Popüler tiplerin arkadaş grubuna nasıl girebilirim? Çok mu geç kaldım? ÇOK DERTLİYİM LUTEN TAKTİK?

İyigunler. Aslında cok dertliyim bu konuda. 2 hafta once yeni bir okula basladım ve ilk gün bir kızla tanıştım hatta deminde onunla bulusmustum yeni eve geldim. Ama bu bulusmadan sonrada kesinlikle anladımki bu kızla samimi olduguma cok pismanım. Kız resmen asosyal sureklı babanesinden ananesinden bahsediyor senin annenler akrabalar kapalımı falan diyor sohbet yok hicbirsey yok benden baska konustugu kimsede yok:( Oysa ben bu sene neler hayal etmiştim bir sürü arkadaşım olcaktı kızlı-erkekli gruplara girecektim vs vs. Bu kıza takılıp kaldım sınıftaki diğer gruplarla hic yakın olamadım. 2 hafta oldu ve malesef bu kızla aynı sırada oturuyorum ama sizce yinede ondan kopabilirmiyim populer kızlarla-erkeklerle arkadaslık kurabilirmiyim napmam lazım? Ve de şu an yakın oldugum kızdan nasıl kurtulucam? Çok üzülüyorum hep aynı sey oluyor, hep bu sene farklı olucak bir sürü arkadaş edinicem diyorum ama bir tane asosyale takılıp kalıyorum çekiniyorum diğerlerinden. Nasıl aşıcam bunu:(
Popüler tiplerin arkadaş grubuna nasıl girebilirim? Çok mu geç kaldım? ÇOK DERTLİYİM LUTEN TAKTİK?