+1 yılSıradan bir arkadaşımın sesi çekici gelmez,ilk defa duyduğum bir sesi erotik,çekici,tatlı,şirin,itici bulabilirim ama dediğim gibi ses tonuna alışık oldugum kişiyi değil
21 Yorumla- +1 yıl
:=)
En İyi Cevaplar
Kişilik & Karakter konusunda 1,9b cevap paylaştı. Sadece ses ile olmaz ama evet etkileyebilir. Aşık etmese de ışık tutar.
41 Yorumla- +1 yıl
:) galiba
Kişilik & Karakter konusunda 696 cevap paylaştı. Ses tonuna aşık olunmaz ama sende etkilendiği yanlardan biri olabilir.
Bir arkdaşımla sohbet etmek çok hoşuma gidiyordu, sırf mert fırat ses tonu var diye.11 Yorumla- +1 yıl
hmm :))
Bir atasözü derki sesi güzel olan erkekler tipsiz sesi kötü olan erkekler isee yakısklı olurmus :D
31 Yorumla- +1 yıl
:))) olabilir :D
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
76Cevap
Sen şuraya sesini kaydet ''Ankamall''de linkini ver bize bakalım çekicimi gerçekten. link
31 Yorumla- +1 yıl
asla :)
+1 yılBu soruyu gördüm bizim bir arkadaş aklıma geldi yanlışlıkla bir bayanı aramış bize dediki bir tane kızla konuştum sesi çok güzeldi aynen kız sesi gibiydi dedi kendi dediğini kendi şarşırdı biz gülüyorduk oda gülmeye başladı
11 Yorumla- +1 yıl
:DDDDD
+1 yıleşimin ilk telefondaki sesi etkilemişti. daha sonra bu güzel sesli kadını tanımam lazım dedim. ve tanıştım.
22 Yorumla- +1 yıl
ne hoş :))
- +1 yıl
evet. güzel sesi kendine çekti. tanışmak istedim bu kez de güzelliği ve anlayışı nikah masasına çekti :)
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılKesinlikle bir konuda müşteri hizmetlerini aradım uzun bir konuşma oldu, öyleki ben ondan oda benden kelimenin tam anlamı ile etkilendik belki size şaka gelecek ama ertesi gün buluştuk tanıştık ve bir müddet devam ettik :)))
25 Yorumla
Cevap sahibi+1 yıl@ayişiği seni inandırmak zorunda olduğumu düşünmüyorum canım..
- +1 yıl
:)) tartışmayalım
Cevap sahibi+1 yılyok yazmış işte eleman tartışma yok :))
- +1 yıl
peki :))
bugune kadar 10 kadar bayan sesıme asık oldu. cok saçma ama bı yandan hoş yanı sonucta ..soruna cevap hıcbır bayan sesıne aşık olamam hepsı aynı tona sahıp
11 Yorumla- +1 yıl
:D
evet, bıcır bıcır ses tonunu ve konuşma çeklini çok severim. ama bıcır bıcır ne diye sorma açıklayamam
43 Yorumla- +1 yıl
peki sormuyorum :))
- +1 yıl
:D çok şekerr
+1 yılhee oldum ben bi kiza asik oldum sesine, sacina, eline, gözüne, kasina, ...
herseyiinee bunun esi bulunmazz dünyadaa bundaki güzellik inanilmazz masallah24 Yorumla- +1 yıl
wuu
- +1 yıl
isin bi kötü tarafidaa varrr karakteri düsük okulda falan millete sarilirr ! herkeze yavsarrr !
- +1 yıl
uww :D
- +1 yıl
mmm buda bana cok cok koyuyorr ! normal olsaydida karakteri yüksek olsaydii daha iyidi !
benim için sadece ses değil ama eğer güzellik de varsa sesi etkiler yoksa sadece ses etkilemez. ikisi uyumlu olmalı bence. ama sessiz de saçma fikir olur. eğer konuşucaksan hiç de sesini kısma. başka bişe anlar senin için daha kötü olabilir.
11 Yorumla- +1 yıl
anladım sanırım :)
Kişilik & Karakter konusunda 591 cevap paylaştı. tabiki ses tonu güzel çekici olan insanlar vardır sunucuları ona göre secerlerde yada dj ve vj lerde kısık sesli konuşmk mı diyorsun
11 Yorumla- +1 yıl
:)
Kendisi güzeldi ancak sesi o kadar iticiydi ki ısrar etmesine rağmen teklifini kabul etmedim bir kızın.
11 Yorumla- +1 yıl
+1 yılses bir artidir guzelse karsi cins icin ama tek basina etkilemek icin yeterli degildir ha etkilese bile goruntu gelince etki gidebilir deee kalabilir de:DD
12 Yorumla- +1 yıl
:DD çok güldüm
- +1 yıl
:D sese güvenerek fikir yürütmek tamamen bir toto:DD
+1 yılbazı ses tonları çok etkileyici oluyor. kimisi sıcak ve samimi, kimisi gıcık ve itici, kimisi seksi olabiliyor. gerçek kesitte kaleci saçlı çocuğun telefondaki sese aşık olduğu bir bölüm vardı :))
11 Yorumla- +1 yıl
:)) anlıyorum
Kişilik & Karakter konusunda 2,6b cevap paylaştı. radyo spikerleri hayrandan ölürdü o zaman yahu.
senin arkadaş iş atmış.21 Yorumla- +1 yıl
:DD o ne demek
evet güzel ses etkiler. yani bir artıdır ama sırf sesi güzel diye de bir kıza kapılmam. sana güzel bir iltifat eden arkadaşınla neden konuşmak istemiyorsun? bu kabalık değil mi?
15 Yorumla- +1 yıl
yani konuşmak istemiyorum derken telefonda konuşmuyorum :)
- +1 yıl
aslaaa :) bak artı basıyorum hattaa
- +1 yıl
:)) teşekkür ederim bende tepeden tırnağa artıları bastım :)) bana inat biri var herhalde
ewet kimi zaman sessiz konuşmak çekicidir bence...ama hayatımda bir kız sesini unutmadım gerçi sesini unuttumda ses tonunun etkileyiciliğini unutmadım :D
12 Yorumla- +1 yıl
:D kimdi o desem saçma olurum
Olabiliyo leydim. Fakat cok sacma buldum bu " artık onunla konusmak istemiyor" deyişini belli ki eleman sana daha onceden meyilli ve bence buyuk ihtimal senden hoslandığı icin seninle arkadaslık kuruyor.
11 Yorumla- +1 yıl
ama çekici demesi bana cinsellik manasında geliyor yada ben artniyetliyim bilemiyorum. bu yüzden telefonda pek konuşmak istemiyorum :) benden hoşlandığını düşünmüyorum
yahu hayret bişey çocuk ne güzel iltifatta bulunmuş hissettiğini söylemiş tabi sapık değilse, sessiz konuşmak? telepat mısınız:D kısık ses demek istedin heralde pek etkilemez sanırım , ton vardır doğuştan...:)
13 Yorumla- +1 yıl
:D ama insan kız arkadaşına çekici sesin var der mi yaa ayıp :DD sessiz derken kısık evet :DD malum sürekli müsait olamıyoruz
- +1 yıl
yok ya ne hissedecek :D bilmiyorum sıradan konuşuyoruz ona bile çekici diyor.
öyle ses tonları varki hani yanında olsa sen konus gözlerimi kapatıp dınleyeyım senı dıyesı gelıyor ınsanın
11 Yorumla- +1 yıl
:===)
+1 yılİlk konuştuğum birine aşık olmam zor fakat sevdiğim kişiyle ilk konuşmamı yaptığımda ses tonu beni ona daha çok bağlandırabilir..
22 Yorumla- +1 yıl
güzel :)
- +1 yıl
+1 yılBir kızla konuştum yok böylee ses :D resmen sesi büyüledi beni.. Ta ki 230 kiloluk fotosunu görünceye kadar..O gün bugündür sese önem vermem :D
33 Yorumla- +1 yıl
:DDD ayıp yaaa
- +1 yıl
Hayatın acı gerçekleri :D
- +1 yıl
:))
+1 yılbikere biri yanlışlıkla aramıştı çok çekici gelmişti geri aramayı düşündüm ama cesaret edemedim
13 Yorumla- +1 yıl
o derece
- +1 yıl
ses bence çok önemli itici de olabilir çekicide. Ben mesela o kızın sesinden çok etkilendim ama bunun daha fenası tahrik olanlar var
- +1 yıl
haklısın
Kızlarda değişir mi bilmem ama, bir erkeğin en olmassa olmazlarından biri sesidir bence
11 Yorumla- +1 yıl
evet bazen :D
+1 yılbeni bankaların call centerleri etkiler konuşma kayıt altına alınmasa nerelisin etkilendim dicem ama ayıp olur diye diyemiyorum:))))
14 Yorumla- +1 yıl
:D evet erkeklerin ses tonuda hoş oluyor onlarda
- +1 yıl
valla hiç bitmesin istıyorum konuşmaları:))telefon operatörlerininkilerdede var ama bankacılar bi başka
- +1 yıl
ama kim ne derse desin pilotların sesleri daha etkileyici bir pilot gibi seksi konşmak isterdim :))
- +1 yıl
benden yaşça büyük bi ablayla görüşüyordum iş dolayısıyla telefonda sesi çok tatlı geliyordu onun sesini duymak kendimi iyi hissettiriyordu belkide ben öyle sanıyordum bilmiyorum
11 Yorumla- +1 yıl
asık olmak degılde etkıleyıcı konusan kızlar var ses onemlı bır kızı daha cekıcı veya ıtıcı yapabılır
11 Yorumla- +1 yıl
haklısın :)
evet oldu sesi benı resmen büyüledi ertesi gun yola cıktım işi bahane edip istanbul romanya sırf onu görmek için ama hayal kırıklıgı ılk ve son oldu
15 Yorumla- +1 yıl
neden hayal kırıklığı
- +1 yıl
:dDD
Gizli Üye(30-35)+1 yılBir kere bir bankayı aradım müşteri hizmetlerindeki bir adamla konuşuyorum işte adam konuşuyor falan saatlerce konuşsa dinleyebilirdim mükemmel bir sesi vardı
11 Yorumla- +1 yıl
aynennnn :)))
+1 yılZoey Deschanel gibi sesi olan bir kadın karşıma çıkmadı.
22 Yorumla- +1 yıl
- +1 yıl
Evet güzel sesi
zannetmiyorum sadece sese aşık olacağımı.. Çaycı Hüseyin vardı Çocuklar Duymasında onun sesiyle kız tavlamıştı ama Fıs Fıs İsmail:))
11 Yorumla- +1 yıl
:DDD
+1 yılbenim de bir kız arkadaşım var gülüşü çok hoş geliyor bana , söylüyorum ne güzel gülüyorsun diye yine gülüyor :) ama art niyetim yok. Aşk değil yani.
13 Yorumla- +1 yıl
ask olunca art niyet mi olmus oluyor:DD
- +1 yıl
@violet123456 yani benim ona karşı bişeyler hissetmediğimi belirtmek istedim
- +1 yıl
:))))
kadınların seslerinden ziyade 3g lerini begeniorm ( göz, göbek, galca ) begeniyorum ..
12 Yorumla- +1 yıl
+1 yılşenay gürlerin ses tonu harika onun gibi ses tonu olan kadınlar ilgimi çekiyor
11 Yorumla- +1 yıl
sesiyle erkekleri boşaltanlar olduğunu düşünürsek sesin etkisini anlayabiliriz sanıyorum
11 Yorumla- +1 yıl
+1 yılfok balığı gibi sesi varsa ve konuşması varsa nefret ederim.
21 Yorumla- +1 yıl
yok ama bazı ses tonları tatlı ne cok kalın erkek gibi olsun neden cok tiz hele tizler cok itici :)
14 Yorumla- +1 yıl
:DD
- +1 yıl
bence sapıkça yaaa
- Kişilik & Karakter konusunda 332 cevap paylaştı.
+1 yılevet. esmerdi. bakmadı bile :D bida nerde bulcam bilemiyom :D
17 Yorumla- +1 yıl
:D tühh
- +1 yıl
hahaha :D
- +1 yıl
Türkiyenin yarısı esmer ayırt edici olmadı bu :)
- +1 yıl
Hatta yüzde 90 i :D
- +1 yıl
hee kıçında gamzesi vardı. oldu mu? :D
- +1 yıl
bilemedim ki ben nerden biliyim Türkiyede kıcında gamzesı olan insan yüzdeligini :P
- +1 yıl
bi kız arkadaşım uyanınca beni arardı, sesine aşık değildim ama mahoş mahoş konuşurdu; normal konuşurduk, ama ben çok etkilenirdim:D
11 Yorumla- +1 yıl
bi kere denk geldi.çamaşır makinesi satcaktı bana.olmaz dedim.benim makinem var dedim. aramadı bi daha :D
11 Yorumla- +1 yıl
+1 yılÇekici olabiliyor bazı abazları tahrik bile edebiliyor ...
24 Yorumla- +1 yıl
- +1 yıl
:) gül gec
- +1 yıl
alemsin :)
- +1 yıl
saol sende :)
bayanın ses rengiyle alakalı bir durum. bence etkilendikleri sesler vardır
11 Yorumla- +1 yıl
evet :)
link bu kızın sesi kadar etkili ses olduğunu zannetmiyorum. sadece ses yanlış anlaşılmasın :)
20 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 633 cevap paylaştı. Ses tonu daha sonraki mevzu
bana göre huyu gönlu guzel olsun11 Yorumla- +1 yıl
tabiki yaa :)
+1 yılçok oldu aşırı derece nefes alırken konuşması beni çok etkiliyor :D
11 Yorumla- +1 yıl
Gizli Üye(36-45)+1 yıloldum :-)) yunanlı bi kızdı.. ve aynısı ona da olduğu için 2 kere türkiyeye geldi.. güzel geceler yaşadık sonra :-)) sadece bi sesi yüzünden.. napiim :-(
13 Yorumla- +1 yıl
hadi bakalım :D hayırlısı
Cevap sahibi+1 yıloldu zatn..bir sene geçti.. birbirimizin devrini kapattık :-)) artık yeni şeyler söylemek lazım
- +1 yıl
evet olabiliyorum. ama ne çirkin, şişman kızların da sesi güzel var
21 Yorumla- +1 yıl
olabilir tabi :
sesi güzel olan erkek ve kadın çirkin olr genelde.. sölemek istedm
11 Yorumla- +1 yıl
:)) olabilir
telefonda benimde sesimi beğenirler halbuki sıradan yani
11 Yorumla- +1 yıl
ama değil galiba :)
ra2 de ki bayan askerin konuşmasına aşik olmuştum ...çocuktuk be yaaa heeyt be ne güzel günlerdi
12 Yorumla- +1 yıl
:)) evet gençlik :D
benimde sesimin güzel oldugunu soylerler hatta radyocu falan ol dıyorlar :D
12 Yorumla- +1 yıl
ol sende :)
+1 yıltabiki olmadım ama ,etkilendiğim ses tonlarıda olmadı değil
11 Yorumla- +1 yıl
:) genel olarak etkileniliyor galiba
ses tonuna degilde sesin ciktigi bunyeyi merak ediyor insan bazen...ama ask biraz abarti olur yani
11 Yorumla- +1 yıl
anlıyorum :))
Oldum devamlı telefonda konuşuyoduk taki bir gün karşılaşana kadar sonuçmu hüsran :(
17 Yorumla- +1 yıl
tühh :DDDD
- +1 yıl
ama o da iyidir yaa :)
- +1 yıl
altı üstü 100 :D
- +1 yıl
Evet oldun bana sarkı okudu ve 3 yıl ask yasadık bı anda sımdı ayrıldık sesı kulagımda cınlıyor:(
12 Yorumla- +1 yıl
owww :ss
aşık olmam tabii de beğenirsem beğenirim. ki, değil sıradan erkek arkadaşımın, mesleğim gereği çoğu tanımadığım kişinin sesini duyar ve de beğenirim.
30 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılBayanlarin ses tonu kesinlik ile cok önemlidir :) cok etkileyici ! :) Suan bile düsününce cok etkilendim : )
16 Yorumla- +1 yıl
:D o derece
Cevap sahibi+1 yıl:) cok tatlisin :)
- +1 yıl
yooo :)
Cevap sahibi+1 yılnerden katiliyorsun :) ?
- +1 yıl
:) pc'den katılıyorum siteye :D farkındayım berbatım
Cevap sahibi+1 yılbende banyodan katiliyorum :) bi dus al kendine gel :)
Gizli Üye(30-35)+1 yılAşık olmak denmez ama bayaa etkilendiğim sesler var en son küçük bi kız vardı çok tatlı bi sesi var yirim onu :D
11 Yorumla- +1 yıl
:D yeme küçükmüş
evet sesi cok güzeldi taki onu görünceye kadar gördükten sonra sesin bir önemi kalmadı :)
13 Yorumla- +1 yıl
:D bende de tam tersi oldu:D
- +1 yıl
bi konusma tarzı war böyle konusurken arada nefes seside geliyor sonra böle vurgulamalrı tam yerinde ewet çekici oluyo ve etkiliyo normal karsılamak gerek..
00 Yorumlases tonu onemlıdır tabı daha cok korunmaya muhtac tatlı kızlar onlar 10 numaradır
11 Yorumla- +1 yıl
:)))
gelmese bu kadar telefon sapıgı olmazdı die düşünüorm
10 Yorumla- Devamını Gör (36)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım