Sevgiliniz öpüşürken heyecandan bayılsa ne hissedersiniz?
Kızlar böyle bir şey olsa ne hissedersiniz?
Erkekler böyle bir şey olsa ne hissedersiniz?
Kızlar böyle bir şey olsa ne hissedersiniz?
Erkekler böyle bir şey olsa ne hissedersiniz?
eşimle ilk öpüşememiz geldi aklıma nişanlıyken dizleri titriyordu resmen ya ...öpememişti bile beni bayılcak die çok korkmuştum su falan getireyim dedim yok dedi ...ama çok tatlıydı bize eve almıştım annemgil yokken sırf heyecan olsun die öpemeden gitti koşarakk :):) böle temiz erkeklerde var ... hepsi kötü değil yaa
ne kadar sapık var ya sadece bir tane mantıklı cevap gördüm yani illaki kşr birisi olucak saf kızlara vurun hemen tekmeyi kimseye güven yok halbuki en makbul kız böylesi utanmasını bilen...
Başta ne oldu diye kalbini dinlerim
hemen ayna alır ağzına yaklaştırırım ki nefes alıyormu
baktım kalbi durmuş kalp masajı yaparım
ardından hayat öpücüğü veririm
baktım normal bayılmış kolonyayı burnuna koklatırıp :D
Korkardım açıkçası. Bir rahatsızlığı olup olmadığı aklıma gelir. Heyecan yapması yasaktır mesela ama anın getirdiği heyecan ile bayılmıştır falan.
Cevap
38Cevap
cok mutlu ederdi :) varmı şimdi öyle bi kız .s neyse dizime yatırrdım nabzını kontrol eder ve suratını sı ile ıslatırdım kesinlıkle kolonya kullanmayın sonra kalknca gülumserdim noldu falan derse anlatırdım ve doktora gidmemiz gerektigini sölerdim kesınlıkle kabul etmıcektr yanı onu düşündügümü belli eder ve bende onu mutlu ederdim.. Kısacası evlenırdım bile ve mümkünse evi hastanenın yakınlarından tutardım .D
öyle abazan kızlar varmı bi öpücükte sistemi resetleyen ? kız dediğin kendini öptürtmeyip erkeği bayıltmayı tercih eder..
kızın bayılması belki o kadarda değilde ama erkeğin bayılması çok komik olur erkek öpüşürken bayılıyorsa ohhoo :/
Kalp rahatsızlığı var herhalde diye düşünürüm. Kimse heyecandan bayılmaz ya.
nefes alıyor mu diye kontrol eder, uyanana kadar izlerdim, gözlerini açtığı anda ne olduğunu anlamadan yanaklarından tutup sıkıca öperdim dudaklarından
Önce gülerim sonra eyvah ne yapıcam panik duygusuyla ağlarım belki bilmiyorum komik aslında :D
Öldü sanıp çöp kontenırına atıp şehiri terk ederdim.
nefes almasına izin veririm ve heyacanını yavaş yavaş alırım onu rahatlatırım
mühür dudaklım derim gülmeye başlarım sdfşlsdşlfksdf
ceeöö yaparsam şaşırırsın kırmızı balonlu
yapsana yapsana
bazen gizli olunca insan ciddiye alınmıyor,bazen de gizli olmayınca ciddiye alınmıyor
yok ben tanıdım seni hem ciddi cevaplamıştım. cidden gülerim bayılsa. bence kim olsa önce bir güler
nefes almaya devam ediyosa, sıkıntı yok.. boşuna mı " nefes alsın yeter " diyouz..
Öpüşürken bayılırsa devamında kalp krizi falan olur ayıltırım sonra koşar adımlarla uzaklaşırım..
şey tutuyor derim :-) ayılana kadar öpüşürüm :-) sonra ilişkimi keserim :-)
benm sevgilime bişey olmaz kızı azdıramıyorum ne yaparsam yapiyim olmuyo çok bilinçli hareket ediyo bi öpüşmeyle bayılmaz
burda mı soyleyim...vardır Nuri abinin bi bildiği :)
Gulme krizine girerdim opusurken bayilan baska biseyv yaparken kalpden gider;))
opusurken mı yaparken bıle heyecan duymuyor sımdıkı kızlar opusmek ne kı
hemen limon kolanyasını tepesinden aşağı dökerim bayılmasının sebebi olması ilgi çekici birşey görmeli ki bayılsın
beni cok sevdigini düşünürüm, bu deneyımı ılk kez yapmıs kı bu kadar heycanlanmıs ve bayılmıs derım, ayıltırım sonra bu olanlar ıcın bırdaha öperım :)
öpüşürken bayılan birlikte olurken kalpten gider mazallah vebalı boynuna kalır oyuzden hemen ordan uzaklasmak gerek
Olabilir, neden olmasın ama bayılmanın sebebi baskadır mutlaka ya.
o bayılmaz heycanlanmazda tam 10 a 10 kalas
ya ayılmazda bişe olursa diye düşünürüm.. babasına ne hesap vercez amk dye düşünürüm vs...
benden önce hiç kimseyle öpüşmemiş derim ve daha çok mutlu olurum
Nefessiz kaldı diye düşünürüm
Korkardim tek kelimeyle
gözlerim pörtler ne yapacağımı bilemem:D
suni tenefüs yaparım :)
ortam müsaitse devam ederim :D
ohhh ne güzel ne güzel bir gazoz ve ilaç kardayım
Nasıl ayıltıcam lan şimdi diye düşünürüm :D
ben de gülmekten bayılırım
bayıldığı yerde bırakır kaçardım
Önce korkarım sonra gülmekten koparım
Tırsarım ve hemen ayıltmaya çalışırım.
Hasssst. N'oluyoruz lahn :/
:D:D:D Gülmek ten kırıLırıM
bayılma değil de boşalırım belki
sen ne hissedersen aynısını
Ne heyecanı lan bildiğin pasif kaçtım ben .
sırasımıydı ag ya... :D
Aman aman hiç uğraşılmaz ayıltmayla falan :)
kjhfdhfgsjl gülerim.
öldü mü acep?
Zaten bayılıyor =))
bu ne amkıygyu derim
hazır bayılmışken :P
çok fena olurum :D
devammmm :D
ambulans çağırırım
Gülerim heralde
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar