Eski kız arkadaşım peşimi bırakmıyor..özellikle erkeklerden yorum bekliyorum.kızlarda fikirlerini yazabilir

Arkadaşlar daha iyi yorum yapabilmeniz için bütün herşeyi ayrıntısıyla yazıyorum.Lise yıllarında bundan yaklaşık 12 yıl önce bir kıza platonik şekilde aşıktım ve bir süre bu şekilde takıldım.O yıllarda çok çekingendim ve açılmaktan korkuyordum ama bir zaman sonra arkadaşlarımında gaza getirmesiyle o kıza açıldım ancak kız beni kabul etmedi.ben ondan sonra okulda ruh gibi dolaşmaya başladım.kızda bir süre sonra başka bir çocukla konuşmaya başladı.gel zaman git zaman derken lise bitti ve üniversiteye gittim.üniversite yılları çabuk geçti ve sonra bir şehire memur olarak atandım.zaten size soracağım sorunun temeli bu şehire atanmamla birlikte başladı.Göreve başladıktan 3 ay sonra falan lisede platonik aşık olduğum bu kızla karşılaştım.o kızda bu şehirde memurluk yapıyormuş.Sanki onu tekrardan görmek aşkımı alevlendirmişti.yabancı bir şehirde olduğumuz için birbirimizle fazla vakit geçirmeye başladık.4 ay arkadaş seklinde süren ilişkimizi farklı bir boyuta taşımak istedim ve o da kabul etti.ilk zamanlar çok mutluydum ve bu süre zarfında bana taşındı ve 1 yıla yakın benim yanımda kaldı ancak birlikte olduğumuz sürede tam çekilmez birisi oldu.çoğu şeylerden sonra ayrılık eşiğine geldik ama yine de ayrılmadım.mesala ben onun 4.sevgilisiydim...O benim daha ilk sevgilimdi.cinsel olarak ben onun ilki bile değilken,o benim ilkimdi.neyse önemli olan kısımlar buralar değil ama sağlıklı bir şekilde yorum yapmanız için yazdım .7 ay önce benim zorumla ayrıldık..evden taşınmasını istedim ancak kaldığımız ev kira olduğu için beni kaybetmemek için gitmedi ancak o bu şekilde davranınca ben kendim taşındım.ayrıldıktan 2 ay sonra ben bir kızla tanıştm ancak ortak arkadaşlarımızın birinden bir ilişkiye başladığımı duymuş ve giderek yeni tanıştığım kıza benim hakkımda kötü şeyler söylemiş..yeni tanıştığım o kız benimle bir daha konuşmak dahi istemedi.ben bu konuyu onunla sağlıklı bir şekilde konuşmak istedim ama aciz bir insan gibi konuşmayı da bitiremedim kaçtım bu takıntılı kızın yanından..ben şu 3 aydır yeni birisiyle daha görüşüyorum ancak en yakın arkadaşıma dahi söyleyemiyorum o kızın kulağına gidecek diye..ayrıldığımızdan beri çocukça gizli numaradan arıyor arada takip ettiğini bile düşünüyorum ben hep düzgün bir şekilde birlikte olamayacağımızı söyledim ama güzel dilden anlamıyor.en yakın kız arkadaşı birisiyle tanıştırmış ancak o çocuğa da bir kişiyi seviyorum ondan başkasıyla yapamam demiş benim peşimi bırakmıyor hep ilişkilerimi bir şekilde engelliyor nasıl kurtulabilirim bu kızdan belki sizler yardımcı olabilirsiniz.yapacağınız yorumlar için şimdiden teşekkür ederim hepinize..
Eski kız arkadaşım peşimi bırakmıyor..özellikle erkeklerden yorum bekliyorum.kızlarda fikirlerini yazabilir