Dediğim gibi kültürlü erkekler bilgili erkekler mi yoksa yakisikli erkeklermi cevaplari alayim cancanlar :D
Kültürlü ve bilgili erkek
Yakışıklı erkek
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Bak şimdi sana iki örnek
Eski dişçi sevgilim zerre tip yoktu
Hala yakistiramam kendime öyle bir adam nasıl oluyo diye.
Ama bu tipsizlik ona kompleks yaptırdı her biseyde heee ben Dr um havası vardı
Diğer taraftan standard ise sahip hatta yer yer cahil cuhela sevgilim de de kafa yoktu
Iyisi mi hepsinde n bir tutam olacakt
Anladim tesekkurler
Bir erkekte beyin her zaman her şartta ve her ortamda benim için 10-0 öndedir, beynini kullanabilsin, gerisi teferruat
Peki konusma tarzi vurgu gibi seyler etkili midir senin icin?
Tesekkurler :)
ben cok kulturlu bir adamim cok yakisikli da sayilmam. kadinlar tanidikca aşık oluyor. ilk goruste degil.
Bu soruya @Esramericc cebap versin😐
Kültürlü ve bilgili erkek💁😏
@Esramericc tamam apla :D
😂😂😂😂
Cevap
1Cevap
Kültürlü ve bilgili.
Güzellik ne ki? Sevdikten sonra gözüne güzel gözükecek elbet. Modele benzemesine gerek yok.
kültürlü ve bilgili erkek ama bunu sürekli yüze vuran erkek değil. Herşeyi ben bilirim havasında olmayacak. Ama böyle saatlerce konuşsa zamanın nasıl geçtiğini anlamadığım bir erkek olacak.
Konu olarak bazi kizlar sıkılabilir. Her konuda mi bilgili olmali?
Anladim dedigini fakat kizlar beni gordugum kadariyla o tarz tavsiye vs seyleri sevmiyorlar ne bileyim hayat tavsiyeleri felan :)
Herneyse sagol
tabiki de kültür şart belli bir vizyon şart yoksa sadece yakışıklı olmasıyla yetinmek vitrine koyup bakmak gibi bişey kafası da güzel olcak bir nevi
Kafasi guzel?
Tamam kafamizi gule gule kullanalim tesekkurler :)
Aslında iki özellikte çok olmamalı. kültürlü ve bilgili olması güzel fakat çok bilmiş bir tavır sergilerse hiç hoşuma gitmez. yakışıklı erkek olmasına gerek yok ama çok tipsiz de olmasın
Tesekkurler :)
tabiki kültür ve bilgi ağzını açtığında rezil ediyorsa onun yakışklılıığı bir yere kadar vezir ediyorsa onun kültürüne can kurban
Ya hep boyle diyorlarda hangi konular mesela ya da ne tarzda konusmalar?
ben sevgilimle her konuda tartışabilmeliyim eğer benimle düşünce yarıştıramıyorsa sorun vardır
Anladim sagol
Yakışıklı erkeklerin hepsi bilgili ve kültürlü olduğu cevabım ikinci şık. :)
Hepsi mi kulturlu? Bu guzel kizlarin cogu kulturlu demek gibi. Ama cogu aptal
Cogu ibaresini kullanmistim :)
yakışıklı olsun ya fazla kültürlü cekilmiyo cok konusuyo
Cok konustugunu neden dusunuyorsun?
Senin rastladigin kulturlu insanlar bencil vb seylere sahipse bunu genelleyemeszin. Ben eski sevgilulerim serefsizlik yapti tum kizlar ayni dersem dogru olur mu. Olmaz.
Kusura bakma ama cok cahilsin.
Yakışıklı olup mal olacağına bilgili ve kültürlü olsun normal bir tipi olsun
Yakışıklı olab cahil olduktan sonra neyleyim gül gibi yakışıklıyı 😂😨😑
Kesinlikle kültür görgü ve bilgi tek geçerim
kendimden dolayı yakışıklı erkek
Fazla cesur
Zeki olmayan erkek kadar itici birsey yoktur.
Her ikiside
Iksinde hangisi daha agir basiyor
Ayırt edemiyorum ikiside olmazsa olmazim ama şu var ki zekasıyla öyle bir konuşurda beni yanında susturmayi başarırsa işte o adam benden asla kurtulamaz
Haa iyiymis bulursan birakma o zaman :D
Yakışıklı olup saf olmasın.
kültürlü yakışıklı olmuyomu :D
Neden olsun ciddiysen cok yanlis bence :D
bilemedim :D
Hayatinda kac bilgili insanla tanistin yakisikliydi , kac yakisikliyla tanistin bilgiliydi :)
niye umudumu kırıyosun ki :D
Yok iste arama :D
ağlattın :(
Ben de oyle kizi ariyorum bulmus degilim kisaca hayaller farkli hayatlar ayni. Guzel gunler gorecez daha bekle :)
inşallah
:))
Bilgilisi tabiki.
Hersey kararinda olmali
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar