Arkadaşlar ben uzaktan eğitim okuyorum.okuldaki arkadaşlarımla face ortamında tanışabiliyoruz.yaşça ufak bi delikanlı bana ısrarla arkadaşlık isteği gönderdi.kabul etmedim.derslerde yardımlaşırız dedi.sonra kabul ettim.bu bana sevgili gibi yaklaşmaya çalıştı.ablan yaşındayım dedim..sonra okulda birbirimizi gördük.ben minyon tipliyim.o da hiç ufak göstermiyo.birbirimizden çok etkilendik.1 haftalık okuldan sonra facede ısrarla yaşımı sordu.söyledim üzüldü.1 hafta filan konuşmadık.sonra ben sana aşık oldum dedi..aramızda 5 yaş var.ama bende onu kardeşim gibi görememeye başlamıştım..kendime bile itiraf edemezken o öyle deyince haliyle şok oldum..sonra bana aşkın yaşı olmaz dedi..evlenme teklifi bile etti..ismimi sahiplenerek söyledi.derken ben buna kapılmaktan korktum.biz artık arkadaşta kalamıyoruz..bi daha görüşmeyelim dedim.2-3 sefer bu şekilde hayatımdan her defasında çıkardım.ama onu özlüyodum.unutamıyodum.onunla konuşa konuşa ona alışmışım o da bana aynı şeyleri söyledi.kötü huylarını bile sevmişim.derken bu bana sevgisini dile getirmeye başladı..sonra bende bi kavga anında dayanamadım sevdiğimi söyledim.o yüzden görüşmek istemediğimi çünkü evlenemiceğimizi belirttim.o da kavuşamıcaz ama olsun. içten bi şekilde sevdiğini duymak istiyorum dedi..sonra bu bana sende beni seviyosun bilmeye hakkın var dedi 6 senedir bi kıza aşığım onu unutamıyorum dedi..eee bana aşık olduğunu söylemiştim dedim..o an öyle oldum..seni seviyorum dedi..dayımın kızıylada ailem beni evlendirmek istiyo dedi onu sevmiyorum dedi..ikinci bi şok yaşattı bana..sonra bana özelini niye açtın seninle evlenmek gibi bi niyetim yoktu dedim.olsun bilmeni istedim dedi..benim duygularımla oynadığını mı düşündün dedim inkar etti..sonra bi konuşma sırasında o kızı bana methetti..bende ikinize mutluluklar dilerim dedim.bana kızdı.bu lafımdan bu sonucu mu çıkardın dedi..sen bana aynı temennide bulunamaz mısın dedim..zoraki bulundu.sonra facesinde o kıza olan aşkını anlatan paylaşımlarda bulundu.bana derdi seni kıskanıyorum hayatına biri girerse yıkılırım derdi beni bırakma derdi..şimdi kendisi bana aynı şeyi yapıyo.buluşalım dedi..onu seviyosun onunla buluş dedim evet onu çok seviyorum dedi.yıkıldım evlenceğimden değil ama söylemeseydi keşke çok üzüldüm.bana söyledikleri bi yalandan mı ibaretti.her gün konuşuyoduk hiç mi sevmedi hiç mi etkilenmedi.ben kız halimle etkilendim.o erkek olarak hiç mi etkilenmedi? şimdi hiç bi şey olmamış gibi davranıyoruz.o bana sadece arkadaş olarak görüşelim dedi.ama o çok dindar bi delikanlı bana öyle dediği halde sevgili gibi yaklaşıyodu.kızdım hiç konuşmadım.şimdi sanki aramızda hiç bir şey geçmemiş gibi davranıyo.hem o kızı hemde beni sevmesi mümkün mü?o kızla hiç telde dahi konuşmamışlar..ben sevdiğini hissettim.ama davranışları çok tutarsız.dindar bir erkek nasıl bu kadar yalancı olur inanamıyorum.yaşıtım başka bi delikanlı vardı.afedersiniz öküz gibi bakıp.konuşmaya çalışıyodu.hayatında madem yıllardır bi kız var onunla evlenicen bna neden ümit veriyn?
Güncellemeler
+1 yıl
OKUMADAN CVPLAMAYIN
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar