+1 yılşıkka bak ya : Cinsel içerikli,uzaklaş
Aslında seni bayıltıp neler yapacak bir anlayabilsen.Hatta bu dünyadaki bütün erkekler sana bunu yapmak istiyor.Hepsi abaza onların.
Devam et direk uzaklaş00 Yorumla
erkek yazmışsa sevişmek istiyordur. kadın yazmışsa sevişmek istiyordur
13 Yorumla
Soran+1 yılya konuştuğum çocukla ilkkez buluştuk , titriyosun dedim o da bunları söyledi,nedir sence
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
21Cevap
İkinizin arasında ilişki düzeyine göre değişen bir cevap var. Ayrıca ortada bu sözün edilmesine neden olan olay çok önemli.
Şöyle ki;
Yeni bir kıyafet giydikten sonra söylemişse cinsel içeriklidir seni arzuladığı anlamına gelir,
Fakat bir rapor, yazı veya bir düşünce üzerinde tartışma, çalışma veya planlama yaparken söylendiyse aşka yakın bir anlam çıkar ki burada senden senin düşüncelerine önem ve değer verdiğini göstermek için söylenmiş bir söze benzer.04 Yorumla
Soran+1 yılya konuştuğum çocukla ilkkez buluştuk , titriyosun dedim o da bunları söyledi,nedir sence
Soran+1 yılaşık olmuşmudur yani bunu mu demek istedi ben pek anlamamda
onu bilmem ama ben sevdigim birine erkek olsam beniheyecanlandırıyorsun demezdim belki de iyi niyetlidir bilemem
12 Yorumla
önemi var mı. gerçi vardır ki soruyorsundur, laf benimki de..
02 Yorumla
yani beni tahrik ediyorsun demekle eş anlamlı diyebilirim.
02 Yorumla
Öyle bir şey dense bu müziği dinlerdim>>>
https://www.youtube.com/watch?v=EAwWPadFsOA10 YorumlaBiraz daha cinsel icerikli gibi ama soyleme tarzı da onemli hem sehvet hem sevgi de olabilir
02 Yorumla
Cinsel Yaşam konusunda 2,9b cevap paylaştı. https://www.youtube.com/watch?v=-EeSlciCF_Icinsellik ve aşk olabilir.kişiliğine bağlı.
01 Yorumlaeli ayağına dolaşır gibi, normal heyecanlanmış da olabilir direk olarak cinsel içierikli olacağını sanmıyorum
00 Yorumla
+1 yılilk görüşte aşk mı ? sen buna inanıyosan ölümüne git
04 Yorumla
Soran+1 yılyoktur dimi ilk grüşte aşk ?
- +1 yıl
tabiki yoktur ya hangi devirdeyiz. ben bir insanı tanımak için en az 4 sene diyorum düşün bir kere "insan" dediğinde düşüneceksin :)
Soran+1 yılevet bncede
- +1 yıl
bu eksileme manya arkadaş kimse acayip merak ediyorum :) bilinç altında ki güdüleri bölemi dışa vuruyosun kardeş alayımızı eksilemişin ya kimsin, şizofrenmisin, nerdesin :)
+1 yılbence cınsel ıcerıklı cunku gunumzde gercek ask dedıklerı yatak odasından gecıyor herkes cıftlesme derdınde
10 YorumlaBence cinsellik icerikli çünkü aşk böyle hitap edilmez bence
00 Yorumla
+1 yılBu aşk ilanı olamaz daha çok cinsel içeriği çağrıştırıyor bence.
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılNe farkeder, aşık olunca da şehvet duyacak sonuçta.
00 YorumlaKişiye baglı.Ucu açık bi cümle..
11 Yorumla
+1 yılOnumde anahtar dusurme demek..
03 Yorumla
- +1 yıl
Aynisi banada oldu. Usuyordum ama. Neoldu dedi usuyorum dedim.
- +1 yıl
Agzi laf yapio birakma cocuu
Gizli Üye(30-35)+1 yılDaha Doğrusu Muhabbetinize Bağlı :D
02 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılaşktandır ozmn...
+1 yılheyecandan ilk kez buluştuğunuz için.
00 Yorumla
+1 yılmeşke davet gibi bişey
00 Yorumlakaşıdakının kültürü ve ateşine bağlı
06 Yorumla
Soran+1 yıltamam teşekkür ederim
+1 yılilkinde oluur cok kızla birlkte olmamıstır
00 YorumlaAldiği heyecana bağli...:)
00 Yorumla
+1 yılbence şehvet
02 Yorumla
- +1 yıl
oww titrediyse kesinnn şehvet :DD
+1 yılAşk kesinlikle.
00 Yorumla
+1 yılyok daha neler :D
03 Yorumla
- +1 yıl
cocuk heyecanlanmıs la yanında ıste ılk bulusmada olur karsı cınse karsı bence bıraz hoslantı bıraz da ıcıne kapanık bı kısılıgı vardır :D yoksa erkekler kolay kolay heyecanlanamaz :D
Aşık oldum demek
00 Yorumlahepsi gardaş
00 Yorumlacinsel içerikli
00 Yorumla
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler