çok odunum bu konularda sosyal zekam 5 yasindaki bi cocukla ayni seviyede..
bana bu isin teorisini cikarabilir misiniz acaba :/
bana bu isin teorisini cikarabilir misiniz acaba :/
Evin küçük oğlu annesine flört'ün ne demek olduğunu sormuş ve anneside ona "Akşam ablanın erkek arkadaşı gelecek onları izle ne olduğunu anlarsın" demiş. Ve akşam kızın erkek arkadaşı gelmiş çocuk ta bunları izlemiş ve sabah olduğunda annesi çocuğa sormuş: “Flörtün nasıl birşey olduğunu öğrendin mi?” diye ve çocukta başlamış anlatmaya: “Ablam ile çocuk ilk başta arabaya girdiler ve ablamın ateşi yükselmiş olacak ki çocuk ablamın kazağının altından elini sokarak ateşini kontrol etti ve sanırım bu sırada ablamın hastalığı onada geçmiş olacak ki çocukta kazağını çıkarttı ve tam o sırada çocuğun önünde bir yılan çıktı. Ablam bu yılanı öldürmek için hemen ısırmaya başladı ve uzun bir uğraştan sonra yılanı öldürdü. Aman tanrım sonra birde baktım ki yılan tekrar dirilmez mi? Bunun üzerine ablam tekrar öldürmek için harekete geçti ve yılanın üzerine oturdu ve yılanı boğmaya uğraştı ve uzun bir uğraştan sonra kesinlikle yılanı öldürdü. Öldürdü diyorum çünkü ablamın arkadaşı yılanın derisini soydu ve çöpe attı
zihnimin kirlendigini hissettim
hahaha harika ya :D
kıyamam :) gece gece o kadar şirin geldin ki bana. allah en iyileri ile karşılastırsın seni emi :)
:)
anlarsın,zeka yasın 2 de olsa anlarsın,cunku erkekler her zamanki beceriksizlikleriyle bunu bile saklamayı beceremezler,tam tersine gözüne soka soka flört ederler
yanlis yorumlamak gibi korkularim var ama
+ verdikten sonra şöyle diyeyim. asıl akıllı insan, salağa yatandır. o beceriksiz dediğin erkekler yeri geliyor iki kadını aynı anda idare ediyor ;)
en basitinden sürekli gelip konusuyomu seninle,veya her lafına atlıyomu,yerli yersiz gülümsüyomu sana,senin yanında olmaya calısıyomu sürekli,iltifat ediyomu...vb. arkadasca yaklasmakla, flört etmek arasında ince bi cizgi vardır,eger bu dediklerimi yapıyosa flört ediyodur ama sadece espiri falan yapıyosa veya havadan sudan sohpet ediyosa arkadasta olmak istiyo olabilir
arada istisnalar her zaman vardır deathknight kardesim :D coguda idare edeyim derken yakalanıyor,unutma :)
insanlar cins cins iste anlayamiyorumki hangisi gulumseken arkadasca ya da diger sekilde duygular besliyo zor isler ya ama sagol
erkekler zekası düşük kızlardan nefret eder sana yaklaşmaya çalışanda seni kullanmak için yaklaşır
Cevap
16Cevap
bence çıkma. O yaş zekasıyla seni çok rahat da kandırabilir :/
:(
Canım, cicim konuşmaları başladıysa, Erkek damara bağlıyosa sen mesaj vermediğinde, seni merak ediyosa, sana çok yakınlaşıyosa, ... Kısacası her durumda olayı sana bağlıyosa...
sürekli konuşmak istiyorsa mesaj atıyorsa , anlamlı bakıyorsa vs vs vs...
bütün gece yazdım ama sende tıkandım ben artık uyumaya gidiyorum :D ama sana tuyo verem onunla evlenmekten ziyade başka ne istediğini sor cevabına göre hareket et işte haydi iyi geceler
Valla ne diyeceğimi bilemedim seninle konuşmadan anlıyamam :) Ekle istersen ancak konuşarak anlarım :)Ama daha çok kitap okumalısın anlayış gücünü arttırı :)
Madem o kadar odunsun bırak kimseyi hayatına sokma yazık insanlara..
evlilik cüzdanın bile olabilir etrafa iyice bak yanlışlıkla evlenmiş olabilirsin
hep senınle konusmak istiyorsa hep senınle ilgileniyosa en basir saçma esprine bile guluyosa o sanaabayı yakmıştır. ama flört karşılıklıdr
sadece sana bakarak konusuyorsa
yerli yersiz gülümsüyorsa
seni güldürmeye yada tam tersi gülerek kızdırmaya çalışıyorsaa
öyle görünüyor ki sen başına bir iş geldiğinde anlayacaksın
seni kesiyor ve aptal aptal gülümsüyor sa hopppan gagnam style :D
klasik kezban vakası ;)
kıçına bakıyosa anlarsın :))
o genel bi tutum diye biliyorum ama
vayyy tamam
olcutumuz kic
Normalin dışında davranıyosa :)
normalin disi?