Dostum bu söylediğin şey kadınına göre değişir, kadının yetiştiği sosyo kültürel yapıya göre.
Erkekte çekiclik unsuru güçtür. Güç kavramı ise kadının yetiştiği sosyokültürel yapıya göre değişir.
Mesela;
Kenar mahallelerde yaşayan ya da kendini entelektüel anlamda hiç geliştirmemiş, cahi bir kız için güç kavramı tamamen fiziksel özelliklerdir. Boy, Kas, Sert görünüm vs...
Bu kızlar Al Pachino gibi karizma adamları bile beğenmezler çünkü ufak tekef olduğu için erkek olarak göremezler.
Kendini geliştirmiş, bakış açısı geniş bir kadın güç kavramı da geniş olur. Günümüzde ki güç kavramı, iletişim yeteneği, zeka, popülerlik, estetik dugusu, giyim kuşam, hayvan sevgisi vs...
Gelişmiş bir kadın da bunları önemser.
Dikkat et bak "kezban" dediğimiz kız tipi genelde Avarel gibi 1.90 boyunda ama başka hiç bir özelliği olmayan adamlarla takılır, Okan Bayulgen gelse yüzüne bakmaz.
Eğitimli bir kıza bak, yanında fiziksel açıdan hiç biri biribirine benzemeyen çok çeşitli erkek tipleri görebilirsin. Şiman, zayıf, uzun, kısa, kıvırcık saçlı, dövmeli vs...
Bu kızın kezbandan farkı günümüzde ki güç kavramında fiziğin çok çok gerilerde kaldığını anlamış olması. Yani iletişim yeteneği güçlü, bilgili, kendini geliştirmiş bir erkeğin, hayvan gibi kaslı, çam yarması bir erkekten çok daha güçlü olduğunu farketmiş olmasıdır.
Kızlar bizim gibi, ne güzel tip diye bakmazlar, baksalar bile bizim bakışımız gibi olmaz.
Tip fizik tabi ki önemli, ama yok boyum kısa, yok zayıfım, şişmanım bunlar çok kafaya takılacak şeyler değil. Spor yap, giyimine kuşamına dikkat et, yediğine içtiğine, bakımlı ol. Ve esas önemlisi sürekli beynini besle, kitap oku, insanları tanı, değişik ortamlar gör. Kezbanlara da aldırma.
Yani bu saydığım konulurda gelişirsen 1.50 boyunda da olsan 1.75 lik adamdan daha özel kadınlarla beraber olursun.20 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılÖnemli olan iç güzellik be kanka. :D
1111 Yorumla- +1 yıl
Yalan. Önemli olan cep güzelliği aga.
- +1 yıl
Onu sormadım kanka😃 En önemlisi o zaten
- +1 yıl
@JohnHolmes Haklısın kanka da bir adamda para olsa ne olur kişilik karakter olmadıktan sonra o yüzden iç güzellik diyorum. :)
- +1 yıl
Ne olur diyim mi ne kadar pislik karaktersiz biri de olsan istediğin kadını köpek edersin. Bunun örneklerini çok gördüm. Adam kadınla nasıl seks yaptığını meze ediyor. Bu kadın da nasıl biri olduğunu bile bile devam ediyor. Kadınlardan tiksiniyorum bu yüzden. Güce tapıyorlar.
- +1 yıl
@JohnHolmes Söylemlerinde çok haklısın kanka :D ben fakirim aga yapcak bişi yok.
- +1 yıl
En önemlisi para.. Paran olsun elde edemeyeceğin hiç kimse yok 😃 @JohnHolmes haklısın
- +1 yıl
Onlara köpek köle olan kadınlar da karaktersiz kadınlar oluyor zaten. Erkeğin parasını yiyen kadın karaktersiz köpektir net.
- +1 yıl
@-Angeliciouss- Yapıştııııııır. :D
- +1 yıl
Yaşın genç dostum. Benden sana tavsiye ilerde kız peşinde fazla koşma. Fakirsen zaten teklif eden kızları bile geri çevirmek zorunda kalıyorsun.
Twitterda dönerciye götüren erklekle dalga geçen turk kızını gördün de mi? İşte o günümüz türk kadını. Ona sevgi ver bir sike yaramaz. Ona para ver. - +1 yıl
@JohnHolmes Aynen aga sıkıntı yok elde olduğu kadar birşeyler yaparız yer içeriz bana fakir kız lazım. :D
- +1 yıl
@JohnHolmes haklısın
Günümüzde zaten kaslı vücutlu olmayan insan çok az kalmadı mı sizce de? Benim fikrim yüz güzelliği nasıl erkekler kadının yüzüne baktığında aşık oluyor gözlerinin güzelliğine dudaklarının güzelliğine bakmaya doyamıyor aynı şeyler bizim içinde geçerli yani en azından ben böyle düşünüyorum. Vücudu herkül kafası mc yaRaLı sTayLa pekte iş görmez sanki. Vücut diyenler birde bunlarla evlenip çocuk yaptığınızı düsünsenize dünya güzelisin ama ya çocuk babasına benzerse?
01 Yorumla- +1 yıl
Hahaha bu yorumda iyidi😃
Gizli Üye(30-35)+1 yılFizik + yü. z.
41.media.tumblr.com/.../...oan4k1rrnu73o1_1280.jpg2640 Yorumla- +1 yıl
Aynen kanka vücut şart Yüz güzelliğinde varsa tamamdır 😃 Bide sarışın ya da kumral olacaksın😉
Cevap sahibi+1 yılAynen canım bir de senin gibi mavi gözlü olacak :D
Cevap sahibi+1 yılGözlerini yerim kankaa :*
- +1 yıl
Oda olduğunda tadından yenmez kanka😃
- +1 yıl
Ne güzel iltifatlar ❤❤
- +1 yıl
Sen çokmu güzelsin?
- +1 yıl
@mehmetseven675 helal kanka iyi yapıştırdın cevabı. O zaman kizlar da 1.70 boyunda sütün bacaklı 85 beden göğüslü sarışın yeşil gözlü ince dudaklı olsunlar. Hadiii :)
Cevap sahibi+1 yıl@mehmetseven675 Evet seni tipsiz.
Cevap sahibi+1 yıl@MasterofSmoke Sorduk mu mk kendi kendine ne sataşıyon mk? Boyum 170 zaten sen nesin 175 mi bodur türk erkeği.
Cevap sahibi+1 yılKankacım küfür edicem şimdi bu tirrekler çoraptan fırlayan patates parmak gibi ne atlıyorlar? @Soran
- +1 yıl
1.83 üm bodur anandır gel bak bodur olmadığımı kanıtlayayım bayan özenti gençlik
- +1 yıl
Boşyere yorum yapmayın olm sizene.. Kanka istediği söyle serbest.
- +1 yıl
hiç sevmem böyle fiizği
- +1 yıl
Bunlarda sana meraklıydı zaten
Cevap sahibi+1 yıl@aslıhanyılmaz Sormadık. Onlar da sana bakmaz zaten.
Cevap sahibi+1 yıl@QarizmaRapx Bana meraklılar da sen de onlara meraklsıın. Yarası olan gocunur nicke bak mk ergeni.
Cevap sahibi+1 yılKanka dövücem cidden @Soran
- +1 yıl
Fiziiik
- +1 yıl
Eig verdiğime pişman ettiniz rahatsız etmeyin herkesin görüşü. Kanka cevap verme.
Cevap sahibi+1 yılKanka görüyorsun değil mi nasıl sataşıyor bu ezik türk erkeği? Bizim oranın erkeğini senin gibi erkekleri bir kez daha sevdiğimi anladım. @Soran
- +1 yıl
l*n bu kadar yakisikli ve kaslı olsak sizemi bakariz
Cevap sahibi+1 yıl@LeeFletcher Bakıyolar da sana kim baksın lan?
- +1 yıl
Siz kızlar her yerde aynısınız :/
Cevap sahibi+1 yıl@M191991 Of ellerinden öperim kız senin. Canıma değsin kıskanıyorlar işte tipsizler ya!
Cevap sahibi+1 yıl@M191991 Aynen spor yapmazlar bakım yhapmazlar sonra gelir kızlara laf atarlar. Bunlar hem fizikmsel olarak güzel spor yapan erkekler yani hem de sağlıklılar.
Cevap sahibi+1 yıl@M191991 Aynen ya kendilkerine baksınlkar önce
- +1 yıl
erkekler kıskanmış sanırım - lere bak. d
Cevap sahibi+1 yıl@ÇılgınZiraatçi Aynen aynen. ;) Özgüvensizler napacaksın :D çekemiyorlar böyle ekrekleri
- +1 yıl
benlik sıkıntı yok kas çalışmadan da gayet iyiyim *-* *-* *-*
- +1 yıl
Ne mal insanlar var *
- +1 yıl
Görüş sahibi sana demedim yanlis anlama
Cevap sahibi+1 yıl@Kör_Cerrah sağol kardeş.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
103Cevap
+1 yılgülümsemesi kalbi durustlugu sadakati gerısını at cope fizik vıtrıne koy bak o zaman esya degıl. içi curuk olanın dısı da gozde zamanla curur o yuzden once ıce bakılır sonra dısa.
114 Yorumla- +1 yıl
Valla , bu yolundaki açıklama dili beni etkiledi.. Başka şekilde ifade edilse aynı şey, hadi oradan derdim.. ama içten yazılmış gibi.. tebrik ediyorum.. Ama su var gördüğüm.. Kalbin ne kadar trmizse ve ne kadar saygılı ve beyefendi olursan, o kadar " abi " denirsin.. kızlar tehlikeli erkekleri seviyor ne yazık ki.. biraz yvsk olacaksın. o zaman cekicisin.
- +1 yıl
olaya kızlar ya da erkekler penceresınden bakmamak lazım her karakter farklıdır bınlerce farklı karakter var belkı bazı noktalarda aynı seyı dusunebılırız ama herkes benzersızdır... tıp anlamında da oylee ama tip dunyanın yakısıklısı olsun bana bıseyler hıssettırmedıgı surece bana sadakatlı olmadıgı guven vermedıgı saygı duyup sevmedıgı surece benım gozumde sadece Allah sahıbıne bagıslasındır bu kadar... olması gerekende budur.. ama ınsanları anlamıyorum gercekten sevgılısı olan bırak sevgılıyı kocası karısı olanlar bıle baskalarına salça oluyor çok acınası bu kadar küçülmemeli insanlar en azından durust olabılmemelıler... tip için para için ıkı dklık zevk ıcın ortam ıcın bır arada olan o kadar cok ınsan varkı mıdem bulanıyor uzaktan bakınca bıle nasıl kendılerıne yedırıyorlar bır erkekle parası ıcın olmayı yakısıklılıgı ıcın ya da bır kız guzel dıye yalnızca vakıt gecırmeyı anlamıyorum. kendıne saygısı olan sevmedıgı bırıyle boyle seyler ıcın sevgılı falan olmaz.
+1 yılBazilaei demiski boy kisaysa iste sevgili bulamiyosun abi varsin beji seven boyum icin sevmesin zaten 170 boyundasiniz 160 lik 165 ler bakar rahat olun kaldiran cok tanidigim var benim boyum 186 tık yok boy değil bosverin boyu yuzde değil kendinize bakın bakımlı olun karakteriniz iyi olsun her turlu bulursunuz herkesin bir esi vardir kismetinizi bekleyin burdakilrrin boy dedigine bakmayin suruylr kiz tanidigim var boy onemsiz diyor burdakiler sanal dunyada kendini 180 gosteren kizlar ve 190 gosteren erkeklerle dolu
00 Yorumla
+1 yılIkisinide sollayan para faktoru var, kiz napsin senin yuzunu fizigini, skecekmi, neyin artisligini yapacak, bak tas tas, gece gunduz tas ile sevisiyom mu desin, yoksa sabah aksam para icinde yuzuyommu desin? Hangisi oncelik sence? (Sunuda soyliyim, disardan bakanlar tipe bakar oncelikle sonra g. te yani fizige)
00 Yorumladış görünüşe aşırı önem veren insanlar çok itici duruyorsunuz. erkek veya kadın birkaç istisna hariç hepiniz aynı kafada. özellikle kendi cinsimden utanıyorum bayanlar ne zamandan beri egoist ve eleştirici olmuş erkekten farkları yok artık. emin olun kimse bu devirde çirkin olarak dünyaya gelmek istemez seçme şansları var sanki.. biraz mantıklı davranın oturup düşünün hayvandan farkınız kalsın
30 Yorumla
+1 yılYüz yok fizikten kurtarmaya çalışıyoruz :) Fizik Fizik 💪
21 Yorumla- +1 yıl
En önemlisi fizik bencede😃
bence yüz güzelliği kesinlikle. şıklarda olmasa bile-ve okuma yazmamda var sjsjsjs- karakter en önemlisi. karaktrini semediğim zaman ister a şıkkı isterse b şıkkı olsun nafile. ;)
22 Yorumla- +1 yıl
Onu sormadım dış güzellik sorumuz 😃
Fizik olursa bir nebze kurtarır ama bence yüz olursa her türlü kurtarır o yüzden yüz daha önemli dürtüleri olan kızlar ancak sadece fiziği olan birine bakarlar ama düzgün kızlarda o kadar kolay değil :)
10 Yorumla
+1 yılyüz güzelliği. :D fizik sonradan da düzelir beraber spora giderek :D :D
42 Yorumla- +1 yıl
Kısa boylu göbekli ise nasıl düzelecek 😃
- +1 yıl
Boy olarak bakmadm ben nedense :D kaslı kilolu olarak yorumladm :D
+1 yılYüz güzelliği fiziği düzeltiriz demişte bazı arkadaşlar sorması ayıp 1.60 adamı nasıl uzatcan :D fizikte en önemli şey boydur. Sonra kas :D en son tip
12 Yorumla- +1 yıl
Haklısın bunu kimse düşünememiş 😃
- 1 yıl
Tipi bozuk olanı da düzeltemezsin. en önemlisi yüz sonra boy sonra kas. Kas her zaman yapılır
+1 yılSimdi ben boyu turkiyedeki kadinlarin boy ortalamasinin cok ustunde bir bayan olarak soyluyorum bir erkek isterse dunyanin en yakisiklisi olsun boy pos fizik yoksa o kafa hicbi ise yaramaz
11 Yorumla- +1 yıl
Boyunuz ne kadar?
+1 yılİkiside önemli ama hiç bir şey yüz güzelliğine gölge düsüremez.
Fizik güzelliği diyenler Turabi'yi alsınlar.52 Yorumla- +1 yıl
Haha😃 Turabide ne var ya
- +1 yıl
Vücut 😻💋😍
yüz 💩
+1 yılbence önce karakter insanın içi dışına vurur.. yüzüne yansır o yüzden yüz dedim hem fizik değişebilir bişey :)
20 Yorumla
+1 yılbence yüz güzelliği önemli bir erkekte ama kirli sakallı erkeklerde yakışıklı oluyorlar bence geyikmuhabbeti
20 Yorumla
+1 yılKilolu olsun, yüzü güzel olsun sorun değil. Sonuçta zayıflatırız😎
60 YorumlaFizik her zaman daha önemlidir yüzü güzel olsa da birazcik kilolu olsun ilgimi cekmez taş dedigimiz kizlar cok guzel kizlar degil ama fizikleri on numara olanlar boy en az 1.75
00 Yorumlayüz güzelliği önemli benim için ama bundan daha önce zekasııı
14 Yorumla- +1 yıl
Dış özelliği ini sordum yalnız.😃
- +1 yıl
Sor linkide at😃
Ortalama bir vücudu olsun. Ama yüzü güzel olsun, esmer olsun, güzel gülsün, gülünce gözleri kısılsın... Çok çok hafif de sağ yanağında gamzesi olabilir. :')
03 Yorumla- +1 yıl
Siparişiniz seçim dolayısı ile pazartesi elinize ulaşacaktır.))
- +1 yıl
Aha ben. Ortalama vucudun yerine göbüş modifiye ettik sadece :DD
- +1 yıl
Çok şey istedin 😃
+1 yılahaha yüz güzeli diyom vuçüt yani zayıflanır kas zaten sevmem
12 Yorumla- +1 yıl
Peki neden bu Kaslı erkekler çoğaldı sevmiyormuş çoğu kız?
- +1 yıl
o erkeklerın kendi aralarında olan birsey diye düşünüyom seven de vardır
Boyum 1.80 kilom 55. Kilo alamıyorum. Kasta yapamıyorum. Mesele vücut değil ki abi? Mesele aşk. Aşık olduktan sonra her şeyiyle kabullenirsin
00 Yorumla
+1 yılkaslı olan, kasar be yeğen :) sevimli olsun ki, sevsinler.
01 Yorumla- +1 yıl
Haklısın abi 😊
Bence kalp güzelliği ama her kız sanırım tatlı bir yüze sahip baktıkça bakacağı bir eş ister... Ayrıca spor yaparak kaslı bir vücuda sahip olması için sevdiğini teşvik de edebilir :) ;)
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılŞimdi şu açıdan bakarsak sadece yüzü güzel bir erkek kaslı erkek tarafından rahatlıkla ağzı yüzü yer değiştirilebilir onun için kaslı olmakta fayda var, hem kaslı hem yakışıklı olan zaten 4 4lüktür
01 Yorumla- +1 yıl
4 4 lük olmak bir ayrıcalıktır zaten😃
+1 yılfiziksel özellikte dudaklar ve gülümseme daha çok dikkatimi çeker
20 Yorumlayüz güzelliği ama birazda normal fizikli olsun göbekli olmasın :)
11 YorumlaHer ikisi ama illa birini seçmek gerekiyorsa zaten çok kaslı erkekleri pek begenmedigimden yüzü derim heralde😊
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 488 cevap paylaştı. Yüz güzelliği yani en azından biraz sempatik veya karizma olsun yüzü sonrası için balık etliye kadar yolu var :d
20 YorumlaSanki buradaki kızlar 4 4lük birde erkek beğendiremiyoruz. Her ikiside diyorlar birde bu kızlar her iki özelliği barındırsalar onlarında bu özelliklerde bir erkek arkadaşı olur zaten.
00 Yorumla
+1 yılfizikte tipte erkeksi olmalı ama benim için fizik duruş ve karizma yani. zaten fiziği olab erkekler bna karizmatik gelir. fizikten kastım çok kaslı değil orantı
00 Yorumla
+1 yılKası 1 senede yaparsın da yüzü nasıl değiştirip güzelleştireceksin
10 Yorumla
+1 yılYüzü daha önemli benim için vücudu değişebilir sporla falan ama yüzü için estetik şart :D
20 Yorumla
+1 yılÖnce karakter. Sonra yüzünde de az da olsa hoşluk varsa aşırı çirkin değilse yeterli benim için.
12 Yorumla- +1 yıl
nerden anlıyorsun peki?
- +1 yıl
Kişilik analizi ve sezgilerim sayesinde
Şahsen bir erkekte bebeksi güzellik değilde sağlamlık daha ön planda gibi geliyor
10 Yorumla
+1 yılc şıkkı olan para yı neden koymadın her türlü onu seçerler diye mi.)
70 YorumlaYüz güzelliği önemli:) fizik olarak kibar erkek iyidir
10 Yorumla
+1 yılKas filan herkes yapar bebeğim ama yakışıklılık doğuştan geliyo :P
00 Yorumla
+1 yılşahsen kas bana göre önemli birşey değil yüz güzelliği yeterli bide adamlığı :)
00 Yorumla
+1 yılValla eğer sırf yüz güzelliği olsa spor salonları neye var canımız çıkıyor Fit olmak için
00 YorumlaFizik önemli. Yüzü güzel olup çelimsiz bir vücut erkeği iyi göstermiyor.
00 Yorumla
+1 yılErkekte genelde kas veya tip aranmaz para ya da makinanın ateş edip etmemesi aranır :D
00 Yorumla
+1 yılsiska ufak tefek tipleri sevmemmm , biraz kardidan gelirkennn ben geliorummm diyecek😆😆...
00 Yorumla
+1 yılFizik olunca bide cool saçlar çocuğun çirkinliği örtülüyo zaten çevreden gözlemlendim kızlar onunla daha çok ilgileniyo genlde
00 Yorumla
+1 yılYüzü diyen olursa iyidir de fizik diyenin vay haline durum vahim :D
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 704 cevap paylaştı. İlk önce yüz ama tabiki yetmez öyle sadece yüz güzelliği :D
02 Yorumla- +1 yıl
İkisi bir arada olmuyor 😃
+1 yılkaslı bir vücuda sahip olmak için en az 2 yıl disiplinli spor yapmak gerekiyor !! ayrıca bu kızlar kas dediğimiz fiziksel durumu doğuştan mı zannediyor acabaa !! :D :D :D
00 YorumlaYüz , vücut Paris kafa Şanlıurfa :D
65 Yorumla- +1 yıl
En iyisi 😃
- +1 yıl
eksileyenler sadece kaslı olmalılar :)
+1 yılBir kızın ne fiziği ne yüzü yeterki hanım hanımcık olsun mütevazi olsun zaten ömür boyu huzur bulursun güzel ve fiziki güzel kızın kaprisleri bitmez çalımları alımları bitmez yer bitirir salla hacı. d
00 Yorumla
+1 yılÖnemli olan iç güzellik , çünki ben böbreklerden hoşanyom 😂😂😂
12 Yorumla- +1 yıl
Para ediyor diye dimi ulan az değilsiniz.
- +1 yıl
Ee siz kzlara etinden sütnden faydalanyorz dyebiliyosunuz ama 😂
+1 yılBende onların ikiside yok içim güzel mesela herkes akciğerimin ne kadar güzel nefes aldığı hakkında iltifatlar eder :D
00 YorumlaAynen Fizik + Yüz (biz kızlar da çok şey mi istiyoruz sanki) ;)
01 Yorumla- +1 yıl
Çok şey istiyorsun 😃
- Aşk İlişkileri konusunda 1,6b cevap paylaştı.
+1 yılfizik bence.
aslında yüz güzelliğinden daha önemli br şey var boy :D09 Yorumla- +1 yıl
Boyu ne yapacaksın ya😃
- +1 yıl
kısa boyda yüz olsada olmuyor kanka :/
- +1 yıl
@efsane_ öyle gerçekten.. 150 lerde mi bakmıyo sana.
- +1 yıl
@efsane_ normalde 170 e ilgi gösteren kısa kız cok var.
- +1 yıl
@efsane_ olabilir
+1 yılıkısıde olacak bende ıkısıde varsa karsı taraftanda bu ıkısını ısterm secıcıym artı zeka artı kultur olacak
00 YorumlaHer şeyden önce kafadaki dolu olsun. Varsayalım orası dolu.
Fiziği güzel olsun isterim. Kas falan pek olmasın ama sevmem 😂10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 463 cevap paylaştı. Adamın g. tüne değil yüzüne bakıcam...
72 Yorumla- +1 yıl
Sende haklısın 😃
Sanirim fizik. Cunku bakiyorum bazen adam boylu poslu fizigi iyi böyle hafifte kaslı tipi pek iyi sayilmaz yaninda fistik gibi kizlar :) böyle ciftlere cok denk geldm
00 Yorumla
+1 yılyüz güzel olsun yeter bn kaslı erkek sevmem yani kası olan erkeğe bakamam
82 Yorumla- +1 yıl
Kaslı iyidir ama😃
- +1 yıl
sana göre
+1 yılyaa benim gibi hem fizik hem yüz güzelliği olursa :D
00 Yorumla
+1 yılfizik yapın oğlum fizik, yüz güzelliğini sittirin edin...
yakışıklı olsanız da fizik yapın iyidir10 Yorumlaİçi güzel olmalı, kalbi.
183 Yorumla- +1 yıl
Eğer ki kalbi güzelse zaten herşeyi güzeldir ve ben imanlı birine bakalım hem kaslı erkek sevmem. Bana yakışıklı olan başkasına tipsiz olabilir zaten sadece bana yakışıklı olması gerekir ben başkasına yakışıklı diye aramam bana özel olmalı o kişi. Kalbi benim olmalı. Tipi de benim olmalı milletin değil. @caaca
+1 yıl1-Adamlık
2-Kalp
3-Yüz
4. sü pek önemli değil :D20 YorumlaYuz daha önemli tabi ama bunlar biraz birbirini dengeleyen seyler
00 Yorumla- Devamını Gör (232)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat