+1 yıl6 yasimdan beri babadan yetmediğini dayak kalmadı her seferinde gereksiz yere dayak yedim 9 yaşında el işine başladım sabaha kadar çalışıp kirli onlukle okula gittim kendi evinimin bodrumunda komurlugunde yattım mahkemede hem anama hem babama şahitlik yaptım babamın annemi gözümun önünde boğazını sıkmasini izledim çocuktum ne yapabilirdim durmadan çalıştım yalancı yerine komşum okudum 2 kız 1 erkek kardeşim birde sevdiğim için yaşadım kaç gündür kaç farklı hesaptan surda durumumu anlattım söze gelince herkes insan okumak istiyorum anamı bacilarimi sevdiğimi kurtarmak istiyorum ilk ve acil yardım okuyorum bölümümu birincilikle kazandım devlete gittim sağa gittim sola gittim sonuç ne 0 hep sıfır bir tane burs veriyor geri kalan elini kolunu bağlıyor KYK yurtlarının başvurusunu kaçırdım özel yurtta kalıyorum taksit borcum var kaç ayrıdır veremiyorum çıkaracak avukata vercek kaç gündür dinleniyorum resmen çıkmadığım yer kalmadı sonuç ne 0 gece 4 e kadar çalışıp sabah 8 De okula gidiyorum yetmezmiş gibi eve para yolluyorum isyan etmiyorum bende insanım belki daha zorluk cekeniniz var ama yardıma ihtiyacım var dedikçe vurdular daha dün elimdeki son parayoda yardım edecem diye dolandırdılar 50 lira için dolandırdılar o parayı 3 günde kazanıyorum şimdi hem sokakta kalicam hem aileme soylememem gerekir hemde okumam lazım elimdeki değeri 20 lira etmez bir telefon oda tek mal varlığım sözde herkes kardeş herkes insan geliri 10 bin lira olan insan var benim yurt taksidim 400 lira sonuç ne iyiliğini kullandilar elimde okula gitcem parayida dolandırdılar helal olsun ne yapım ne ne yetmiyor yıllardır çekiyorum avukat savcı yüzü görmeye cikcam hiç bir büyügum elimden tutmadı adalet nerde
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Hocam yanlış anlamazsanız size bir şey söylemek isterim. Yukarıda uzun bir paragrafta birçok şeyde bahsetmişsiniz; ama kendinize ait hiçbir şeyden bahsetmemişsiniz. Yazdığınız her şey babanıza ait siz sadece onun kızı olduğunuz için kullanıcı durumundasınız. Bahsettiğiniz imkanları kendinize ait bir şeyler oluşturmak için için kullanın; çünkü göze parağrafta göze batan en belirgin şey babanızın dünyasını kendi dünyanız olarak anlatmanız.
00 Yorumla
Canım sen hiç sıkma canını çözümün bende. Yer değiştirelim biz benim çok eğlenceli gerçekten :D Ben senin hayatını yaşarım hatta sıkıntıdan patlarım yani hiç sorun değil sen yeter ki eğlen :D
30 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılNekadar şanslısın şükret belki herşeye kolay ulaştığın için cazip gelmiyo bişey sana ama. yerinde olmak isteyen bir sürü kişi var bunu düşün ve şanslı olduğunu bil gerçekten
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
65Cevap
+1 yılçok inandırıcı gelmedi ama bir gerçek var bu tarzda insanlar malisef var! paranın tüm mutluluğu satınalacagını düşünürrler ( bunlar genelde fazla parası olmayanlar) paraları olduğunda da senin gibi mutsuz olurlar! arkadaşlarının durumu bu! senin durumuna gelince herşeyin olması gerektiği kadar olmalı fazlasıda azıda mutsuzluk verir! 5 kayısı tanesi kıvamdır lezzettir aşktır! ancak bundan 10 kg yemeye kalkarsan 5 gün evde wc yi beklerisin! hani türk flimlerinde vardır zengin kız zengin olduğunu saklar ve aşk yaşar sende belkide öyle yapmalısın farklı bir duygu olur! 3 tl lik döneri zorla ısmarlayan bir arkadaşın olur ama yanında mutlu olursun kimbilir...
00 YorumlaCunku herseye sahipsin elde etmek istedigin veya isteyebilecegin birsey yok en son ne icin emek vermen gerekti neyi istedin ve yapamadın muhtemelen hic bisi kendine bir özel ilgi alani bul onunla ilgillen ve maddi yani olmasin mesela resim yapmak gibi onun icin cabala yani birseyleri maddiyat olmadan kendin yap mesela yemek yap bir kere erkek arkadasin icin yemek yapmayi ogren kendine yeni hedefler belirle mesela bir ogrenciye okulda ki dersleri icin yardım et ilkolul ogrencisi olsun mesela böylelikle birseyler yapabilmenin zevkini tadarsin kendin bisiler yapabilmenin
00 YorumlaÇünkü bu yasta bütün imkanları elde etmissin asla gerçek samimi bir arkadaş ortamida kuramazssin hayatin çok para olduğundan normal akışında gitmiyor herşey elinin altında hayatin o zor evresinde ki o tatliliklari küçük gibi gözüken eğlenceli mutlulukları gerçek arkadaş ortamını zor bulursun ailenin bile seninle ilgilenmemesi problem çünkü duyguları tam anlamıyla yasayamiyorsun bazı şeylerin esiri olmuşsun hic bir şeyi samimi gerçekten yasamadigin için yoruyor seni sıkıyor bıkkınlık veriyor çünkü en büyük nedeni gerçek mutluluğu hic tadmamis olman biraz ilgiye mutluluğa samimiyete ihtiyacin var insanlar sana paran olduğu için yaklaşcak kullanmak için buda seni çok yorcak
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,3b cevap paylaştı. işte sen tatmin olamazsın.. çünkü senin istediğin her şey alınmış ve yapıllmış.. sen küçük bir cafede çay içerken üşümenin ne olduğunu bilmiyır musun? paran olmayınca otobüse binemden yürümenin ne olduğunu bilmiyorsun.. sen küçük şeylerden mutlu olmayı bilmiyorsun.
32 Yorumla- +1 yıl
Üzgün olabilmenin sırrı, mutlu olup olmadığını düşünecek kadar vakte sahip olmaktır. O halde bunu düşünmeyin! Hemen işe koyulun! Kanınız dolaşmaya, zihniniz çalışmaya başlayacaktır ve çok geçmeden bedeninizdeki bu olumlu hayat işareti, üzüntüyü zihninizden uzaklaştıracaktır. Meşgul olun! Meşgul kalın! Bu dünyanın en ucuz ve en etkili ilacıdır.
- +1 yıl
Hiçbir vakit tam karanlık değil gece
Kendimde denemişim ben
Kulak ver dinle
Her acının sonunda
Açık bir pencere vardır.
Aydınlık bir pencere
Hayal edilecek bir şey vardır
Yerine getirilecek istek
Doyurulacak açlık
Cömert bir yürek
Uzanmış açık bir el
Canlı canli bakan gözler vardır
Bir yaşam vardır yaşam
Bölüşülmeye hazır
+1 yılİşe cüzdanındakileri insanlara anlatmayarak başlayabilirsin.
Dalga geçmelerinin nedeni ise senin gibi rahat bir hayat yaşamak istemeleri. Ama bu sebeple kıskandıkları anlamına gelmez. Böyle düşünürsen yine kaybedersin. Yine mutsuz olursun.
Ruh hali olarak birbirimizin kopyasıyız.
Ben mutlu taklidi yapıyorum çoğu zaman. Birde çevremdeki insanları mutlu etmeye onları güldürmeye çalışıyorum. Başarırsam bende yürekten mutlu olabiliyorum.
Senin bu sıkılma nedenlerinden biriside çevren olabilir çünkü sen gibi insanlar doğal olarak kendi ayarında gördüğü kimselerle takılırtakılır.
Git kendine yeni arkadaşlar edin. Ama dediğim gibi cüzdanın içindekiler sende kalsın.00 YorumlaBendede ayni durum var hiçbişeyden zevk alamiyorum emlakciyim ufak bir çalismayla cok iyi paralar kazanabiliyorum ama para mutluluk getirmiyor insanlar inanmiyir ama böyle malesef gece yaşıyorum uyuamıyorum cok sgir depresyondayim hic gücüm yok ne yapicam hic bilmiyotum hayat çok anlamsiz
00 Yorumla
+1 yılHakiki saadet ve lezzet, mutluluk, ancak "iman"dadır. klişe değil, gerçekten böyle.
düşünsene, atomdan güneşlere kadar, her şeyin ama her şeyin sahibi olan "Allah" ile irtibat kuruyorsun namazda. Senin damarlarındaki kanı dolaştıran, kalbinin ritmini her saniye ayarlayan Allah (cc)'nu tanımak ve bilmek, ona yaklaşmak... ne büyük lezzet.
Allah tadmayı nasip etsin.00 Yorumlaparayı bırak tamamen yani bir miktar ne bileyim aylık zorunlu ihtiyaçlarını karşılayacak bir miktar para dışında kalan parayı biryerlere filan bağışla ne biliyim ve çok sıradan bir hayat yaşamaya çalış aynı zamanda gerçek bir arkadaş bul kendine seni dinleyip anlayan
00 Yorumla
+1 yılSenin eksikliğin fazlalığındır mutluluğun parayla olabildiğine inanıyor olabilirsin buna inandığın içinse muhtemelen yanıldın. Şöyle bir önerim var parası olmayan bir arkadaş seç kendine ve sende onun yanına parasız git sadece yol paran olsun arabayı falan boşver güzel giyinme normal giyin ki o da ezik hissetmesin diye uzar gider
00 YorumlaMutluluk nasıl bir şey biliyormusun?
Cebinde kalan son 10 TL ile dışarıda çocuklarını okutmak için çorap satan bir kadından çorap alarak biraz da olsa o kadını incitmeden destek olabilmek.
Çok paran olabilir bu paranı dağıtmanı söylemiyorum. Demek istediğim şey mutluluğu gözünde büyütüp farklı yerlerde aramak yerine daha küçük şeylerde araman olacaktır.00 Yorumlamerhaba, böyle insanlar çok var, sen arkadaşlarım var demişsin ama bence gerçek anlamda bir arkadaşın yok öyle var mı var, paran var ama rahat hareket edemiyorsun içinden geldiği gibi davranamıyorsun vs. vs. bence bunları bir göz önünde bulundur.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBütün paranı bana ver fakir ol o zaman hayat daha güzel.. gider bir simit yersin ama onun keyfi hiçbişeyde yoktur insanlarla vapura binersin martı simitlersin hayata eğlenceli tarafından bakmak en önemlisi. Hoş ben sorunun gerçek olduguna da pek inanmadım para varsa eğlenceli hersey yapılabilir ben o bahsettigin kişi olsam tatile kaçarım yurt dışına.. ah ahh bir gün bende param var ama sıkılıyorum diye soru sorabilecek miyim
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,8b cevap paylaştı. Gece bu saatlerde olur böyle hayaller.. Ben sana bir şarkı armağan edeyim..
https://www.youtube.com/watch?v=8ONtp8vdHRM00 YorumlaO kadar paran varsa , misal iyilik yapmayı dene :) Bağışlarla felan uğraşmayı demiyorum. Sırf kendin , ara bul , ilgilen , kendin yap ne yapacaksan :) Kendi emeğini kendin görerek yap :)
00 Yorumla
+1 yılrahat batması sendromu. über rahat olduğun için bütün bunlar. hedefsizlik ruhunu sıkmış, acilen zenginliği bırakmalısın
10 YorumlaHizli yasanmislik, tuketilmislik insanlari bu ruh halina sokuyor. Biran once farkli bir ortam farkli ugraslar edin kendine.
05 Yorumla
Soran+1 yılNasıl farklı bir ortam nasıl ben zaten yorgunluktan ölüyorum Arkadaşlarım beni kokuma girip zorla götürüyor bir kahve icmeye bile
Soran+1 yılVar Üniversite'de okuyorum
- +1 yıl
Soru görüşlere kapalı ve gizli oldugun için buradan yazıyorum senin gibi biriyle konuşmak istedim epey konuştuk hayata bakış açısı değişti ama o da senin gibi belli bir yerden sonra tekrar eskiye döndü şimdiyse konuşmuyoruz konuşmamda zaten kendini beğenmiş biri umarım sende onun gibi değilsin ya da hepiniz aynı bilmiyorum hayata imkansız insanların perspektiften bakmaya çalış
Kendini geliştir yani bir hedef koy maddi durumunla bınu daha kolay olur neyse orasını geçelim
Hayatta bir amacın olsun bir hedefin kendimi her yonden geliştir
Atıyorum ben hayalimde mimarlık var Rusça ve İtalyancayı öğrenmek var... gidiyor00 Yorumla
+1 yılparanın ve herşeyin elinin altında olması seni anlamlı kılmaz sen kendini anlamlı kılacaksın. Yaptığın iş nedir? Eğitimdeki başarı durumun nedir? İlerdeki planın hedeflerin nedir? Yani dmeek istediğim yaşama sebebin nedir?
00 Yorumla
+1 yılİnsan gerçekten birşeyden hevesini aldıysa onu bir daha yapmak istemiyor. Herşeye sahip olmak gerçekten sıkıcı bir durum olsa gerek.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 431 cevap paylaştı.
u +1 yılcile cekmeden, bir emek sarf etmeden o paralara sahip oldugun icin kiymetini bilmiyorsun
00 Yorumla parayla satın alamayacağın şeyler bul kendine, senin çözüm yolun bu. denendi onaylandı.
00 YorumlaSen para harcamayı bilmedigin için mutsuz oluyosun getir bak o paraları bana tabi kendinde gel nasıl mutlu ediyorum seni hemde nasıl hele bir gör :)
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılokuluna git manevi yönden kendini tatmin etmeye bak.. bu digada gezmek olur foto cekmek olur dinle ugrasmak olur ney uflemek olur kitap okumak olur. secenekler cok
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 768 cevap paylaştı. sahip oldukların değil sahip olmadığın bir şeylerin eksikliğini hissediyor olmalısın bu neyse onu bulmaya çalışmalısın
20 Yorumlahep senin gibi bir arkadaşım olsun istedim :)
dalga geçmiyorum gerçekten, bana istediğin zaman yazabilrisin 7/24 seni dinlerim00 Yorumla3 dk da 32 yorum. Money Talk dedikleri bu sanırım :)
00 Yorumla
+1 yılHic ilgi alanın olan bir spor dalı yok mu biraz sporla ilgilen kitap oku
00 Yorumla
+1 yılPara bu kadar yük yaptı ise az alabilirim yükünü hafifletmek açısından
10 Yorumla
+1 yılPara gerektirmeyen uğraşlar bul derdim de paradan sıkılan ondan da sıkılır
00 Yorumla
+1 yılAmacın yok ilk önce. Ikincisi, hiçbir şey için sabretmemişsin, bedel ödememişsin. Hiç zorluk çekmemişsin.
00 Yorumla
+1 yılgel beraber yiyelim babanın paracıklarını çok eğlenebiliriz, o kadar param olmadan da çok eğleniyorum çünkü değerlendirmekte fayda var
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 346 cevap paylaştı.
+1 yılÖlü toprağı serpilmiş gibisin demek yaşamaktan bişeyler yapmaktan zevk alan bir çewre edin farklılık ara biraz sewgilin yoksa sevgili yap kendine dene işte. Hangi ildesin sen
00 Yorumla
+1 yılbütün zevk verecek yaşantıyı fazlasıyla yaşamazsın seni mutlu edecek birşey kalmamış zengin çevrenden kurtulabilirsen en büyük mutluluğu bulacağın insanlar dar gelirli insanlar olacaktır emin ol
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılŞükürsuz olabilirsin. O yuzden sıkılıyor olabilirsin
10 Yorumlaeski milletvekili maaşı ne be. Milletvekilliği bitince maaş da biter. Yemezler güzelim
03 Yorumla
Soran+1 yıl2 yıl Milletvekilliği yapan her siyasi emeklilik Hakkı kazanırlar ve Hayatları boyunca Eski Milletvekili olarak Maaş alırlar 8 küsür bin liradır. Güzel ülkemin cahil Vatandaşı...
Vaaay arkadaş... dünyanın adaletini diyip susuyorum.
00 YorumlaEğer bir arkadaş istersen bir tuş kadar yanındayım arkadaşım
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,4b cevap paylaştı.
+1 yılherşeye sahip oldugun için çaban yok çaban olmadıgı için hayat sıkıcı
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılDünya mali insanı bir yere kadar mutlu eder. Manevi olarakta kendini beslemen lazım.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılFord un 2 oğlu parayla aklına gelebilecek herşeyi yapmışlar sonunda ikiside intihar mektubunu da yazarak intihar etmişler seninkide böyle bir boşluk
01 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılSenin sorunun manevi boşluk kalbin şu an inanç yönünden bir ateist sen onu müslüman edesin ki gerçek huzuru saadeti bulasın yanlış anlama sen ateistsin demiyorum bunu da yapabilmek için... devam edeyim mi?
Gizli Üye(36-45)+1 yılparayla alınımıyacak seylerı paylasamadıgın için mutsuzusun saygılar...
05 Yorumla
Soran+1 yılNeden bende zamanında aşık oldum Hemde delicesine
Cevap sahibi+1 yılya kız surda bısey yazmıs yok jıgolomu aryosusn sumu bmu terbıyelı olun bıraz arkadasım hayatta olanılıyor bazen yanı para ıle bazı seylere koly ulasınca ınsan bazen dıger degelre önem vermeıyo yanı yok mu ufak seylerı paylasvagın arkadasın degısk seyler yap yanı cok para harcmaıycagın yerlere git arada
Cevap sahibi+1 yılya asık olrusn tabıkı herkez oldu askalrda gleıp geçer sen su ankı durmu sormsusn demekkı cevren mutlı etmıyor senı bıraz degısık bıseyler yapmayı dene
Cevap sahibi+1 yılyorgun ve bıtkınlıge gleınce beslenme alıskangın nasıl yanı olabılıyo cut güzsuz dusuyor bazen onlaea dıkkat et
Cevap sahibi+1 yılabuk subuk yorum yapanları takma ben sabaajca burdayım yaz dınlerım ben parayı geç buldum yanı cok clasltım ama para bazen mutlu eymıyor ınsanı
Okula gidiyormusun? hayatta hersey para degildir. para mutluluk getirmez. iskenderunmu?
00 Yorumla
+1 yılKeske o para bende olsa gunluk 30 40 liraya calisiyorum
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılÇünkü yokluk görmemişsin güzelim.. Yerinde olmak isteyecek çok insan var..
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBurs verebilirsin otobüs biniş kartında 1 kuruşu olmayan bir öğrenciye 20 tl bile yeter
00 YorumlaNiye yaşadığını bilmiyorsun.
00 YorumlaParayla saadet olmazmış... Neden dua etmiyorsun?
00 Yorumla
+1 yıliyimiş ya :))) tanışmak isterim seninle :)))
00 Yorumla
+1 yılaşka ihtiyacın var.. senin
00 Yorumlabiraz islama yönel rahatlarsın
10 YorumlaParayı alınca bir çay içelim bence
00 YorumlaParayla sadakat satın al
00 Yorumla
+1 yılBendede para yok herşey var hayat işte.
00 Yorumla
+1 yılkendini biir gökdelenden aşağıya sessizce bırak
10 Yorumla
+1 yılOo tanisalm ben mutlu ederim seni.
00 Yorumla
+1 yılNe varsa saymışsın yerlerse
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 365 cevap paylaştı. Bı 50 kilo ver belki o zaman mutlu olabilirsin
00 Yorumlajigolomu ariyosun
02 Yorumla
Soran+1 yılJigolo mu arıyorsun zaten böyle Saçma bir cevap bekliyordum
Gizli Üye(30-35)+1 yılFakir olup senin durumunda olan var sukret bence
00 Yorumla:D ya bı defol gıt
20 Yorumla- Devamını Gör (13)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt