En yakın arkadaşımdan hoşlanıyorum sanırım ne yapmalıyım?

Merhabalar Arkadaşlar. 2 senedir yakın olduğum bir arkadaşım var birbirimizden hiçbişey saklamayız o bana anlatır ben ona. Ama sanırım ben ondan hoşlanıyorum yani onun yanında kendimi iyi hissediyorum komik dürüst yardımsever biri mesela küstüğümüzde hemen barışıyoruz ben onunla küs kalamıyorum o da benimle. Fakat anlayamadığım bir şey var yalnızken bana öyle farklı davranıyor ki kesin benden hoşlanıyo diye düşünüyorum mesela geçenlerde sinamaya gittik komedi filmine ondan sonra bana hiç bir çay bahçesine oturduk hesabı bana hiç ödettirmedi o kadar eğlendik ki anlatamam lunaparka falan da gittik yalnız olduğumuz zamanlarda benim hoşlandığım biri olup olmadığını soruyor benim sevgilim yok falanda diyor bazen onun benden hoşlandığına o kadar emin oluyorum ki ama bu hemen geçiyor yanımızda başkaları varken sadece arkadaşmışız gibi davranıyo ve bn emin olamıyorum onun hislerinden yani yalnızken farkli yanımızda birileri varken farklı? ve ben kesinlikle ondan hoşlanıyorum ama napıcağmı bilmiyorum ona inceden nasıl hissettirebilirim ondan hoşlandığımı lütfen bana bir akıl verin kafam çok karışık :(
En yakın arkadaşımdan hoşlanıyorum sanırım ne yapmalıyım?