Günlerdir kendimle savasmakdan skldm artik hep positif olacam diyorm ne olursa olsun savasirim ben güclüyüm basaracagm derken bir bakiyorm paramparcayim..
Beceriksiz miyim yoksa?
Beceriksiz miyim yoksa?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Karar vermek 2+2 : 4 gibi geliyor bize mantıklı olduğu zaman direkt kabullencekmişiz gibi.
Ama duygular denen şeyler var ki bunlar bir kararın ardı sıra gelişirrr kii güzel kardeşimm eğer daha önce o karara ters kararların varsa ki duyguların gelişmişse bu biraz daha sancılı olur ama olur.
Yaptığın işin arkasında durduğun zaman kendine beceriksiz miyim diye sormayacaksın.
Sabırsız olduğunu fark edeceksin bilgisiz olduğunu. Her şeyin etki etme süresi farklı kimyamız böyle o süreyi bildiğin zaman gücün artar.
Ya eskiden cok kararliydim ve kendime cok güvenirdim simdi ise kendimi ezik gibi hissediyorm ve kirilgan olmaya basliyorm buda en nefret ettigim sey
Burcun ne?
Bu aralar bu burca fena taktım.
Aynı şey bende de var niye biliyor musun mantıklıyız şöyle olunca böyle olur falan hep haklı çıktım ama iş insanlara gelince günü gününü tutmaz huyu huyunu sonra kendimle savaşa başladım Tanrıyla savaşa başladım sonuç ne tam bilmiyom da kendini kırcana gel benim kafama sık daha iyi.
Terazi..
Öyle zaten..
Nasil yani anlamadim
İnsanları belli başlı guruplara ayırabiliriz.
Güzeldi çirkindi uzundu kısaydı hızlıyd yavaştı eliaçıktı cimriydi...
Karakter özelliğin ama bazı şeyler kabul gören olur misal cimrilik herkesce kötü olarak algılanır ama cimri adamda parasını tutar daha iyi bir yaşama kavuşur.
Kendi karakteristik özelliğini topluma ya da dünyada ki görüşlere göre eleştirirsin herkesin sevmediği huyları vardır bazıları alışkanlık bazıları karakteristiktir.
Sen busun dengesiz bir yapın var çünkü ne sağın ne de solun doğruluğundan emin olamazsın.
Bunu değiştiremezsin sana söylediğim şu bunu kendi yararına kullan.
Anlamiyorsn ben eskiden böyle degildim ve böylede olmak istemiyorm
kendine o soruyu sormaktan vazgeçtiğin anda ne kadar pozitif olduğunu göreceksin!
Çünkü positiflik seninle başlar...
Bu soruyu sormazkende aynidim sonra bu soru geldi aklima beynim durmus gibi kendimi bo k gibi hissediyorum
Sormasaydın da Sorudaki düşüncen aynıydı dimi..
bizler bu dünyada yaşadığımız sürece iyi şeyler umarız beklentilerimiz doğrultusunda gitmeyen her şeye gülüp geçemiyorsak bir bıkkınlık içine girer Olumsuzluklar düşünürüz. bizleri biz yapan düşüncelerimiz ne kadar negatif olursa o kadar mutsuzluk çekeriz.
istersen sana bir kaç tavsiyede bulunayım;
vurgun duymaz olma fakat umursamamayı da bil
Değişmeyecek şeyler için çabalama fakat değiştirebileceğini düşündüğün
değişmesi gereken her şeyi değiştir...
sana herhangi bir durum için eleştiride bulunanlara üzülmek yerine
eleştirilere pozitif bak
yapamadığında seni zora sokan her şeyi
aslında yapabileceğine inan
bir kaç demiştim ama
Ya mutlu olmak için hiç bir şey yapma ya da
mutlu olmak için yaptığın hiçbir şeyden pişman olma
çünkü pişman olduğun şeylere sen hep mutluluk koydun...
Ve;
'' Bu hayatta Paraya ihtiyacın Yokmuş gibi çalış
Kimse seni üzmemiş gibi sev
kimse seni izlemiyormuş gibi dans et
Ve kimse seni dinlemiyormuş gibi şarkı söyle
Ama ben basarmaya calisirken insanlarla sohbe edince veya sakalasirken zayif noktama gelinirse cok kötü oluyorm damara bagliyorm hemen kaybokuyorn kaciyorm bndan nasil vazgecerm eskiden böyle degildm kendimi tanimaz haldeyim hayattan degilde kendimden korkuyorm
zayıf nokta ne demek! Zayıf noktanın ne olduğunu bilmiyorum; fakat zayıf nokta gibi görünen şey her şey olabilir boy ya da kiloysa zayıflık olarak görme noksanın varsa bu hiç zayıflık değil yani zayıf olduğu düşünülen noktayı önce sen zayıf noktan olarak kabul ettiğin sürece Bu böyle devam eder...
Ya kilo boy falan degil. Örn. Bugün bir arkadasla sohbet ediyorduk güldük falan sonra bir oyundna bahs ettik oda güdlü beveriksiz dedi o an mesala normal piskolojide olsam gülerdm ya da bende laf söylerdm falan ortami bozmam ama bu piskolojiyle bana oturdu o laf.
Bak hiç bir şey seni mutsuz edecek kadar kafana takılmasın ve değerli olmasın düşündüğün her şeyi unut ve unuttuğun mutlu şeyleri düşün tamda şu an herkes her şeyi yapabilecek diye bir şey yok herkes yapabildiği şeylerde beceriklidir emin ol çokta becerikli olduğun şeyler vardır hayatta ve bunu sende bilirsin bu konuda bildiklerin azsa bile zamanla bunu göreceksin...
Yok değilsin bence :/ bende öyleyim Allah vergisi bu :O
Cevap
18Cevap
günlerden bahsediyorsun ve başarmaktan bahsediyorsun başarmak bu kadar kolay olmasa gerek.
Basarmak icin 2 yil ugrasiyorm günlerdirde kendime kiziyorm beceriksizmiyim diye
bende istediğim şeye ulaşabilmek için 2.5 senedir uğraşıyorum ama bu istekler artıyor sürekli başarıyorsun aslında ama önün açılıyor daha çok gitmek istediğin için böyle olabilir aaa buda mı var falan bunun üzerinede gideyim derken yine istek artışı sağlıyor olabilirsin kafanda bunlar bitmeyecek zaten.
Alakasi yok 2 senedir ayni seye savasiyorm yükselmeyi beklemiyorm
Biseyden ne kadar korkarsan onu yasarsun biseyi ne kadar ciddiye alırsanız onun esiri olursunuz bırakın akışına
Nasil akisina birakilir
Sen kendini kabullen önce , mükemmel olmak zorunda değilsin ki... İçindeki bu his aslında hırs... Kendini kabullenir isen tamamdir, bak ben unide 7 zayifim var umrumda değil, çünkü allahın izni ile yarın sınava girsem yine kazanirdim inşallah, ve su var bana da üni kazanamazlar diyorlardı kazandim
Nasil kabuleneyim ki
Mükemmel olma çabasını bırakarak, kendinin de bir insan olduğunu hatirlayarak
Mükkemel olmayi asla istemedim nutlu olmayi istedm
Mutlu olmak istiyom off ya dedikce sürekli onu dusundugun için mutsuz olursun zamana ve zamanın sahibine birak... Yapacak misin
Yapmama gibi bir sansim var mi?
Böyle oldukca sürekli sorun devinimi ortaya çıkar... Yapmamak istiyo musun?
Ben yorgunum gücüm kalmadi cidden yoruldm artik nasil basaracam ki?
Benim dedemin 11 cocugu olmuş 9 tanesi 4-5 yasında vefavefat etmiş sence nasi başardı bu adam ayakta kalmayı... İnanç...
Ne istedin de olmadı?
Eski halimi istedim yalniz degilde "dostlarimla" hüzünlü degilde mutlu. Sessiz degilde neseli olmk istedm
Beceriksiz değil iradesiz ve sabırsızsın.
Sabrim kalmadi
etrafındaki negatiflerden arınmayı dene
Basarisiz olacagini düşünüyorsundur..
Sanrim
umutlusun sıkıntı yohhh beeaaa
pes etme iyi yoldasın
Kedimle savasmaktan biktim diye okudum resmen 😂
:) .
savaşma tarzın yanlıştır
Nasil savasilir
gerçekten pozitif olmak istiyo musun önemli olan bu
Istiyorm
ya sadece istemek değil işte ben gerçekten istemekten bahsediyorum yarın girersem anlatıyım biraz uzun
tamam..
Bende beceremiyorum :/
Becetiksizlik degilki bu
Ne o zaman?
Biseyi basaramiyorsan bu beceriksizlik degil yeterince ugras vermemis ve ya inanmamissindir
Cok inanmistim kendime cabaladm ama olmadi
Yeteri kadar degilmos demekki yenilgiyo kabullenmen bile inanmadigini gosterir
çok fazla dert etme gamsız ol biraz
Kolaydi gamsiz olmk
valla çok kolay
değilsin biraz daha inan
Cok hossun :D
Sende öyle
Ne biliyorsun ki
Neden
Ölüler nasil dirilir? şu an ölüden eterimde..
O tohum kurtlanir..
Kurtlanikdan sonra ne yazar?
Imkansiz
Evet
Neden?
Değilsin
Peki ben neden bunu hissediyorum..
Savasma
Napayim?
gibi gibi
Neden pki
kırılgansın dostum
Sanirim
savaşma seviş
Yasa bak konustuguna bak bide olgun olacaksiniz.
Aferin sana.
Eyvallah
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar