YARDIM BEKLİYORUM? AYRILAMIYORUM...

merhaba arkadaşlar.

aranızda illaki vardır cok severek aşkından yanarak ilişkisine başlayan ve hazin son yaşayan. bende onlardan biriyim. sevgilimle 2 sene oldu. başta çok mükemmeldi herşey. şimdi ise en ufak bişey söylesem ne çene var sende ya yeter dıyor. onceden deli gbi şımartırdı beni. gene iyi kötü demiyorum ama beni çok üzüyor. bu gidişle beni aldatır diye düşünüyorum. ondan ayrılmak istiyorum ama cinsel anlamda allah kahretsin çok pişmanım ki bişeyler yaşadık keşke yapmasaydım cok pişmanım. ilişkiye girmedik ama bişeyler yaşandı ve sırf bu yuzden ayrılamıyorum. oda mecburum ona zannediyor bunu biliyorum. ama şimdi ayrılsak ya herkese anlatırsa? benı ilerde gorurse ohoo ben neler yasadım onla derse? ılerde evlendiğimi duyarda evlense nolur ben neler yaptım ona derse? inanın cok pişmanım kızlar siz siz olun evlenmeden kimseyle bişey yaşamayın. benim aşkımdan gözüm kör oldu. ilerde evleniceğim adamada tertemiz gitmek isterdım en cokta bu koyuyor bana oyuzden ayrılamıyorum bunla yasadm bunla kalaym diyorum. ama o bana bu yaşananların değerini vermiyor. üzmeyım bana guvendi karım gıbı artık diye dusunmuyor. cok yakında evlenıcektık zaten. ben ondan baskasını opmedım bıle. ama üzmesine artık dayanamıyorum. arkamdan eminim böyle knusucak neyapıcam ben . canıma kıyıcam artık. cok kötüyüm ne olur yol gösterin bana.neolur. ayrıldıgımda herkese anlatırsa evlensem bile canı yanmaz ben yasadım onla yasıcagmı evlense ne olur derse? kocama yazık olmazmı . en ktusu o* ıste gıttı baskasyla evlenıyor benle hersyı yaptı derse ? nolur yardım edin nolur.
Güncellemeler
+1 yıl
lütfen okuyun ve cevaplayın okdr ihityacım varki...
Güncellemeler
+1 yıl
birde bana aramızda bunlar yaşanmasaydı coktan bırakırdım senı bıktım cunku dıyor.. bende sevmıyorsan durma dedım sevgı olmasa durulmaz zaten dedı ama. o da farkında mecburiyetın oldugunun...
Güncellemeler
+1 yıl
arkadaslar...
YARDIM BEKLİYORUM? AYRILAMIYORUM...