Çocuklu bir adamı seviyorum

Arkadaşlar lütfen bana akıl fikir verin öyle çıkmazlardayımki delireceğim. Bundan 1.5 sene önce utanarak söylüyorum işyerinde evli bir adamla arkadaşlığa başladım. Özamanlar karısıyla kötüydü ve başka bir yerde kalıyordu. Biz bir süre sonra birbirimize çok aşık olduk. Ve karısından boşandı ama bunun sebebi yüzde doksan benim. Bundan çok.utanıyorum iki.tanede kızı var. Ben bu stresten.ve üzüntüden dolayı çok ağladım ve hatta 13 kilo verdim. Aileme bahsettiğimde kattiyen karşı çıktılar bende sevdiğim kişiye kaçtım. Kaçtıktan sonra dini nikah yaptık ve karı koca olduk. Ailem kaçtıktan sonra perişan oldu ve eve dön biz kabullendik dediler. Ben eve döndüm ve herşey usulünce olmasını istediler. Ama malesef buda öpmadı sonradan gene caydılar. Ben onunla artık evliydim ve onun öpmüştüm şimdi o gel bana diyor hep ağlıypr telefonda görüştüğümüzde beni çok seviyor buna eminim. Çocuklarıda bana karşı pek yabancılık çekmediler hatta birisi çok sıcak davrandı. Şimdi ben ona kaçarsam ailem çok üzülürler zateb kızkardeşimde kaçarak evlendi. Neyapacağımı bilmiyorum eşimede geleceğim için sox verdim kafayı yemek üzereyim bana akıl verin neyapmalıyım bu arada benim çocuğum yok tabi daha önce evlilim yapmadım aramızdada 5 yaş var. Şimdi ona gidersem iki ay annemlerle kalırız dedi sonra evi açarız dedi. Ama ben lisans öğrencisiyim yani eğitimede ara vermek zorundayım. Evdede annemle iyi geçibemiyorum bana hakaret ediyor yuva yıktın kötü kadın kelimeler kullanıyor arkadaşlar napmalıyım yardımcı olun
Güncellemeler
+1 yıl
Arkadaslar o cok ciddi resmi nikahta yapacagiz tabi ama ben onsuzda mutlu olamiyorum evet iliski bastan beri yanlisti cunku daha evliydi ama biz cok sevdik ve o cok fedakarliklar yapti eski karisi bile ayrilmayim dedi bize madem kari koca olmussunuz dedi ama eski karisida zaten bacok hakarette bulundu bana ilk basta ama simdi oda kabullendi yani bir senedir bosandilar tabi bizde yarim.senedir dini nikahliyiz off cok cikmazdatim haftaya gel yabima dedi artik ailen kabullenmiyor anla artik dedi ve
Güncellemeler
+1 yıl
Arkadaslar uzuluyorum boyle.demeyin bende cok aci cekiyorum olan oldu herkez hata yapar evet buyuk bir hata olsa bile hem oda zaten evliligine cocuklari icin katlaniyordu gorucu usulu evlenmis ve ben cok uzuluyorum gercekten bende inancliyim ama olan oldu malesef zamani geri dondursem hersey farkli olurdu neyapmaliyim sizce evet universitedede bir cok.kisi karsima cikti ama gonul bu iste malum
Güncellemeler
+1 yıl
Allah dusmanimin basina vermesin boyke aciyi boyke sevgiyi cok zor arkadaslar cok zor aklima geldikce uzuluyorum tabi bende telli duvakli baba evinden cikmak isterdim ama buyuk bir sinavi gecemedim cok yanlizdim ailenle aram pek parlak degildi ve o bana ilgi gosterdi ve beni gercekten.sevdi sahip cikti ama ben simdi dusununce yani aslinda denk degiliz oneyapacimi sasirdim aklimi derslere veremiyorum hayattan bezmis gibiyim.yuzum gulmuyor oda cok uzuluyor hayatta tek seni sevdim.dedi
Çocuklu bir adamı seviyorum