kaç kişiden duyduuuuum
Çok merak ediyorum.yunuslara neden çapkın diyorlar?
kaç kişiden duyduuuuum
Bunlara motor verirler pilot gözlük takarlar özgürdürler amirleriyle pek irtibatlı değillerdir işleri insanları süzerek olayların önünü almaktır..
Gün sadece bunlarla geçmez onlarda insan istanbulun her köşesinde bulabileceğimiz afilli hatunlara bakmak onlarında hakkı..
Evet öyle derler doğru derler..Bira artisttirler..
hm anladım
Hiç bi' vasıfları olmadan bu kadar artist bi' grup görmedim.
Altlarındaki motor heralde cezbediyor hatun kısmını. Alayı "valele vulili" konuşuyor adamların.
En kralı savcı karşısında tek silindirli pancar motoru gibi tır tır tır tır tekliyor. auzflşamdkas
Ablamda yunuslarda polis çalışma arkadaşlarını gördüm vallahi dediğin kadar var :D Karizmatik duruyorlar özellikle polis aşıklarının çok dikkatini çekiyorlar ve yapılı vücutları var yani boyları 185. den aşağı değil giydiği kıyafetlerde biraz dikkat çekiyor o yüzden kızlarında ilgisini çekiyor :D
Bir yunus hayranı daha.. :)
Cevap
12Cevap
genç atletik ve yakışıklılar ayrıca gözleri maşallah fıldır fıldır
spagetting'i en iyi cevap seciyorum.
ben dururken sana noulyo :P
ekinoks gibi kızım. mertlik bilek işi değil yürek işidir.! ahaha
sen dur.
em çok bem yirim <3
polisleri gözlerinde büyüten kızları saçma buluyorum :D tipine bakan karakterine bakan yok polis sevenler üniformaya bitiyor hatta o üniforma için içindeki adamları mesut eden çok kız tanıdım :D
bayan sivil polisle tanıştım onu hiç mi hiç unutamayaçağım silahı çok güzel ve kipardı
yunusların çoğu cemaatçi oluyor çok arkadaşım var hepsine burdan selam
havasından gotleri havada geziyor ya ondandir senin bu halin
seni kandırmışlar.hamsi dururken kim ne yapsın yunusu
Yunuslardan kastın balıklar mı polisler mi?
polis
Kızlar çok havalı buluyorlar Yunusları, hem üniformalarından, hem de motorsiklete binmelerinden dolayı... Onların da götü kalkıyor haliyle...
karı kıza asılmak çapkınlık değil yavşaklıktır.
bilegini de yirim <3
çok saçma .
ben erkeklere çapkın derler biliyordum.
o ayrı ..
polislerden nefret ederım
Yeni bir şey öğrendim sayende..
sen nisanlanmiyo musun burda ne yapiyon :)))))
Nişanlandım derinoz :)
Daha önce hiç duymadım desem :D
hepsi genç kanı fıkır fıkır kaynıyo
kızlar onları çekici buluyorlar
ilk kez duydum bre
bre :D
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar