Anamiz Bildik Yarimiz Bildik Bagrimiza Bastik
Topragini Yorgan Tasini Yar Bildik Böyle Avunduk
nufusda 16 ise 16 dır sana büyük görünmek için 18 demiştir biz ne bilelim kız bizi değil seni seviyor istiyorsan he dersin istemiyorsan yoo dersin
16 yasında sübyanizm akar.:) abisisin ikna et öyle şey olmaz de
hergün söylüyorum yinede pesimi birakmiyor
o-uzaklaşabilirsin çok görüyormusun etrafta dışarda
he komsu kizim ya abisine söylesem olur mu bilmem ki
abisi izah edicek kıza olaz diye mi seni dinlemedi abisini dinler mi bilemem dene bir bakalım belki işe yarayabilir
vallahi isim zor ama demin güzel bir öneri aldim onu deneycem yinede önerilerin icin tsk ederim dostum
önemli degil.
sen ülkücüsün kızda kürt anladığım kadarıyla.olmaz diyorsun
evet kiz kürt ama o sorun degil biz yurdumusun insani severiz kurban oluruz ne olursa olsun ...
yasi kücük onun icin yakismaz bize diyorum yoksa kürt veya laz olmasi sorun degil ..
benim derdim memleket meselesi demişsinde oradan sanki sorun olur gibime geldi.ama bencede kız iyi bir insansa bunları düşünme derim.heleki yaş hiç prob. olmaz.sana yaranmak için öyle yapmıştır
ama yas 16 cok kücük daha o benim özümde bir couk daha onun icin olmaz demistim 18 vey 20 olsa sorun olmazdi allahin emriyle isterdik olur biter di
ozaman 18-20 ye kadar bekle aranızda çok yaş farkı yok çünkü.kız biraz daha olgunlaşsın gidip isteyin:)))
dogru söylüyorsun düsünümem lazim .. kizi da üzmemek lazim ne de olsa sevmis bizim aska saygimiz sonsusdur .. 20 yasini beklesin söyleyecem yarin tsk ederim güzel öneriniz icin
bişey değil:)
komsuu kızını zapteyleee :D 16 - 18 .? hangısııı :)
nüfusda 16 ama 18 yasindaymis öyle diyo :)
Cevap
3Cevap
ahmet şafak hesabı diyosun :) senin derdin aşk benimki memleket meselesii
eyvallah
ahmet reis adamin adamidir
adamsin dostum :
gözümü açıpta seni görmüşüm
vurulmuşum yanmışım
kırmızın kanıma işlemiş benim
beyazımla kanmışım
sar beni sar beni
çektiğim çilelerden yaban ellerden
sor beni sor beni
kırmızım ateşlere kor beni ahhhhhhhhhhh
kırmızı beyaz yarim gel bana biraz yarim
yakışır bu naz yarim gel
dilimde niyaz yarim gel
ne uçarı şeysin tutamam seni
atmam atamam seni
dünyayı verseler almam billahi
değişmem senin gölgeni
gör beni gör beni
ilmik ilmik aşkınla ör beni
bakamam başkasın
maho sagol :)
Bekletme kizida ya :D bitcek o ask. Sen olmaz de cok kucuk
beklesin seviyorsa ne isi var seven bekler demi :)
tamam bosverdim bile:)) o bekleye dursun da bize yakismaz 20 yasina gelsin alacam o kizi :))
sunun surasinda 4 sene kalmis da sabir etsin ;)
helal olsun bekliyorsan :) yar dedigin beklemeyi bilecek ve bir ömür boyu sevmesinide bilecek o zaman canimiz feda olur öyle sevgiliye :)))
insallah bekler beklemeze kendi bilir bana kiz mi yok :)) sende 5 on sene daha bekle yinede umursamazsa ayril :) bence adam adam olsa böyle kendine önem veren bir kizi bekletmez ; benim durumum tabi baska kiz daha kücük:)
18 mi 16 mı karar ver
18 mı 16 mı ayrıca sen kac yasındasın kı
22 yasindayim da
nüfusda 16 da kiz 18 diyo
takdir ettim bilincini.
Kıy ne la ?
KIZ DA
takılın işte
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar