bir kadın bir erkeğin yakışıklı olduğunu hangi kriterlere göre değerelendirilir?
saç, göz, burun, boy ...
hangisi daha önemlidir?
saç, göz, burun, boy ...
hangisi daha önemlidir?
Tecrübelerime dayanarak söylüyorum (hiç sevgilim olmadı[ben istemedim]). En önemlisi dış görünüş. İlk önce yüzüne bakılması lazım. Şu capslerdeki adamlar gibi olursan (Allah günah yazmasın) yanından uzaklaşırlar. Çok yakışıklı olmana gerek yok normalın biraz biraz (özellikle 2 kere biraz yazdım tek biraz yetmez bir tık üstü) üstünde ol yeter. Boyun uzun olması lazım ama çokda değil. 1.76-1.85 arası (1.78-1.85 boylu modeller daha çok tercih ediliyor) ideal. Dik durman, bir "gıdımda" keskin bakman gerek. Hayvan gibi hareket etmezsen dıştan tamamsın. Bu aradadıś önemli değil, iç güzelliğin yeter mevzusuna girmiyor ve saçma buluyorum ki zaten cümlenin virgülden önceki kısmını ne kadar özensiz yazdığımdan anlamışsındır. Gerçek hayatta iç güzelliğine göre sev... hadi yakınlaşan diim de (yazının havası bozuldu) daha havalı olsun. Kimse... yok demek istiyorum ama diyemiyorum çünkü kesin konuşmak çok yanlış bişey. Olsa bile yüzde (%) sıfır nokta sıfır sıfır on sekiz (0.0018) gibi olasılığı var. Neyse kendine güven şart (Ayşede şart ğağağağağa). Belli etmen lazım. Farklı olman lazım. Küfür etmesen bile yeter bu dönemde. Esprili olman lazım. Görmüşsündür komik kişilerin yakışıklı olmadığı halde kızları yanına topladığını. Ve en baba olarak qarizmaaa (iyi oynardı bee). Bunlar az çok yeter. Aslında yazacak çok daha şeyim varda tuvaletim geldi. Geldiğimde telefonu bıraktığım yerde bulamayabilirim. Elim yoruldu zaten. Android klavyesi kullanan biri olarak ı yazmak çok zoorrrr. Bu arada Erdal DEMİRKIRANIN "TÜM" kitaplarını okumanı tavsiye ederim. Bu konuyla en ilgili olanda "Sen şimdi gidecen ya cehennemin dibine git". Her kelimenin baş harfini büyük yapmayınca havası kalmadı dimi. Tekrar bu arada bu baş kelimesini görünce bile halleniyosan bırak bu işleri devlet su işleri. Güze espriydi dimi. Bu arada bir espri patlattım 3 ölü 5 yaralı.
Saygılarımla... Ya da Sevgilerimle... Bu daha iyi oldu:) AEC
Not: Sonradan fark ettim benim gibi ol yeter.
KEŞKESİZ YAŞA!
Ne kadar yakısıklı olursan ol kızın yanında konusmasını bilmessen öküz gibi gülersen cok havalı bir tavrın olursa cok itici olursun. Tabii ki yüz sekli önemli ama bence cekici ve sempatik olmak daha önemli... Ayrıca seni seven kız sende kusur aramaz aynı sey seven erkek için de gecerli..
1) kesinlikle esmer olacak (kara kas kara goz)
2) uzun boylu
3) az etli olcak :))) tontisss :)
gerisi pek onemli degil bu ikisi olmasi en onemli seyler benim icin tabi zamani gelir hepsini es gecerim ama benim genelde hoslandigim tipler bu kriterlere uygun olur :) bi laf varya valaaaa kendim icin istemiyorum allah anneme yakisikli bu kriterlere uygun karizmatik bir damat nasip eylesin :)
kesinlikle esmer diyonuz tv de behlülü görünce ağzınızın suyu akıyo ama
hahaha kivanc tatlitug hicte cekici bulmuyorum atamam cirkin değil ama beni hicbir sekilde etkilemiyor hatta zaman zaman sariligina sovdugum oluyor :D ama kenan imirzali olunca is degisiyor :)))
sen kara kılısın sana da kara kıllı kro tip gider zaten kürt tipli
benden bahsediyo:) adsfdfas
Benden bahsedio tam değil ben şişko deilim boyumda fazla uzun deelll
sac, göz, burun, boy.. bunlarin hepsini gec.. tek cevap karizmadir - bence..
bir erkegin karizmatik olmasi onu zaten yakisikli kilar..
yani tipi normal olsun karizmatik olsun yakışıklımı sayılır ?
işte bu yüzden öküzler güzel kizlari götürüyor :)
Cevap
10Cevap
önemsediğin kadına sor bunu . işine yarayan cevabı o verecektir
önemsediğim kadına soramam önemsediğim kadın da yok ayrıca.
Kafası basan kadınların olması çok güzel..
Artıladım..
Boyu , posu , endamına göre..
Ama bunun içinde beyın yoksa bunlar neye yarar..
yüzü çok daönemli değil mi yani?
degıl tabı kıı.. boyu yok posu yok ne yapayım bebek yuzu ben. Ben butune bakarım tek parçaya degıl
bu iyi oldu ben de diyom niye kızlar beni kesiyo hep tip yok ama boy pos var.
hadi bakalımm nazara gelme okut kendını sen maşallahh :D:D
bu saydıkların tek başına değerlendirilemez.yani yüzünde gözü burnu uyumlu olcak.boyu posuda kilosuyla uygun olcak o şekilde yakşıklı veya değil dersin.ama bana sorarsan çok yakışıklı biri güzel bakmıyorsa veya güzel gülmüyorsa çekici değildir..
Yakışıklı olması değil erkeğin çekici olması geçerlidir bence...
Zeki ve sağlam karakterli olacak. Duruşunda bile insana güven verecek. Gözleri ise içini yansıtacak...
Dagılın bu yorumun üstüne ...
Bazı insanlar özenle çizilmiş gibi yaratılıyor gerçekten biz bu tür insanlara güzel yakışıklı sıfatını yakıştırıyoruz.
İlk başta, süzmüyorlar baştan aşağı öyle. İncelemiyorlar adamın detaylarını. Sadece tümüne bakmak-hissetmek arası gibi garip bir duyguları var ve bundan endamın etkisi büyük..
en çok ben boya önem veririm böle takım elbieseyi giydiği zaman karizma olacak off diyorum
boyu uzun olsa ama çok yakışıklı olmasa yani nasıl olur?
takım elbise ne ya bide köstekli saat yumurta topuk ayakkabı android gibi 35 yaşındayım nefret ediyorum şu takım elbiseden spor her zaman candır...
bu yorum 4 yıllıkmış sonradan uyandım
kendine aşık olacak aynen ben gibi ayna da en bakımsız halime bile bayılıyorum
:)))
Etrafındakiler bir sorsan aslında? Gerçi sen cevabı biliyorsundur.
ne sacma sapan seyler yaaazmıssınız a. bakarsın hoşlanırsın cıkarsın. budur yanı işçi havuz problemimi çözüyorsunuz be
Saç jole küpü olmamalı ve uzun olmamalı.
Öte yandan bir bütün olarak bakarım olaya organları ayırmam
Örnek Kivanc Tatlıtuğ Kenan Imirzaloglu Bret pit gibi daha var ama bunlar yakışıklı adamlar hepsi mevcut olacak artı daha olacak.
uzun boy ıyı bır fızık karızma kendındekı ozguven sempatık tavırlar boyle bır erkege asla hayır demem :D
Boy ,yapı,duruş,bakış.Ve ten rengi
ten rengi?
yüz peki?
Karakteri dicekler :))
yakışıklı olmanın karakteri mi olurmuş :)
1.75 üzeri boy candır.
boyun cidden önemi çok mu ya yani uzun olsam ama çok yakışıklı olmasam bu iyi bişemidir yani
Önemli değil Tom Cruise 1 73 boyunda
erkekler nasıl güzel kadın diye ayırıyorsa kızlarda yakışıklı diye ayırıyor sanırım
bütne bakarız. parçalara değil...
çıkıntılı kulağı olsun :Dbaşka çıkıntı ıstemem
biraz daha açıklayabilir misin?
kişiye göre değişen bir kavram
Karizmadan başkası yalan birazda boy :)
sarışın olsun benim olsun
kültürlü, zeki ve sempatik olması kafii...
işte bu! ve biraz bakımlı. bakım lazım banada
Boy pus kas göz geri kalanı söz.
Parası Olsun Yeter Gersi Tefaruat. d
Yüz simetriği önemlidir ilk başta.
asimetrik yüzümüz mü mü olur yaratık mıyız biz amk
hadi be neyse bi bakarım bi ara
simetrik olanların daha çekiciymiş diyolar ama doğada asimetrikdir çoğu şey
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar