Merhaba arkadaşlar ben lise 3 e gidiyorum iyi bir liseden özele geçtim bu sene ve bir kıza aşık oldum. Kız sessiz olgun hal ve hareketlerine dikkat eden birisi. Ergenlik zamanlarımda ağır sosyal fobi geçiriyordum ortaokulda sonra liseden beri %65-70 azalttım. Hedefim tıp veya diş hekimliği ve bir kızada aşık oldum benim derslerim iyi fakat onun pek iyi değil yani denemelerde öyle.
Kız eğer kabul ederse üniversitedede devam ettirmeyi düşünüyorum. Benim bu zamana kadar hiç sevgilim olmadı yani arkadaşlıktan öteye gitmedi çok yapay buldum 1-2 ay çıkma işlerini.
Kızla aynı sınıftayız sessiz ama konuşturmaya çalışıyorum bir kaç şey soruyorum vs ama reddederse diye korkuyorum hergün yüzünü görmek çok kötü olur bir yandanda ailemin emeği var. Sizce açılmalımıyım kıza?
Kız eğer kabul ederse üniversitedede devam ettirmeyi düşünüyorum. Benim bu zamana kadar hiç sevgilim olmadı yani arkadaşlıktan öteye gitmedi çok yapay buldum 1-2 ay çıkma işlerini.
Kızla aynı sınıftayız sessiz ama konuşturmaya çalışıyorum bir kaç şey soruyorum vs ama reddederse diye korkuyorum hergün yüzünü görmek çok kötü olur bir yandanda ailemin emeği var. Sizce açılmalımıyım kıza?
Güncellemeler
+1 yıl
Fikirlerinize ihtiyacım var
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat