Seks, teslimiyetin son noktasıdır. Teninde kaybolmak için çıldırdığınız biri size bütün kurallarınızı çiğnetebilir. “Bütün kuralları çiğnetiyorsun bana” off ne kadar da tahrik edici değil mi? Hele cinsel ilişki esnasında gözlerinin içine bakıp “seni seviyorum” demek, kokusunu içine çekmek, teninin sıcaklığıyla yanıp kavrulmanın verdiği haz tarif edilemeyecek kadar eşsiz.. Birlikteyseniz belki de birbirinizin bağımlısı olmuşsunuzdur, kim bilir. Sizce seks esnasında söylenen “seni seviyorum” sözü sevgiden mi, yoksa şehvetten mi? “Off harikasın, müthişsin, sana bayılıyorum, çok tatlısın, şekerci mi baban senin, papatyam, cicim, böceğim” gibi havalarda uçuşan iltifatlardan hiç bahsetmiyorum. Cinsel ilişki sırasında söylenen “seni seviyorum“ sözü size içten gelir mi?
Bu kelimeyi, yani seni seviyorum kelimesini oral sexs uygularken partnerimden duyuyorum. Bende bu kelimeyi sexs esnasında çok tahrik edici buluyorum. Bende çok kullanıyorum bu kelimeyi, partnerim bana oral yaparken, seni seviyorum off karıcığım ama bu kelimeyi ben ve partnerim bu kelimeyi kullanırken, ses tonumuz daha tahrik edici söylemle kullanıyoruz, o an ki, zevk esnasında düz olarak çıkmıyor, seni seviyorum kelimesi. Daha nazikce tahrik edici kışkırtıcı iç gıcıklıyıcı kesik ses tonu ile dudaklarımız ımmmmm seni seviyorummmmmm off karıcığımmmmm ımmmmm bitanemmmmm offfffff harikasınnnn gerçektennnnn ımmmmmmmmm gibi kısık bir ses tonu olarak çıkıyor, bu ses tonu ile çıkan sözcükler dudaklarımızdan, daha çok haz almamızı sağlıyor. Hayatım.
Cinsel ilişki sırasında söylenen seni seviyorum, sana tapıyorum veya sana aşığım sözleri, sevilen beğenilen bir yemek yenirken çıkan himmmm himmm sesi ile çok lezzetli diyerek ağız şapirdatmanin aynısıdır... İlişki sonrasisimsiki sarılmışken saçları koklarken söylenen seni seviyorum sözü gerçeğin ifadesidir..
Yav yok ne alakası var şimdiki ilişkilerin çoğunda sadece o an seni seviyorum derken aslında nasılda yapıyorum zevk veriyorsun nasılda gusel kullanıyorum seni demek istiyor Ne sevmesi ne sevgisi Şimdiki zamanda bunu gerçekten söyleyen kişinin sevdiğine yatakta bir şey yaşaması bana inandırıcı gelmiyor kimse kusura bakmasın bu şekilde sevecek kişide sevgilim falan olmasın aşk falanda yaşamasın
Eyerki birbirini iyi taniyorsa taraflar ilişki esnasinda samimi gelir tabi seni seviyorum ve buna benzer zevkten söylenen sözler samimidir kesinlikle. Heleki kadini s*k*şmeye iyi hazirlayip kivamina getirdimi erkek kadin daha çok tahrik edici sözler söyler, ve buda çok zevk vericidir
Kadın orgazm olmadan önce söylemiş ise evet. Evli çiftler de ise durum farklı bunu her zaman birbirlerine söylemeliler zaten ki birbirilerini sevmeden yapılan evlilik niyetsiz yapılan ibadete benzer
Tüm zamanlarda paylaşılması en güzel ve daim olmasını sevdiğim bir cümledir ama her zaman kullanmak koşuluyla. İlişki sırasında söylenmesi çok içten gelmiyor. Mutlu Pazarlar
Bir erkek görseldeki sıyırma işlemini yapmazsa zevk almaz. Seni seviyorum sözü de pek inandırıcı değil. Bunun yerine hakaret edilse daha çok haz aliyor kadın.
Bu kişiden kişiye değişir. Duygusal olmayan mantıksal olan insanlar şehvetten dolayı söyler. Duygusal olan insanlar sevgiden söyler. Tabi bu şehvet duymadıkları anlamına gelmez. Çünkü cinselliğin olduğu yerde şehvet vardır.
Sayın soran, cinsellik de hayvanlar gibi cima etmek yerine dokunuşlar la güzel sözlerle yaklaşmak ilkisde sexsin aşkın bir meyvesi olduğunu göstererek yakınlaşmak mutluluk getirir ama ilişki esnasında söylenen sözler genellikle doğru değildir çünkü bir sehvet bir zevk söz konusu bunun en iyi doğruluğu orgazm dan sonraki davranışlar eğer size sarılıyorsa seni seviyorum diye biliyorsa doğru insan teninizdedir iyi geceler
En İyi Cevaplar