Arkadaşlar 7-8 senelik bir ilişkim var onu seviyorum ama artık öyle bir durgun ki ilişkimiz hiç zevk almıyorum aktivitelerimizden neyse yine de geçinip gidiyoduk taaaa ki o kız ile tanışana kadar onu görünce ellerim titriyor kalbim öyle hızlı atıyor ki nefes alamıyorum. arkadaşız, kız arkadaşım olduğunu biliyor. bişeyler hissetiği kesin. benim içinse hissetmek kelimesi hafif kalır. Onu aklımdan silemiyorum 1 ay oldu tanışalı geçer dedim arttı yaa! ya kardeşim kafayı yiyecemm biri yardım etsin allah rızası için. ne yapacam ayrılığı düşünmek bile istemiyorum. Aşık olduğum kıza açılsam ne fayda nolacak seviyom desede sevmiyom desede. BEn napacam açılsam kıza belki rahatlarım yeter yaaa! belki bas git der bende kurtulurum oda. Bana bi akıl verinn özellikle kızlarrr offfff!
Cevabın nedir?
Gecenin kör karanlığında oturp öfleyip püflersin. evdekiler neyin var senin derler. "yok bi şey" der. geçiştirirsin.
evdekileri geçiştirirsinde... kafandakiler ve kalbindekiler geçmez bir türlü..
2 kadın arasında sıkışan bir adamın dramı..
hangisini istiorum sorusuna cevap veremez olursun. ne senelerdir sevdiğin kadını bırakmak istersin. ne de yeni gelen bu aşktan vazgeçmek..
yapacak bir şey yok artık acı çekeceksin. acı olmadan aşk olmaz zaten..
ya yeni hatundan ilgi göremediğin için acı çekeceksin.
ya yeni hatunu da elde edip 2 kadını aynı anda götürmenin zorluğunu yaşayarak acı çekeceksin.
2 siile aynı anda beraber olursan. 2. kadın çok kısa süre sonra 2. kadın olma gerilimine başlayacak.
"beni ikinci kadın yaptın. Ben böyle birimiyim. ilişkisi olan adamlarla beraber olanlara emediğimi bırakmazdım şimdi düştüğm hale bak" diye sürekli sızlanacak.
eninde sonunda .. 2 kadından 1 tanesini kaybedeceksin ve için acıyacak..
meleklerin tavsiyesi, akıl ve mantık, ahlak etik vıdılarsak verilcek cevap çok belli.
**kaç senelik ilişkin var o kıza sahip çık vss bıdı vıdı zart zurt**
Peki şeytanın gör dedikleri, peki ya kimsenin ösylemeye cesaret edemediği gerçekler.
**her erkek gibi harem kurma iç güdün. uzun ilişkinin sıkıcılığı ile bu hale geldi..
*insanlar yaptıklarından değil, yapmadıklarından pişman olurlar.*
=================================
Seni bu halde getirdiğine göre çok büyük ihtimalle yeni kız da senden hoşlanıyor..
=================================
Ahhhh şu erkek olmak ne kötü ne zor..
en sonunda kötü sen olacaksın..
==========
Yeni kızı bırakma. sırtını dönme.. yoksa "ÖMRÜN BOYUNCA ACABA İÇİNDE YAŞARSIN"43 Yorumla- +1 yıl
Sizin gibilere yazıklar mı? Olsun bu bir istek veya aldatma değil duygu bu duyguyu ya bastırırsın ya da birini seçersin ya da ikisinide bırakırısın arkadaş çok güzel özetlemiş eline ağzına sağlık sonuçta yaşan yaşayanın dilini bilir...
En İyi Cevaplar
Şimdi sen bu kızla evli olsaydın ne yapacaktın çok merak ediyorum? Ailelerin çatırdama sebebi bu heralde. Önce kendini sorgulaman gerek, hatta bunu çooook önceden yapmış olmalıydın.Aşk bitmez hiç bir zaman eğer bitmesini istemezsen. Tıpkı bir çiçek gibi sulaman lazım solmasın diye, taze kalsın diye.. Ama iki taraf da çaba harcamazsa biter gider. Kendini telkin etmen lazım, kafandaki düşünceleri ortaya dökmen lazım, her güzel kıza aşık olacaksan zaten sorun psikolojiktir. Ben Adriana Lima gelse aldatmam diyebiliyorsan o kızı gerçekten seviyorsundur. Ne malum bu kızdan da soğumayacağın? Önce kendi içinde hesaplaş derim. İnşallah şuanki kız arkadaşın seni çok sevmiyordur..
810 Yorumla
Soran+1 yıl8 yıldır bin tane güzel kız gördüm bu öyle bişey değil gerçekten , evli olsam daha beter ya evet bende evliliklerin neden bittiğini şimdi daha iyi anlıyorum ben en iyisi bi yakın büfeye gidim bu gece bitmicek yoksa
Soran+1 yılbu ilişkim lisede başladı acaba erken mi başladım bu hallere geldim die soruyorum son zamanlarda kendime içersem doğru söylediklerini yapabilrim ama hiç bişey yapmamaktan ii değilmi
- +1 yıl
Derhal çözmen lazım bu konuyu. Sevgilini alıp karşına ne yapabiiriz diye paylaşmalısın. Sevgimiz, aşkımız ölüyor, hadi ölmemesi için çaba gösterelim demen lazım. Aksi halde sen tek başına da kurtaramazsın zaten, onun da katkısı olması lazım. Bunu dene ilk önce 8 senenin hatrına ve sonra tekrar karar ver oluyor mu olmuyor mu diye. Küçük başlamışsın evet ama bu kadar uzun gittiyse bu ilişki başarabiliyorsunuz demektir.
Soran+1 yılona söylersem bana ne diyeceği ne yapcağını bilemiyorum istersen 30 yıllık evli ol insan herzaman yalnızdır öyle değilmi bilmiyorum artık napacağımı zamana bırakacağım galiba ne olursa olsun şu buhrandan bi kurtulsam...
Soran+1 yıldeneyecğim bakalım senide rehin aldım gece gece kusura bakma..
+1 yılEğer ki şimdiki kız arkadaşına yüreklice durumu anlatırsan bir haksızlık olmaz, ama arkasından iş çevirdiğin sürece haksızlık devam eder. Hem biraz düşünerek hareket et. 7-8 yıl boyunca birisini hiç bırakmamış hep devam edebilmiş olmak ne demek sen biliyor musun? O seni en çok mutlu edebilecek ve en çok düşünebilecek ve en çok yanında huzurlu hissedebileceğin kişi demektir... Yani sen diğerine gitsen bile bir parçanı koparmışlar gibi acı çekeceksin ve bu acı ve hatıralar, senin o kızdan da kısa sürede soğumana ve şimdiki hissettiklerini hissedemeyecek olmana neden olacak. Çok pişman olacaksın. Ondan ayrılınca kalbinin tam ortasında öyle bir boşluk olacak ki, sağ elini sol yanına bastırarak ağlayacaksın. Kendini bir hesaba çek ve düşün. Onsuz bir hayatı düşün, eğer katlanabileceksen git ve ona en açık şekilde düşüncelerini anlat. O zaman haksızlık etmemiş olursun, hepimiz insanız, duygularımız değişebilir ya da karışabilir ama sakın ona söylemeden saygısızca diğer ilişkiyi gizliden gizliden yürütmeye kalkışma, bu, pişman olduğunda ona geri dönebilme şansını da yok eder. Bunun yanında ayrıldığınızda hayatında oluşacak büyük bir boşluğa hazır ol derim ben. 7-8 yıl dile kolay... Hadi kal sağlıcakla...
71 Yorumla
Aşk İlişkileri konusunda 603 cevap paylaştı. Ben tekrar yazmak istedim merak ettim durumunu...
Diğer arkadaşların yorumlarına da baktım özellikle sevgilinden ayrıl yeni kızla devam et diyen arkadaşların yorumlarına şaşırdım.sevgilinin yerine kendilerini koyamıyorlar hiç galiba,ya da yeni tanışılan kız konumunda oldukları zamanlar oldu,ya da başkalarına akıl vermek kolay olduğu için direkt yazabiliyorlar ayrıl diye.neyse...ben dün düşüncelerimi yeterince yazdığımı düşünüyorum ama gerçekten üzüldüm senn duygularınla savaşmana da üzüldüm sevgilinin henüz farkında değil belki ama düştüğü duruma da üzüldüm.Bir de diğer kız senn sevgilin olduğunu biliyor ve senden hoşlandığını yazmışsın.bu da (genellemeye dahil midir bilemem tabi ama) o kızın karakterini gösteriyor.561 Yorumla
Soran+1 yılmerak etcek bişey yok yıllardır ağlamayan ben oturdum ağlıyorum o kadar şu parçayı yazanında allah belasını versin... Yasemin yıldız - sen yarimdim
Soran+1 yılçoluk çocugun yazdığı şeyler belli oluyor onlara hürmet göstermem merak etme bide ben sevgilim var aşık olmuşum o boşta neden geri dursun ki bu karater meselesi ise ben ondan beterim değiilm mi?
- +1 yıl
bu şarkıyı ben de çok dinlemiştim zamanında :)
şarkıyı bile dinlerken kendin için değil sevgilin için dinliyorsun :) sen seviyorsun sevgilini arkadaşım yoksa onun için şarkı dinleyip üzülmek aklına bile gelmez yeni heyecanını düşünmekten.sadece sıkılmışsın biraz ilişkinizi hareketlendirmeye ihtiyacınız var.Bak sınavların varmış bu kadar koyverme kendini de.sen düzgün birisin dünden beri yazdıklarından bu samimiyetini hissediyorum.eminm bu sıkıntıyı atlatıp kendinz için en iyi olanı bulacaksın
Soran+1 yılsaol söylediklerinde haklısın onu üzebileceğimi düşünmek bile çok kötü ediyor beni. üstesinden gelicem gibi sayende biraz olsun rahatladım çok saol
Soran+1 yılbak ne buldum ülkeye monarşi gelsin beni padişah yapak o zman bu sıkıntı hallolur =) keyfim yerinde yine başladım geyiklerime... =))
Soran+1 yılbu diziler mi bozdu yoksa beni :p neyse ben bi büfeci abime uğrayim yoksa yine yatamayacağım bu gecede gerçi yinede yatamıyorum ya neyse en azından çabuk uyuyorum iyi geceler her kimsen allah seninde yolunu açık etsin saol...
Soran+1 yılgelişmeler kötü bee ağzımı kırim söylemez olaydımmm :) bide benim gibi tecrübeli adam böyle bi hata nasıl yapar :S hergün kopuyorum heryerde o zmn bişe yok kafamı yastığa koyuyorum herkesin her zmn yalnız olduğu gibi o zmn asıl kopuyorum işte...
Soran+1 yılaşık olduğuma
Soran+1 yılbuarada senin dediğin gibi karaktersiz çıkmadı :P
Soran+1 yılbi gün dayanamadım hafiften ben seni seviyom galiba dedim anlamazlığa geldi sonra en iyisi susalım dedi bende içimden ne suscam beeee susmaktan geldi başıma ne geldiyse dedim böyle böyle dedim ben sevmiyorum böyle karaktersizmiyim falan dedi bende yok canım o benim karakttersizliğim dedim :) valla aslını söylemek gerekirse hiç umrumda değil ben mantık olayını aştım seviyosam seviyorumdur diyerek dedim sonracıma bu görüşmeyelim dedi nie dedim yanlış dedi yerim yanlışını lannnnnnn seviyom lannnn :D
Soran+1 yılonla devam ama bayağıdırrr görüşemiyoruzz... kendisiylen bişe olmadı ama kalben aldattığım için vicdan azabı duymuyor değilim yok benim kayış koptu bu kızdan nefret etmek için sebep arıyorum kendime ama yok melek gibi kız arkadaş bi açığını bulamıyorum soğumak istedim olmadı hala aynı
Soran+1 yılevet bi haller olduğu kesin nereye baksam onu görüyom aslına bakarsan açık arıyom diyomya biri gelip bana baba bu kız o...pu desede olsun dicem öyle tutulmuşum yani. neyse diğerine gelince ne zmn aklıma gelse o kıza hissim bitse direk dicem yok ama geçmedi ilerde birgün kurtulursam dicem ben 10 sene önce böyle bi bok yedim bilgin olsun die :p napim şimdi desem benim öldürür kızı bıçaklar mazallah gerek yok :S
Soran+1 yıleet dediğin gibi reddelince hırs oldu içimde yani o yüzden ısrarla kızla görüşelim dedim bu bahsi geçelim dedim biliyom böyle olacagını çünkü ama o hiç taviz vermedi yok bi süre konuşmayalım dedi ii dedim ama o süreler bana giriyo haberi yok
- +1 yıl
tabi şimdi söyleyerek ortalığı karıştırmaya gerek yok zaten önce senin kafanda birşeyleri oturtman lazım.ama dediğim gibi diğer kızla bence görüşme artık gördükçe daha da artacak hislern.şu siteye 2 aydır üyeyim sonradan merak edip ne oldu acaba dediğim tek mesele bu oldu :D
Soran+1 yılya görüşmüyoruz ztn ama bulunugumuz ortamda sanki bakkala borcum varda önünden geçemiyomuşum hissiyatı yaratıyor ortak arkadaşlar var bende merak ediyom nolacak halim böyleee bu şahsiyeti hafata en az 3-4 gün görmek zorundayım amaaa yokkkk yaaa çok tatlı beeeee :)) ne şerefsiz adam oldum ben yaaa yalanda söyleyemiyommm yaa :P
Soran+1 yılsayafaya refresh atmadan yazdıklarını göremiyorum gel senlede arkadaş olak :D fıtık oldım .:P
Soran+1 yılburdan attığım gibi etrafa gülücüklerimi saçıyorum beni herkez sende sahil umursamaz sanıyor neden bu kadar rahatsın diyolar arkadaş ben düşündüm sigara 1,5 paket oldu ayda yılda bi içerdim içki içine düştüm son bir ay ama derinlemesine düşündüm yapcak bişe olmadığına karar verdim akışına bıraktım
- +1 yıl
evet şu an için yapacak birşey yok söyleme konusnda kararszdın onu da yapmışsın.artık tek yapacağın sevgilinle daha çok vakit geçirip yeni heyecanlar katmanız ama bunun zamanı var kafanın biraz daha rahatlması gerek bunu yapman için.
anladığım kadaryla arkadaş listemde yoksun ama sitede aktif bir üyesin benm senn hakkındaki fikrimi bildiğine göre :)
umarım bir an önce kafandaki ve kalbindeki karmaşa senn için en iyi olacak şekilde biter
Soran+1 yılsende mi britüz :( sitede aktif sayılamm arada açar bakarım acaba benim derdimden muzdarip olup cevap atan varmı die o kadar . sende dışla beni esma ( adını bilmiyom ) :) olsun bi tekemde sen at :D
Soran+1 yılbi gün fransadan bi kızla tanıştım esma :P tam 3 ay hergün internetten görüştük baktım uzak ilişkiye son verdim :D bu kızıda fransayamı yollasak ? :DD
Soran+1 yılnapıyon ordamısın :)
Soran+1 yılburdamı çalışıyon sen :D 5 saat dolandım bi ayakkabı beğenemedim bugün ayakalarım şişti yaw
Soran+1 yılkendimi alışverişe veriyim az dedim kafa dağılsın die kafam şişti o pahalı bunun tabanı ince bilmemne şurda bi bigmac mi yesek :P ondan sonracıma kızlarda süperdi :DDD asılan kasılan falan(bu yazdığımı unut :D ) sonuç elde var sıfır 5 saat ylaan dolan yılbaşınada nette gireriiz bu gidişle :)
Soran+1 yılyok be ben geçen sene hiç farkında olmadan tam 00:00 da video paylaşmışım :D gırgır konusu oldum kaç gün :) ondan nete sardım bu sene heralde :P
Soran+1 yılbende dışarda olmak istiyorum amma önemli olan kiminle olduğum :))
Soran+1 yılonla gitcegime erkek arkadaşlarımla koparımm :DD yok bee anası izin vermez onun :P
Soran+1 yılnapıyon ;)
Soran+1 yılnapim bende oturuyom :) nasılsın özledim seni :DD
Soran+1 yıltövbe de bee :D tanıdık manıdık mazaalh demediğim etmediğim kalmadı yakma beni :DD
Soran+1 yılyok ya sen beni başkasıyala karıştırıyosun büyük ihtimalle :) ben gizlimiymişim allah allah :D
Soran+1 yılsana arkadaşlık isteği gönderdim hadibakalımbuyur ;)
Soran+1 yılsevindim :) ben dedim ama sohbetide yokmuş bu sitenin bi anlamı olmadı ama neysee..
- +1 yıl
Son durum ne ya dizi izler gibi okudum
- +1 yıl
Bu işin sonu ne oldu yahu sırf bunun için siteye üye oldum roman gibi okudum o sonucu bilmeye ihtiyacım var arkadaşı buraya alalım 😄
- +1 yıl
@Mühendis1Bey ahahha 🤣
Hiç bir bilgim yok 10 yıl olmuş, kim bilir ne yaptı? Bence ikisiyle de olmadı onun 😀
- +1 yıl
Biliyorum çok zaman geçmiş ama adeta final yapmayan bir dizi gibi okudum hepsini 🙂 sonunu bilsem bana da yardımcı olurdu belki
AI Persona’ya Sor
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
40
Cevap
13Cevap
Aşk İlişkileri konusunda 2,2b cevap paylaştı. Karakterinden şüphe etmek istemiyorsan mantıklı harket etmelisin.Nasılı işte böyle...
--7-8 senelik bir ilişkiden bahsediyorsun arkdaşım bu dile kolay bir zaman aralığı değilki.Elbette bir çok şey sıradan gelicek size.
--Bir çok şeyin soradan gelmesini istemiyorsan ilişkinin adını koy git nişan yap geleceğe yönelik hayallerinizi gerçekleştirmeye çalışın.
--Sürekli buluşmayın araya özlem katın her zaman aynı şeyleri yapmış olmazsınız ya da yaptığınız en basit bir şeyi bile özlemiş olursunuz.
--Küçük jestler yapın birbirinize. bu ilişkiyi heycanlandırır.
--Hayatta hayır dediğiniz bazı şeyleri yapın kimi zaman risk alın kimi zaman çocuk olun...
--------Sen diğer kızdan etkilendiğini söylüyorsun ama aslında senin söylemek isteyipte söyleyemediğin şey yeni bir heyecan bunu kendine yakıştıramıyorsun belki ama farklı hisler hissetmek istediğin bir kaçınılmaz gerçek.O yüzden hiç bulaşma buna çünkü o kızlada bir sür sonra aynı olucaksınız o zamada her şey monoton olucak bu sefer kime yöneliceksin...?
--Kendini aşık oldum sanıyorsun ama değilsin aslında sen uzun süre beraber olduğun insana aşıksın seviyorsun biribirnize alışkanlık yapmışsınız biraz o eksi yönü var ama aranızda herhangi bir sorun yoksa ilişkini bitirmeye değmez bunu bil ve mantıklı adımlar at.40 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 359 cevap paylaştı. eğer ah almak istemiyorsan, arkana dönüp baktığında pişman olmak istemiyorsan, gelecekte aynen şeyin başına gelmesini istemiyorsan o kızla görüşmeni keseceksin ve onu unutacaksın..
ha benim karakterim zayıf, ben yapamam edemem, ikisini de idare ederim ben dersen, o zaman o kız da aynısını sana yapacak ve 8 yıllık sevgiline neler yaşattığını anlıcaksın..
bir anlık heves için 8 yıllık ilişkini, emeklerinizi harcama, yolun başındayken aklını başına topla derim yoksa sonrasında ömrün boyunca pişmanlığını taşırsın..51 Yorumlabu kadar uzun süreli bir ilişkide bazı seylerin sıradan gelmesi çok normal degıl mi bunu bir kusur ya da eksiklik olarak görme telafi edilebilir bence bu..diğer kıza olan hislerin de geçici bir sey gibi aynı ortamlarda bulunmamaya özen göstermelisin..sevgiline kıyamıyorsun seviyorum diyorsun böyle bir ayrılığı hak etmeyecegını düşünüyorsun e bunu niye yapasın o zaman..böyle bir olaydan sonra terk edilen birkaç arkadasım var ne yaşadıklarını tahmin bile edemezsin..ayrılıktan 2-3 ay sonra karsılarına cıkan ilk erkekle evlenenleri bile duydum acıyı unutmak için.. mutsuz etme sevgilini ilişkiyi kurtarmak senin elinde...
20 Yorumlakızların dedıgı gıbı sevgı bıtme olay yok bence ama sadece nasıl desem hanı gunluk bırsey yaparsın ve artık alısırsınonu yapmya aslındaa senınsevgın oldgu gıbı yerınde ama hep aynı seyı yasa yasaya bu sende sadece normel gııb gelıyor artık 7-8 demıssın buda normal eger sen bu surecte onunla evlenseydın hayatınızda hergunkünden farklı seyelr olacak coluk cocuk :) felan gıbı ama sımdı hergu aynı seyı yasarsan bu sana sıradan gelecek elbet bence bıraz renk katmayya bak olaya dıger kızıda bosver bence neden dersen senı bugune kadar anlayan eden senı çeken kımdı ? onu dusun derım elındekınden olma artık senle onla bence etle tırnak olmussun
11 Yorumla- +1 yıl
Doğruya doğru... :)
sevgilinle o kadar yılın getirmiş olduğu bi monotonluk oluşmuş ve aklına kalbine yatacak bi kız çıkınca karşına yeni bi heycan oluşmuş zaten aslında sen uzun zamandır bu heycanı arıyodun yeniden ve karşına çıkıncada unutamadın tabi.yani onun tadını alsan onlada bi süre sonra aynı olcaksın.bu 7-8 senelik ilişkinde kızı böyle birşey için ortada bırakamazsın.kız arkadaşınla ilk tanıştığınız günleri yad et onunla birşeyler yapmaya çalış değişik şeyler olsun monotonluktan çıkçak ilgiç şeyler olsun.ya da o kızla bi kaç zaman geçirirsin tadını alırsın zaten ondan sonra bırakmak isteyeceksindir çünkü heyecanın bitmiş olcaktır bir süre sonra.ve bu hatayı yaptıktan sonrada anlicaksınki esaslı kız yanındakiymiş tabi eğer kız bunu bi şekilde öğrenirse hatanında telafisi olmaz affı olmaz sen pişman olduğunla kalırsın.iyi düşün bu durumları..
10 Yorumlaeger o kıza olan askından emınsen önce sevgılınden ayrıl.. hayır derse sevgılını elının altında bulundrmaya devam mı edeceksın! yani! önce ayrıl kız arkadasından sonra kıza acıl aradan en az 1 hafta fectıkten snra.. ama kız kabul etmezse sevgılını hemen gerı arayıp don falan deme! cunku onun hayatıylada oyunuyosun.. bunu göze alacaksın ! yada alacaksın..
2.si kızı cevrenden uzaklastıracaksın sevgılıne zman ayırıp ona sıkı sıkı baglanacaksın hayvanlık etmıceksın.. benden bu kadar acık ve net kardesım20 YorumlaDemek ki neymiş bu işleri uzatmamak lazımmış. İsmi konulmadan uzayan ilişkinin bekasını aşkım sevgilim canım cicim manitan değil direk meyvesini aldığınız aile müessesi sağlarmış. Aksi durumda aynı sözleri sana bir, bir yutturacak olanın kucağına bıraktığı gönül ihalesi ile baş başa kalırsın.
62 Yorumla- +1 yıl
Hayırlı işler uzamaya gelmez... Doğru... O yüzden okulu bitirip maaşımı almadan sevgili bulmayacam :D:D En azından monotonlaşacaksa evlendikten sonra monotonlaşsın. Öncesinde böyle olunca evliliğin heyecanı kalmazmış gibi geliyor... :)
Aşk İlişkileri konusunda 603 cevap paylaştı. 8 yıllık bir emek var. bnce şu an hissettiğin şey sadece bir heves,geçecektir.yazık etme ilişkine ama bu duygudan da bir an önce kurtulman lazım :S aşık olduğunu zannettiğin kızın ilişkisi yok mu? yani en iyi kendini sen bilirsin.ondan uzak durup arkadaşlığını keserek mi bu duygunu bastırabilirsin yoksa daha samimi olunca mı soğuman kolay olur sen bu konuda kendine ses ver derim.Ama eğer ilişkini bir şekilde sonlandırıp bu kıza yönelirsen sonrasında çok pişman olursun,kaçınılmaz olur bu :(
06 Yorumla
Soran+1 yılkızın ilişkisi yok dostum gibi ama kıyamet koptu kopacak böyle tutamam aramızı ayrıca kız arkaşımla aram çok iyi sadece bu kızı görünce gerçekten nefesim kesiliyor güzellik falanda değil mesele bir heyecan tuatmıyor kendimi napimm
- +1 yıl
o zaman bu kızla görüşmeyi keseceksin sadece gördüğünde hissettiğin bir heyecansa zaten geçicidir.Aşk olsa kız arkadşınla aran iyi olamazdı istesen de yapamazdın.bunun heves olduğunu farket kabullen ve görüşmeyi kes.görüşmeyi kes diyorum ama ortamınz nedir? sürekli gördüğün biri mi?
Soran+1 yılsürekli görüyorum okulda konuşuyorum arada gelde konuşma oda çok sıcak birisi bende bi anda kesiyimmi yanii öyle kolay olsa offf
Soran+1 yılben hep kendime aşk gelip geçici sevgi kalıcı demişimdir. işler biraz umduğum gibi gitmedi ama hala aynı şeyi düşünüyorum daha samimi olup onu iyice tanıdığımda bu hevesim geçer die umuyorum yoksa içimde utke kalacak bende daha büyük sıkıntı olacak sence doğrusu bu değilmi
- +1 yıl
hayır bence doğrusu bu değil.insanoğlu hep zor olan ilgisini çeker.belki sevgilin olmasaydı birsüre sonra onu tanıdıkça vazgeçmek daha kolay olabilrdi zaten seni tutan birşey olmadığı için daha rahat hareket ederdin.ama şu anda samimileştikçe imkansızlık kafanda daha çok yer edecek ve onu görmediğnde de sürekli aklına gelmeye başlayacak ve işin kötüsü bunu bilerek yapmış olacaksın zamannda görüşmeyi kesmek gibi bir önlem almadığın için o sonuç olacak.lütfen iyi düşün bunu
+1 yılBaşka birine böyle "uzun süreli" heyecan duyup aşık olduğunu hissediyorsan, şu anki ilişkin zaten vadesini doldurmuş demektir. Aynı şeyi ben yaşadım, 4 yıllık ilişkim seninkiyle benzer bir sebeple bitti ve bitirdiğimde anladım meğerse uzatmaları oynadığımızı.
04 Yorumla
Soran+1 yılöyle deme yaaa ben ona nasıl kıyarımmm kafam o kadar karışııkki anlatamamm offf offf
- +1 yıl
Ben sonuç olarak sevgilinle aranızdaki durumu bilmiyorum o yüzden senin ilişkinde benimki gibi bitmeli diyemem tabiki :) Ben sadece benim yaşadığım tecrübeyi aktarmak istedim. Bende senin gibi düşündüm, sonra kendisinden bir kaç ay uzak kaldım, bir de baktım ki bitmiş meğerse içimdeki herşey. Sana iki kızdan da uzaklaşıp kafa dinlemeni öneririm. bak gerçekten bunu dikkate al ve imkanın varsa uzaklaş. Kendinle başbaşa kalıp kafa dinlemek çok büyük fayda sağlıyo..
Soran+1 yıltam vize zamanı ve aynı yerde bu dediğin çok zor şu anda çalışmam gerekirken nerelerde neler yazıyorum baksana halime allahım bi sınav dimi buu öyle dimiii!
- +1 yıl
Yaşadığın çok zor bir durum seni çok iyi anlıyorum. Aynı şekilde birinden çok fazla etkilenmiştim bende, ama sonradan söndü o kişiye karşı içimdeki istek. Aynı zamanda kendi sevgilime olan isteğimde sönmüş oldu ama. Bir de her ne kadar ihanet etmesem de, kalben ona ihanet etmiş gibi hissettim ve vicdan azabı çektim. Bu nedenle de ben fazla götüremedim o yaşadığım olaydan sonra ilişkimi. Tavsiyem, eğer ki uzun süreli ilişkinde gerçekten aşılmaz ciddi problemlerin yoksa, öteki kızdan hemen uzaklaş
+1 yılbence olay şu sorun o kıza aşık olman değil sorun senin sevgin bitmiş alışkanlık ve sevgilin iyi bir insan olduğu için ona kıyamaman ayrıldığında pişman olma korkusu bu ayrılamama sebebinde. ayrıldğnda başka bir kzdanda hoşlanbilrsin özgür kaldığında o kızda olmck sadece hayatnda herkese başka bakcksn yeni heycnlar arıycaksn sen yenı heycnlar yaşamak istysun şuan tek derdin bu bence seni anlıyorum aslında seninde bir hatan yok sadece sıkılmışsın çok
10 YorumlaMerhaba arkadaşım,ben şu an ki durumunu merak ediyorum çünkü aynı dertten bende muzdaripim ne yapacağımı şaşırmış durumdayım.Başkasına karşı ilk başta ki o heyecanla karışık duyguları hissediyorum ama eski sevgilim vazgeçilmesi çok zor biri kafam karışık :(
11 Yorumla
+1 yılbence sırf heyecan olsun diye ilişkinden vazgeçme.gelip geçici bişey olabilir hem anlaşıp o uyumu yakalayacağınız ne malum.kız arkadaşın bunu öğrenirse çok kırılır ve bir daha sana güvenmez.yani kendini kız arkadaşının yerine koy ve ona göre davran.o aynı şekilde bi erkekten etkilense senin durumun nolur?
04 Yorumla
Soran+1 yılkırılmak ne kelime! yıkılırdım heralde. ama yok ya geçsin die bekliyorum ders yemek içmek haram oldu yok konuşim büyü bozulsun rahatlim diyorrum ne dicem ben sana aşık oldum görüşmeyelim hayatımı kararttınmı off nerde çıktı karşıma allah belamı versin yaa!
Soran+1 yılaynı okulda çok zor dua ediyorum ki gelip geçici bi heves olsun :(
- +1 yıl
yıkılacağına göre sevgilini seviyor ve değer veriyorsun.o yüzden ben konuşmanı önermem.kızla nerde karşılaşıyorsunuz bilmiyorum ama onu görmemeye çalış.bi araya gelmek zorunda kalırsanız da uzak davran.o da senden ümidi keser böylece zamala uzaklaşırsınız birbiriizden.
Bu elbette herkesin başına gelebilir.
Benim de geldi ben de yaşıyorum.
Dönüp bazen diyorum ki duygularıma sıçayım bu nedir.
Ama olmuyor işte.
Benim uzun süreli ilişkimde 10 kere ayrılma girişimin oldu kız bırakmadı.
Aylarca yıllarca acı çektim ayrılmak istedim yine ayrılmadım.
Başkasını sevemem dedim katlandım.
Bak bu öyle bir şey ki en güzel kızlarla konuşursun, sohbet edersin gırgır şamata olur ama birine bir denk gelirsin ki haftalar süren acın başlar uyuyamazsın gözlerin kan çanağına döner, qğlayamazsın içinde yosun oluşur, konuşamazsın dilin damağına kalıcı hasar bırakır, aklın kalbine hakim olamaz sen aklına...
Sonuç olarak ben beceremedim ama önemli olan yaptıklarımızdan değil yapmadıklarımızdan pişmanlık duymamak...01 Yorumlaaşık olmuşmuşş.siz hepiniz böylesiniz işte kız sana 8 yılını vermiş yazık ya.seninki de heyecan aramak yani.sonra kız ögrenecek arayış içinde oldugunu basacak tekmeyi digeride artık ne olur bilemiyorum kalacan öyle ortada sap gibi.8 yıl ya ne demek çogu insan artık yeter uzun sürsün sıkıldım bıktım 1 haftalık ilişkilerden der sen kıymet bilmiyosun.yazık
30 Yorumla8 yıllık ılışkını aşık oldum baskasına der bıtırırsen başkası ıcınde
o kızı bırakabılırsın.O 8 yıllık ılışkındekı kızırdıda senın gıbı ise
yanı bır seylerı bıtirdıyse gıt diğerıne ama yok sevıyorsa
kızın hayatını kaydırırsın günahına girme kendıne gelemez
hiç adıl değil10 Yorumla
+1 yılİtiraf etmenin faydası ne olabilir ki? Zaten biliyor o da..
Suanda ikisine de haksızlık yapıyorsun...
Boyle arada kalman herkesi mutsuz etmeye başlayacaktır...
Sevdiğine seni seviyorum derken samimi degilsen ne anlami var kalıyorki sevginin..
Ya aynısını sevdiğinde heyecan kalmadi diye yapsaydı?
Duygularını en fazla sen anlayabilirsin.00 Yorumlaayyyy yapma o kızı harcama yazık o kadar zamanı onunla geçirdin iyisiyle kötüsüyle belki biraz sıkıldın o yüzden dışardaki kızlara baktın ve onu farkettin ama değmez ! insan 8 senelik ilşkiyi göz göre göre yok etmez
30 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 440 cevap paylaştı.
+1 yılsen boşver o kızı onlar gelip geçici heyecanlar sen mevcut ilişkine heyecan kat . şimdi yeni kızl çıkarkende başkasına aşık olmyayacağın ne malum ki elindekine sahip çık yılların emeği sevgisi çöpe atmak olmaz
10 Yorumla Durumun çok kötü ama şunu diyebilirim ki 7-8 senene yazık etme o kadar çok şey yaşadın bunu bu kadar kolay heba etme gerçi ilki iyi olsaydı aklın 2.ye kaymazdı ama genede sevgilinden ayrılma sonra çok pişman olursun
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılBence adam ol biraz karakterli ol 8 yıldır birlikte olduğun ilişkini bir kız görüpte satma o kız sana güvenmis belli seninle ilgili ne hayaller kuruyor. Demekki sen evlenince böyle birşey çıksa karşına heyecan kalmadı evliliğimde deyip aldatma yolunu seçeceksin. Bence sen 8 yıldır emek verdiğin ilişkinin değerini bil ve sevdiğini seni seven insana sahip çık.
17 Yorumla
Soran+1 yıldostum ii söyledin saol yardımcı olmaya çalışıyosunda ben kimseyi aldatmadım aşık olmama gibi lüksüm yok birde o adam ol biraz ağır kaçmadımı sence?
Cevap sahibi+1 yılHalklısın biraz ağır kaçtı ama kendimi tutamadım neyse özür dilerim. Ben evliyim ve hiçbir zaman eşim hariç gözüm kimseyi görmez bu sevgilim olduğu zamanda aynı idi kendime yakıştıramam bunu ve bir insanı yüz üstü bırakmak heleki bu kişi bayan ve seni seven biri bana çok ters ağa
Soran+1 yılbenimde gözüm sevgilimden başkasını görmezdi nerden çıktı karşıma hayatımı kararttı benim geçecek ama geçeeeecekkkk başka yolu yok ben öyle birisi değilim
Cevap sahibi+1 yılinşallah sevdiğinin kıymetini bil gerisi boş
Cevap sahibi+1 yılAmin inşallah bu kardeşimizde sevdiğinin kıymetini bilir ve sahip çıkar. Seni seven bir insan var bu ne kadar güzel birşey ve bu kadar yıl güzel bir sabır örneği sergilemiş.
+1 yılsenin kafada bitmiş zaten olay.artık başkasını düşünüyosan adam gibi ayrılmayı becermen lazım.yazık o kıza.
43 Yorumla
Soran+1 yıl8 yıl dedim kafada bitmez öyle dimi?
- +1 yıl
sessiz kalıp içinde yenmeyi dene o zaman.zaman ne gösterecek.saçma bir heyacan ise biraz daha beklersen geçer yoksa zaten seni iyice yaklaştırır ona
Soran+1 yıl1 aydır öyle yapıyorum olmuyor yinede saol
ilşkinizi heyacanlandırmayı ,hareketlendirmeyi deneyin .
rutine bağlanmış uzun bir zaman ,belki onun kendinde yapacağı değişiklikler beklki senin önereceğin farklı teklifler tekrar hareket getirir .10 Yorumlaİş arkadaşına kaydıysa gönlün zaten uzun ilişkinde artık ümit yok demektir. O ilişkiden geçmiş senin gönlün. Bir laf vardı iki kişiyi birden seviyorsan ikinciyi seç çünkü birinciyi gerçekten sevseydin ikinciden hoşlanamazdın. Bu kızla olmasan bile birinciden hayır yok artık sana.
02 Yorumla7-8 sene uzun bir süre ilişkinin durgunlaşması normal ve bu kadar emek vermişiniz.Sanki ayrılsan sevgilinden o heyecanlandığın kızla ilişkiye başlasan ne kadar ilk heyecanı koruyabilceksiniz hem sevgiline yazık olur:)Yine de sen bilirsin...
20 Yorumla1 aydan beri tanıdığın kızı daha iyi tanımaya çalış.bu arada kız arkadaşının durumu çakmasına izn verme.o bayan eğer gerçekten 7-8 senelik ilişkiye son vermeye değecekse, en mantıklısı bunu kız arkadaşına söylemen. ama bunu söylerken 7 yıllık ilişkiden çıktığın zaman gözünün en az 1 sene onu arayacağını da bilmen lazım.
00 YorumlaSu anki sevgilinde yaşadığın ilk heyecanı özlemişsin, ve çekilmişsin bence..
Çöpe atma 8yılını içinde iyi düşün.22 Yorumlao kız 7 8 yılını sana feda etmiş aynı şeyi o yapsa ne hissedersin bunu düşünerek adım at o kız arkadaşınla da görüşme bidaha !
10 Yorumla
+1 yılBu isler boyle ask herzaman gecicidir.Eskisini birakip yenisiyle bile baslasan birkac yil sonra yine aynisi olacak emin olabilirsin.O yuzden yas iyice ilerleyene kadar evlenmeni de tavsiye etmiyorum.
10 YorumlaBi anlık heyecan için 7 8 yıllık ilişkiyi bitirme arkadaş!
50 Yorumla
+1 yılAman sakın deneme bence. Pişman olacağın kesin çünkü. Bunu neden sevgilinle paylaşmıyorsun! Belki seni rahalatabilir bu durum.
10 YorumlaBence senın sevgılıne olan sevgın bıtmıs artık sadece alıskanlık olmus. O yuzden ayrılamam dıyosun,kıyamam ona dıyosun ama aklın aslında baska bırınde ...
00 YorumlaKız arkadaşına bu durumu anlatmalısın. Bilemiyorum değer mi 1 aydır tanıdığın bir kız için 7_8 senelik ilişkini çöpe atmak.
40 Yorumlabence yazik olacak kiza amam gidib acik-acik soylemelsin samimice ne yuzunden ayrillmak isdediyini ama tabiki kizi uzmeden anlatmalsin off uzuldum yaaa
00 Yorumla8 yıllık ilişkini harcama..o kızlada bir daha görüşme
52 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,8b cevap paylaştı.
+1 yılİlişkiniz gitmiyorsa ayrıl sonra kız ara kendine. ayıp ayıp
00 Yorumla
+1 yılartık sevmiyorsan sürdürmenin anlamı yok.. bi şekilde konuş ve bitir.. daha sonra asık olduğun kıza açıl...
00 Yorumla8 yılını harcağın biri mi,yoksa 1 aylık tanığın biri mi?
İyi düşün derim ben.20 YorumlaBence hayat fedakarlık yapmak için çok kısa kendi hislerine göre hareket etmeli insan diğeri üzülmesin diye aşkını içine gomemezsin bu kadar fedakarlık insan oğluna çok fazla
00 Yorumlaayrılığı düşenmek bile istemiyorum demişsin.bu böle dewam eder mi sence? kız arkadaşını seviyorum demişsin ama bence sevmiyorsun sadece alışkanlık olmuş o sende..yanlış mı düşünüyorum?
00 Yorumlasevdiğine açılman ve sevmediğinden ayrılman gerekmiyormu...
00 Yorumla
+1 yılSen asik oldugun kiza acildin diyelim oda seni sevdi falan yine ayni son olcak sevgili ayaklarini birak sen
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılYapıcı bir yorum yapmak isterdim ama kendimi sevgilinin yerine koyunca yorum yapasım bile gelmedi.
00 YorumlaYol yakınken dön tatlım düşünsene evliliğinizi? Bu birlikte olduğun insana en büyük ihanet olur .. Nereye kadar yanii değilmi?
00 Yorumlaşu anki sevgilinden ayrılmalısın çünkü o kıza da haksızlık .
ilk ayrıl sonra bi düşün00 YorumlaHocam yıllar geçmiş üzerinden sorununuzu nasıl hallettiniz? Sonuç?
00 Yorumla1. yi gerçekten sevsen 2. seçenek olmazdı...
51 Yorumla
+1 yılSevgilinin seninle harcadigi zamana yazik
44 Yorumla- +1 yıl
Allah bizi boyle erkeklerden uzak tutsun!
Aminnn
sen tezeği avuçlamışsın arkadaşş :D
00 Yorumlaseni okadar iyi anlıyorum ki arkadaşım..:(
03 Yorumla
Soran+1 yılnasıl anlayabiliyorsun banada anlat dediğim gibi kıza söyledim içimde kalmasın oda bilsin istedim sadece ve onu tamamen kaybettim böyle olacağını biliyordum ama düşündüklerimi bilsin istedim şimdi görüşmüyoruz yüzüm gülüyor içim kan ağlıyor napimmm arkadaşşş napim seviyorummmm işte kendimimi öldürimmm napimmm ben olmuyorrr aklımdan silemiyorummm kör kütük aşık olmuşumm ya bak bu soruyu soralı 1 ayı geçti heves mi bu şimdi geçiçi duygularmı 1 aydır kendimi kandırmakla meşgulüm ama...
Soran+1 yılbu arada iş yaaa hiçç görüşemiyoruz sanki ortam beni zorla sürükledi bu yerlere...
Artık demir alma zamanı gelmiş limandan :D
00 Yorumla
+1 yılkeyfin bilir.
11 Yorumlaben bilmem.
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yıloff diyorum
00 Yorumla
Devamını Gör(38)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Aşk İlişkileri > Sorular > Uzun süreli ilişkiniz var ve başkasına aşık oldunuz. Hadi bakalım...
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler