baylar.. içinizde sevdiği kız için ağlayan var mı ?
yada bayanlar sizin için hiç bir erkek goz yası doktu mu
yada bayanlar sizin için hiç bir erkek goz yası doktu mu
ağlamazmı hemde çookkk..
bir kız sevmiştim bir zamanlar. her şey güzel gidiyordu. evlenecektikte. ama ben üniv - master bittikten sonra amerikada yaşamak istiyorum dedim. oda kabul etmedi. oraya gelemem ailem istemez daha önce hiç gitmedim ben ailemi bırakamam deyince herşey bitti. günlerce ağladığımı hatırlıyorum.
hayatta sevdiğim için herşeyden vazgeçtim. hayallerim için sevdiğimdende vazgeçtim...
Erkekler ağlamaz,sil göz yaşını :DDD
Evet.. Tabiki aglarlar.. odun olmayipta seni gercekten seviyorlarsa..
Hic beklemedigin tip erkek bile aglar, ama sadece gercekten seviyorsa.. :)
Benim sevgilim daha gecenlerde agladi.. Bi hata yapmisti, o hatanin sonucunda "bitti" dedim.. Ne hallere geldi canim ya.. Sonra affettim tabide.. Baya bi ugrasmisti :P
Evet ağlayanını çok gördüm , ama ben ağlamam .Ağlamak çözüm olmayacak biliyorum , neden ağlayıp da canımı daha çok sıkayım .
Cevap
14Cevap
evet ağladım. Ağlamak sadece sizlere bahşedilmiş bir duygu değildir. Bizde erkek adam ağlamaz gibi bir yargı var herkes ne kadar yanlış olduğunu bilse dahi.
Onun için her insan ağlar, duygularını gözyaşlarıyla yaşar. kelimelere dökülemeyen anlarda, dilin tutulup konuşamadığı zamanlarda en rahatlatıcı eylemdir ağlamak. Duygularını dışarı sızdırır, en güzeli de yürek ateşini söndürür.
lütfen artık kızlar şunu yapar mı erkekler bunu yapar mı gibisinden soruları duygusal meseleler üzerinde yazmayalım. elbette ağlıyoruz, biz de insanız. duygularımız var, belli dayanma gücümüz var, kırılan kalpler var.
ağlar yaaa erkeklerin ağlaması beni çok etkiliyo
o güçlü kişilikte insanların bi anda ne kadar çaresiz oldklarını görüyorum
sevgilim gözümün önünde ağlamıştı hıçkıra hıçkıra
çok kötü yaaa
Bir çocuğun elinden birşey alırsanız nasıl ağlarsa erkeğin elinden değer verdiği şeyler alınınca ağlar, tıpkı çocuk gibi ağlar hemde..
Uğruna Ağlamaycağım kişi zaten sevgilim değildir...
Hem Erkekler Kadın/ Kızlardan daha duygusal ve hassastır. Aldanmayın siz o Sert ve Sinirli duruş, bakışlara...
Erkekler de aglar...
Ama duygularımızı saklama konusunda daha basariliyiz...
İcimiz kan ağlasa da belli etmeyiz bazen..
Yok ağlamam, niye ağlayayım?Ağlayınca ne olacak?düzelecek mi? Hayır.O zaman ağlamak gereksiz birşey.
aynen katılıyorum ... ayrıca değmez ..
Evet. Çok odun dediğim biri bile ağlamıştı çok şaşırmıştım.
gençken olmuştu, sonuçta gözyaşı bezleri üretiyor. ama en değerli varlık insanın kendisidir. kimse için ağlamaya değmez.
ağlar tabii. ama ağlamak çaresizlik işareti sayıldığından erkeklere pek yakıştırılmaz.
Erkeklerde ağlar malesef...Ama şu da bir gerçek ki "hiç bir kız için ağlamaya değmez."
ağlar ama bunu mümkün olduğu kadar kimseye göstermez...
ayrıca kadınlar gibi salya-sümük şeklinde değilde sadece için için ağlarlar...
ben doktum hemde gunlerce ama degmezmıss 2 yıllık emegm bosa gttı
inşaat mı yaptın da yıkıldı ?
neyi inşa ettin ?
karşılık beklemek için mi sevdin ?
hayır diyebilmen güzel.. karşılıklı olsaydı eğer üzülür müydün sence ;) neyse daha fazla kurcalamayacağım bunu.. ;)
her uzun süre çıkan kişiler birbirlerini seviyor mu ? bence büyük bir yanılsama bu.. tamam üzgünsün madem gelmeyeceğim üstüne..
insanlar korkar bazen birini bulamamaktan.. bulduklarında güven kazanmaları için biraz zamana ihtiyaçları olduğunu bilirler ve bırakmazlar karşısındakini.. güven tam oturduğu anda birini bulurlar ve ufak ufak o yöne giderler.. bunu sizin durumunuz için söylemiyorum, sadece soruna yönelik bir cevap ;))
Ağlamayı öğrendiğim zaman ağlarım .
Erkekler sesli ağlamaz kelimlere boğazına düğmlenir ve göznden damla damla akar ama asla ses çıkmaz
Hemde öküz gibi ağlar hönk hönk
Havadan nem kapıyorum ben, herşeye ağlarım.
Anıra anıra bağıra bağıra ağlarlar hemde
ağlamasınlar
kimse ağlamasın dadlım ;)
;)
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar