Ama evlisin, benim degilsin..

Evli bir adamlayim.. Boyle bir seyin basima gelecegine ihtimal vermezdim. Ancak buyuk konusmamak gerekiyormus, lutfen yargilamadan cevap verin. Beraberken telefonlarina bakmiyor, karisi aradiginda mesgule veriyor, emaillerine cevap atmiyor. Biz birlikteyken sanki ailesi yokmus gibi davraniyor. 4-5 gun eviyle konusmadigi oluyor. Hicbir sorumlulugum yok benim diyor, anlayamiyorum. Karisi evlenmeye ikna etmis, sonra istersen bosaniriz demis. O da belli bir yasa geldiklerinden kabul etmis. Karisinin ogrenmesinden korkmadigini, sonunda benim uzulmemden korktugunu; ama karisini da uzmek istemedigini soyluyor. Beni cocugu gibi sevdigini, karisini da oyle sevdigini soyluyor. Bazen onu oyle cok elestiriyor ki iliskilerinden bezmis oldugunu hissediyorum. Uzun zamandir birlikte olmadiklarini soyledi, ikinci cocuklari henuz dogmus. Ben aslinda seni seviyorum diyor, beni cok sevdigini soyluyor, inanmak istiyorum. Yol yakinken bitirsem mi yoksa soylediklerine inanip ona bir sans versem mi? Yardim edin, cok mutsuzum. Kendimden cok utaniyorum.
Ama evlisin, benim degilsin..