Direkt konuya girip onu sevdiğimi söylesem mi?

Arkadaşlar ben yaklaşık 2 yıldır birini seviyorum aynı iş yerinde çalışıyoruz o benden maaş konusunda yüksek alıyor kariyeride yüksek benden ben kızla iyi arkadasken aşık oldum ve bunu telefonda mesaj atarak herşeyi göze alarak attım bana önce şaka yaptığımı zanederek şaka yapma ne olur diye döndü bende ciddi olduğumu söyledim bir daha aramadı sabah geldğinde yüzüme ters ters baktı ben küstü zannettim konuşmak ne haddime bende tık yok tabi zaman geçti 3 ay oldu bende tık yok onda hala sinir hali var tabi derken 1 yıl geçti öyle böyle inanmassınız ama ne kadar denesemde konuşamadım kabul utangaç biriyim birgün denedim iş harici bişey konuşmayalım dedi ve zaman bugüne dayandı 2 yıl oldu son 3 aydır devamlı gelip geçerken gözlerime bakıyor yanıma sokulmaya çalışıyor.bazende ben bakıyom o hiç bakmıyor.ama 1 haftadır bakıyorum gözlerime dalıyor benim gözlerime derin derin bakıyor ve bakışıyoruz teleonla konuşurken falan bana bakıyor hatta ben arkam dönükken bile bana bakıyor farkındayım yürürken yan gözle bana bakıyormu diye bakıyor bayaga bakışıyoz yeni aşıklar gibi ama ben tekrar red alırım yada tekrar onu üzerim diye hiç bişey yapamıyorum birazda maddi durum korkusu acaba bu durumda beni kabul edermi falan falan yani ne yapayım direk konuya girip onu nasıl sevdğimi söyleyeyimmi yoksa zamana bırak demeyin 2 yıl oldu zaten ne yapayım kafayı yemek üzereyim deli gibide aşığım kıza oda farkında kıskandığımın sevdiğimin yaşıda benimkiyle aynı evlenmek istiyor biliyorum ne yapayım kızlar erkekler yardım lütfen teşekkürler.
Direkt konuya girip onu sevdiğimi söylesem mi?