Arkadaşlar hiç sanal alemde tanıştığınız biriyle reelde görüştünüzmü?
Pişmanmı oldunuz yoksa memnun kaldınızmı?
Pişmanmı oldunuz yoksa memnun kaldınızmı?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Görüştüm, pişman oldum diyebileceğim kadar korkunç kişilere denk gelmedim ama kafa yapımın uymadığını düşündüğüm veya kendisini sanalda çok farklı tanıtan kişiler oldu. Bunlarla daha fazla görüşmedim ve biri hariç sorun da yaşamadım. (Israrlı aramalar vs.)
Gayet iyi anlaştığım kişiler de oldu. İki cinsiyetten de arkadaşlarım oldu. Bunun dışında şimdiye kadar sevgililerimin birkaçı ile de sanal ortamda tanıştık.
Sonuçta insan her yerde insan. İyi bir arkadaşınız ile okulda tanışmanız ve sanalda tanışmış olmanız arasında çok fark olduğunu düşünmüyorum. Hatta okulda tanışmış olsanız şansa aynı yerde bulunmuş olursunuz ama sanalda yüz yüze görüşeceğiniz insan ile ilgili önceden bilgi sahibi oluyorsunuz.
böyle bir tanışmam olmadı ama olursada bence uygundur fakat bir bayan için biraz riskli sorgulayın sabrını sınayın karakterini olçün farklı zamanlarda aynı şeyi sorun cevablarını kıyaslayın tutarlılık gösteriyorsa yalan söylemediğine iyi bir işaret gibi neticeler sonucunda karar verin israrcı olup olmadığına bakın netice varın bence bide tanışmanızdaki sebep ve sizin beklentiniz önemli
Gectim pisman olmadim sahsen kendisi tip okuyor idi de :D :D
Cevap
37Cevap
defalarca farklı kisilerle gorustum yani bilmiyorum ama bir faydası olmuyor insana. O kişi sürekli hayatında olmuyor e dolayısıyla anlamı kalmıyor
Bu insana göre değişir. Her insanın insandan öğrenecek şeyi vardır. Sevgili olmak evlenmek niyetinde tanışırsan sıkıntı olabilir. Ama iyi bir arkadaş dost arıyorsan bulabilirsin diye düşünüyorum. Ben memnun kaldım şahsen.
Görüştüm, sevgilide oldum, beraber de oldum PİŞMAN olmadım. Yine olsa yine tanışırım yine pişman olmam!..
3 defa gorustum biriyle 1 gece digeriyle 1 hafta öbüruyle 1 ay surdu
Çoooook oldu hic biriylede pisman degilim gorustugume 👍🏻
Görüşmedim ama @belinelli ile görüşmeyi planlıyorum sırf onun için 6 saat yol gitcem :D
Ben sürekli tanışıp reelde görüşüyorum, bu siteden de tanışıp görüştüklerim var.
Memnun kaldıklarım da oldu, pişman olduğum çok nadir...
Yani tanıştık muhabbetlerimiz devam ediyor, oturup sohbet ediyoruz. Birlikte vakit geçiriyoruz. Özel şeyler yaşadıklarım da oldu, dostça görüştüklerim de bunlar beni memnun ediyor yani.
19uma gircem. gecen ay biriyle tanıstım 2 hafta içinde bulusmaya ikna ettim 2 defa dısarda bulustuk 3. defa eve attım :))))))
En yakın arkadaşlarımı sanaldan bulmuştum. Reelde tanıştığım insanlardan daha iyiler ve arkadaşlığımız yıllardır devam ediyor.
insanları internete daha iyi tanıyorsun seni tanımadığı için içlerini daha iyi dökebiliyorlar çok zaman önce bu yoola aşık olmuşdum ama daha görüşmedim kimseyle
evett söyliyebilir ama insan hiç görmediği birine neden yalan sölesinki biz konuşmaya başladığımızda buluşma die birşey söz konusu deildi arkadaşça takılıyorduk 2 yıl sonra görüştüm anlattıkları gibiydi
ben birkaç defa görüştüm... ortak paydada birleştik, duygusal birşey olmadı
Yok ya o aşamaya gecmek nasip olmadı. Ama olursa tabikide görüşürüm.
Görüştüm. Tanışmaktan memnun olduklarım da oldu olmadıklarım da.
iki kere görüştüm biriyle sevgili diğeriyle arkadaş olarak.
Bir çok kişiyle görüştüm iyi dostluklar çıktı ortaya bazıları ile hala görüşürüz :)
Çok kişiyle görüştüm halada görüşüyorum çok güzel arkadaşlığım dostluğum var valla maddi destek bile verdiğim oldu
Evet bazen saçma bazende iyiki görüşmüşüm dediğim oldu
Bir ikisiyle tanistim hala gorusuyorum cinsel manada hicde pisman olmadi kendiside buralarda :)
görüştüm oldum evet Gerek yok buradaki dengesiz kızlarla gorusmeye.
Birsurusuyle görüştüm. %90 ile çok kez birlikte oldum. Yıllarca görüştüm. SEVDİM sevildim. Sadece cinsellik yasadigmda oldu
Görüştüm pişman olduklarim vardi iyiki tanıştım dediklerim de oldu
Sanal alemdeki insanları sadece ti ye alırım
uzun zaman önce görüşmüştüm.
Görüştüm memnun kaldım yine gelse yine görüşürüm
evet görüştüm, burdan olan düşman başına
Gorustum pisman degilim
Bu siteden gorustum cok guzeldi
Tekrar isterdim
bu soruyu karşıma cıkartanın ben varya :(
Görüştüm, pişman olmadım.
Evet buradan kisilerle
Biriyle görüştüm şimdi pişmanım tabi
3-5 arkadaşım var :) hala da görüşürüz
Görüştüm halada görüşüyorum
O evreye geçmek önce güven sonra özgüven işi
Evet görüştüğüm oldu ama ekildiğim de olmuştu :)
oldu vede pişman olmadım :)
herşey olabılır
görüşmedim daha önce
Eşiğinden döndüm.
1 kişi vardı ama görüşmek istemedi
görüşmedim hiç
Korktu
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar