Arkadaşım kendini çok fazla övüyor

Onu seviyorum en yakın arkadaşım ama bazen gerçekten fazla büyütüyor kendini gibi geliyor bana. Ve sanki beni kıskandırmaya çalışıyormuş gibi hissetmeye başladım . Pek kıskanç bir insan değilimdir bunu farketmiş olmalı ki sürekli konuyu kendine getiriyor eski erkek arkadaşlarını anlatıyor şunun mercedes'i vardı şu çok yakışıklıydı ben çok güzelim biz çok zenginiz falan tamam Allah arttırsın bereket versin ne güzel falan diyorum ama devam ediyor ve ben bunu kesemiyorum . Bana değişik değişik sorular soruyor bazen. Bir kere beni hiç kıskandın mı , bana hiç özendin mi diye sordu . Bir kere senin niye erkek arkadaşın yok hiç sevgilimle bana özenmiyor musun diye sordu ikisine de hayır dedim hani kıskanacak olsam bile onu kıskanmam çünkü kişiliklerimiz , zevklerimiz , bakış açımız , yaşama amacımız falan her şeyimiz çok farklı . Sorun şu artık gerilmeye başladım çünkü onun düşündüklerini düşünmüyorum . Çok güzel olabilir veya değildir bilmiyorum zevkler ve renkler tartışılmaz ama ben çok güzelim dediği zaman benim gözüme o kadar da güzel gelmiyor , sevgilimle çok mutluyum dediği zaman kafede oturmaktan ibaret ilişki bana göre değil ama bunu anlatamıyorum birazda kendine benzetmeye çalışıyor sürekli sana birini ayarlayayım şöyle yapayim böyle yapayim. Bir yerden sonra sinirlenmeye başladım bu kız beni eksik mi görüyor diye . Ne yapim konuşayım mi sizce ve amacı ne anlamadım .
Arkadaşım kendini çok fazla övüyor