana şimdi sakız çiğniyor geçiyor falan demeyin, sakız kokuyu 27 dk geçirir, 27 dk sonra yine kokar o ağız ama onun kokusu sizin ağzınıza da bulaştığından hissetmezsiniz, diyeceğim şu ki; her erkekle öpüşmeyin, bakteriden uzak durun. siz ne düşünüyorsunuz bu konuda? hadi bakalım.
Ağzı leş gibi kokan erkeklerle hangi mideyle öpüşüyorsunuz kızlar?