Abim var ama keşke ablam ya da kız kardeşim vardi. Çok yalnızım arkadaşlarım var ama öyle hissediyorum. Ağlıyorum bazen. Keşke ablam ya da kız kardeşim olsaydı 😞😞
var mı böyle biri?
var mı böyle biri?
Keske ama keskelerle omur gecmiyo bazen cok yalniz hissetigim de olmustur kime guvenecegimi bilemem ama bu saatten sonra birseyide degistiremeyiz , hani ne yaparsak yapalim olmayacak ama olsa nasil olurdu bilmek isterdim biz bunu hicbir zman bilemeyecegiz en uzucu olan da bu.
Kimileri abisi ile de çok güzel şeyler paylaşabiliyor. Ben abime her şeyimi anlatmam, sonra beni tehdit ediyor.😁 Kuzenim var. Kız kardeşim gibi. En az abime ve kardeşime verdiğim kadar değer veriyorum.😊 Karşına düzgün bir arkadaş çıkarsa hiç eksikliğini hissetmezsin.
Her şeyin bir iyi tarafı birde kötü tarafı var. Kardeşin olsa bakmakla sen yükümlü olcaktın bıkacaktın. Ablan olsa sana daha çok kızacaktı. İyi tarafları da var ama işte. En iyisi olanı ile idare etmek :D
Maviş aramalara duygusallığa geçmiş...
Kanmayın pembişler :)
Cevap
12Cevap
Benim hele hiç kardeşim yok.😭😔
Bazen bu konuda isyan bile ediyorum çünkü benim sülalem`de neredeyse hepsinin bir abisi veya bir kardeşi var. Mesella babanemin 5 kardeşi vardı birisi vefat etti dedemin`de kardeşleri var babaminda 2 kardeşi vardı birisi vefat etti annemin ise 7 kardeşi varmış ama fakat 2 kardeşi`de vefat etti hatta annem 2. ye evlendi şimdi 2. Evliliğinden 2 tane çocukları daha öldü biri kız biri erkek soruyorum şimdi neden benim kardeşim yok neredeyse herkesin var ama benim yok Allah`a isyan etmemek gunahdir belki ama eğer gerçekten bir abim veya erkek ya da bı kız kardeşim olsaydı gerçekten her şey çok daha farklı olabilirdi kendimi yalnız hissetmezdim mesella güvenebileçeğim birisi olurdu hayatımda en azından. Hatta bazen babama bile soruyorum neden benim kardeşim yok diye bana diyor ki olsaydı onla anlaşamazdın nereden biliyorsunda öyle konuşuyorsun kendisi abisiyle`de anlaşamıyormuş önceden yani babam belkide bu yüzden böyle düşünüyor olabilir ama ne olursa olsun bir kardeşim olsaydı gerçekten her şey çok daha farklı olabilirdi belkide o zaman ben şimdi ki ben olmazdım annemin 2. Evliliğinden tekrar çocukları var ama onlar benim öz kardeşim değil üvey kardeşim çünkü anne bir baba farklı o yüzden bana şimdi gelmeyin onlarda senin kardeşin diye ben öz kardeşim olmasını üvey kardeş`den daha çok isterdim bilmem anlatabildim mi...
Keşke kız kardeşim ya da ablam olsaydı 1 tane erkek kardeşim 1 tane abim var ikisi bir olup beni sürekli ezmeye çalışıyorlar dalga geçiyorlar çok sinirli bir insanım kimseye kendimi ezdirmemeye çalışıyorum ama zor onlar ikisi eğlenirken ben tek başıma yanlız takılıyorum arkadaşım bile yok gidip annemle takılmaya çalışıyorum ama o benden nefret ediyor keşke bir kız kardeşim ya da ablam olaydıda dertleşseydik gülseydik eğlenseydik ama işte kader bu yok işte hayatım boyunca bu yokluğu taşıyacağım...
valla benimde iki kız kardeşim var tek erkeğim bütün işleri ben yapıyorum aynı durumdayız ama güzel ya böyle tek takılmak
bnmde sadece 1 erkek kardeşim var. ben de hep kızkardeş ya da abla isterdim. inşallah kızım olursa bu eksikliği kapatır:)
ya milletin ne dertleri var senin dert ettiğin şeye bak
Aynen ya bende öyleyim gel kardeş olalım djdkrk😄 ama ablam diyebileceğim biri var öz olmasada
Benim gibi bir ablan olsa cok simarirdin kesin 😂😂😂
Beeeen vallahi benim durumumdasin. Abimle konusamam su kiza asigim diye gelirim bu siteye sorarim :( keske samimi kan bagim olana sorsam
Bende çok istiyordum kız kardeş ve oldu. Benden 16 yaş küçük ve müthiş seviyorum onu :)
Bende çok derim ve herseferinde babam ben bitanesiyle zor başediyorum aman aman diyo :-D
Bende öyle düşünüyordum ama vardır herşeyde bir hayır
:D
Benimde küçük erkek kardeşim var iyiki olmuş ya 😀 geç falan oldu ama gerçekten iyiki oldu 👶❤
Ben varım keşke kız kardeşim olsa bnde çok yalnızım
Bende 3 tane var. İstersen transfer edebilirim :D
Ben ablan olurum derdin bu olsjn 😂😂
abim olsaydı belki daha iyi olabilirdi
senin yine abin var, ben tek çocuğum :)
Tek çocuğum ben napayim 😂
Hha bende oda yok hayatim
Abin varmis iste onunla vakit gecir
ağlama benimde olsaydı keşke
aynen ya benimde :/
Keşke abim olsaydı
Benimde abim yok :(