Siz kızlar erkeklerde neyi beğenirsiniz.. Nasıl erkeği beğenirsiniz?

Gerçek hayatta bunu asla soran biri diyilim... Ama sanal hayatda bunu soruçam qalıba.. Bunu kendimi kimese beyendirmek amacıyla diyil.. Sırf kızların kafalarını görmek için soruyorum.. Evet siz hangi tür erkeyi beyenirsiniz.. Doğru bu fikir adamdan adama deyişir.. Malum... Herenin öz baxisi.. kimse sevir yağışı, kiminse yox balisi.. Fakat umumi olarak siz nasıl erkeyi beyenirsiniz... ?
Güncellemeler
+1 yıl
------------------------------------------------------------------------------------------

Yok yok boyle olmaz.. Zaten tovbe ben buraya bi daha yazmam .. Bu bir cevap diyil.. Burda cevap yazan her kes kendi fikrini soyluyor.. Ben iyisi insanlarin zevklerini en iyi bildiyim sekilde.. yasayarak oyreniyim.. Zaten ben biliyorum..

Bu arada size benden meslehet.. Birakin bu kizlarsoruyor'u falani.. Gidip 'Qaraqan' 'Bulistan' falan dinleyin kafaniz acilsin .. Haydi saglicakla kalin.. ;)
Güncellemeler
+1 yıl
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Youtube'dan Qaraqanmusic kanalindan Leykemiya albomuna sona dek dinliyin nasi bi insanim anlarsiniz.. Introdan - Outroya kadar boyle
Siz kızlar erkeklerde neyi beğenirsiniz.. Nasıl erkeği beğenirsiniz?