Çok Sevdiğim Bir Kız Var Onu Sevdiğimi Anlaması İçin Ne Yapabilirim?

Merhaba okulda benden 4 gün küçük çok sevdiğim bir kız var. Bakışlarından hoşlandığı belli oluyor bazen çok uzun bakıyor bazen de gözlerini kaçırıyor, onu tanıyorum fakat o beni tanımıyor zaten kızın şu an tek istediği gerçekten sevebileceği birisi. Kızlarla tanışma konusunda çok biligiliyim fakat cesaretsizim o yüzden bir 9 haftadır bir türlü tanışamadım. O yüzden onunla tanışmaya gerek kalmadan onu sevdiğimi anlamasını sağlamam için ne yapabilirim yardım edeceklere şimdiden teşekkürler yardımınızı bekliyorum."SON CÜMLEYİ SONUNA KADAR OKUYUP LÜTFEN ÖYLE KARAR VERİN."Baştan söyleyeyim 13 yaşındayım ve bu kızı gerçekten seviyorum. Aynı soruyu bir önceki hesabımda da açmıştım fakat 2dk sonra birisi sırf 18 yaş altı olduğum için beni engelledi, bunun gibi başka bir soru daha sormuştum cevap vermeye başlamışlardı belki kıza açılabilirdim, ama böyleleri engellemeye devam ederse biraz zor daha 10 dk önce hesabım kapandı yenisinden yazıyorum lüften yalvarıyorum anlayışlı olun bu kızı çok seviyorum tanışma konusunda beceriksizim yardım olsun diye bu siteye üye oldum ama 18 yaş altıyım diye beni engellemeyin. Küçüğüm diye sevmiyim mi?
Güncellemeler
+1 yıl
Lütfen yardım edin onudüşünmekten hiç birşey yapamıyorum. Derse odaklanamıyorum, ödev yapamıyorum.6. sınıfta fen ortalamam 100'dü şimdi sınavdan 81 alınca öğretmen neden derslerin bu kadar düştü sen bu aralar odaklanamıyosun seninle sonra konuşucaz dedi.
Güncellemeler
+1 yıl
Ayrıca bugün okuldan sonra yorgundum o yüzden uyudum, uyandığımda cevap geldimi diye baktım cevap yoktu bende yeni bir konu açıp ödevimi yapıcaktım ama konuyu açtıktan sonra küçüğüm diye engelldeiler hesabım kapandı. Bende bu yeni hesaptan iki soruyu birleştirip yazdım oda biraz zamanımı aldı saat 00:00'ı geçtı bu saatten sonra ödev yapınca annem kızıyo o yüzden sabah erken uyanıp ödevimi yapıcam yapamazsam öğretmen annemi okula çağırıp konuşcak o yüzden bunun bidaha olmaması için engellemeyin
Çok Sevdiğim Bir Kız Var Onu Sevdiğimi Anlaması İçin Ne Yapabilirim?