Ya dün hoşlandigim kişiyle karsilastim.
Adamın arkasindaydim. Sonra arkasini dönüp baştan aşağı suzdu. Biraz basit gibi hissettim. :(
Adamın arkasindaydim. Sonra arkasini dönüp baştan aşağı suzdu. Biraz basit gibi hissettim. :(
Senin yine iyi bizim üst sınıfta bir çocuk var benden hoşlandığı tamamen ortada. Sadece kendi süzse iyi bir de bütün arkadaş grubu öküz süzüyor beni. Arkadaş gruptakilerin çoğu kız. Bence önemseme.
sende aynısını yap oda ne hissettiğini anlasın bidaha yapmayı keser etkiye tepki :)
Ahahah vallah yapacagim😂
çaktırmadan süzülür arada göz göze gelinir. hanzoymuş
Arada göz göze geliyoruz zaten, ama birden arkasinda gördüğü için refleks oldu sanırım, aslında arkasında oldugumuda biliyordu ya neyse.
Herkes için rahatsız edici olur herhalde
Aynen ama daha cok kizlarin başına geliyor
Doğru, kızların başına daha çok geliyordur. Normalde de biri sana gözünü dikip baksa rahatsız olursun. Senin anlattığına göre daha da rahatsız edici bir bakış. Bir de bakıştan bakışa fark var. Hoşlandığın kişinin sana bakması hoşuna gitmeli ama demek ki bakışları da iyi değilmiş.
Aslında kötü bakmadi ama bastan asagi suzmesi ne bileyim biraz "basit kiz" gibi miydim dedirtti ki niye öyle bakip durdu anlamadim
Onun bakisini fark ettigim gibi zaten basimi cevirdim utangac biriyimdir :)
Doğrusu önden yürüyordu ama arkadan ilerledigimi fark etti. Ardindan durdu ve önündeki cami inceledi arkasinda bekledigimi bile bile. Bende yol istemedim utandim.
Ardindan arkasini dönüp baştan asagi bakinca hizla yanindan gecip gittim
Umarim öyledir çünkü gerçekten kötü hissettim
Elbette bakması kötü bir şey değil :))
Ama öyle baştan aşağı bakmak biraz iddaalidir.
:)
Estağfurullah harika biri degilim
Sizde bir bey oldugunuz için vr soyledikleriniz bir erkek gözüyle olduğu için inanmak istiyorum :)
Çok çok teşekkürler :)
Peki genel olarak bir erkek nelerden hoşlanır biraz tüyo alabilir miyim?
Bütün cevaplariniz için çok teşekkür ederim :)
Cevap
0Cevap
Erkeklerden En İyi Cevap seçilmiş, ancak hala cevabını paylaşarak katkıda bulunabilirsin.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar