Hem dindar hem cazibeli ve güzel olacak. malum ortalıkta temiz hatun pek kalmadı. bana çarşaflı bir hatun lazım.
Cevabın nedir?
yanlış düşünüyorsun birde yaşın büyük ama senden daha olgunum öncelikle arayacağın kriter beyin olmalı beynini kullanan sonra ALLAH korkusu olacak öyle ki her işte acaba bu yanlış mı doğrusu ne vs endişeli olacak merhametli olacak kızamayacak kimseye şefkatli olacak herkese yardım edecek kalbi olacak ki insanları haksız yere yargılamayacak güler yüzlü olacak derdinle dertlenecek sevincinle mutlu olacak derdine derman olacak
dış görünüş insanların seçimi değil biliyorsundur bunu yukarıda saydıklarımı bulursan mutlu olursun çünkü kimse böyle birini bulamaz ama vardır belki istisna07 Yorumla
Soran+1 yılyok zaten çarşaflı olması tek sebep değil. ama çarşaflı olması önceliğim.. ondan sonra saydığın diğer kriterlere bakarız :)
Soran+1 yılçarşaf takva elbisesi samimiyet nişanesidir. mesela açık giyinen birinin 'ben Allahtan korkarım'' sözü benim için yapmacıktır. Allahtan korkanın yapması gerekenler belli.. birazcık samimiyet..
Soran+1 yılişte çarşaf giymesi tek başına bişey ifade etmez.. çarşaflı olup da zihniyeti bozuk olan da biliyorum.. bu anlaşılır zaten.. bu işin içinde yetiştiğim için bunu anlarım.. tılsımlı sözcükleri bakışlar edep usul v. s bunlar direk dikkatimi çeker :)
Soran+1 yılçarşaf giyenlerin hepsi kötü değil.. içlerinde 3 5 çürük çıkıp reklam olunca herkes zannediyorki hepsi çürük.. öyle değil.. hem aslında çarşaf bir göndermeydi. geniş bir ferace de uygundur.. niyetler samimi olsun :)
En İyi Cevaplar
+1 yılHelal sanaaa
30 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılFatih çarşambada çok var ama bence insnaları bu şekil değerlendirme bu işin çarçaflısı kapalısı açığı yok dinini iyi yaşaması var çarçalı dersin ama sadece çarçaflıdır kapalı dersin sadece kapalıdır önemli olan o üstündekini taşımasını bilmeli yoksa insanın üstündeki insanı belirlemez ayrıca karşındakini öyle istiyozda biz ne kadar temiziz onada bakmak gerek...
34 Yorumla
Soran+1 yılKadının kapalısı makbuldur hacı bosver. Allahın tesettür ayetine boyun eğmisler en azından. diğerlerinden hertürlü iyidir.
Cevap sahibi+1 yıltamam kapalı olsun tabi ama ben nice açıklar biliyorum kapalıdan çok daha iyi namazında niyazında ahlaklı bir çok kapalı namaz bile kılmıyor işin o kısmı tabi bizi ilgilendirmez o nedenle seçiçeğin kişideki aradıığın kriterleri bir tek kriterle tamam deme iyice araştırıp bakman gerek...
Soran+1 yılYok zaten kapalı olması yetmez. carsaf diyorum o yüzden. çarsaf giyecek kadar ileri gidenler namazına namusuna düşkündür. istisnalar vardır elbet ama riski diğerlerinden daha azdır.
Cevap sahibi+1 yılorası öyle tabi Allahım hayırlı insanlarla karşılaştırsın bizleri inşallah
Abi kuran kurslarına cemaatlere bak anca öyle bulursun onlar koruyor namuslarını kadınlarının yoksa zor o dedigin biraz
12 Yorumla
Soran+1 yılEvet o dediğin kızlar evlenmeden kendini koruyor. bana öyle hatun lazım.
AI Persona’ya Sor
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
27
Cevap
21Cevap
Fatih - Çarşamba Mahallesine git kardeşim , ya da sen git İstanbul Edirnekapı'dan içeriye Fatih Camii'ne kadar bir göz at rahatlıkla bulursun.
23 Yorumla
Soran+1 yılOrayı biliyorum da tanisma faslı nasıl olacak. gördüğüme pat diye teklif mi edeyim. usulüne göre davranmak gerek.
Çarşaflı değil ama tesettürü çarşaf gibi ferace giyiyo ve kuzenim ama bir erkekle konuş bak kapalı kız istiyo senin gibi desem bakmaz yani seninde erkeğin çarşaflısı olman gerek
02 Yorumla
Soran+1 yılAma biraz da güzel olacak. şişman filan olmasın :D
fatih ve ataşehir de 2009 ordaydım kendimi ortadoğuda zannettim ama kardeşim durumları iyidi haberin olsun bende dindar birini istiyorum ama çarşafı bilemiyorum
01 Yorumla
Soran+1 yılAllahtan iste kardesim bulursun mutlaka :)
bak şimdi çarşaya çıkıyorsun orda ılk köseden dön sonra karşına bı kuru yemışçi çıkacak oranın yan tarafında töbe töbe ne bılelım nerden bulursun kısmet bu iş bı esyadan bahseder gıbı ne demek nerden bulurum
10 YorumlaFatih çarşambada tuhafiye işleten bir kadın var onda çarşaflı, tesettürlü bayanların telefon numaraları var adını halam biliyor şu an aklımda değil :)
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılNamusu çarşafla ölçen bir zihniyetin var ne acınası bir durum. Namus bacak arası değil. Erkeklerde namus var Kur-an'ı kerime göre ama o işinize gelmediği için konusunu açmazsınız
13 Yorumla
Soran+1 yılNamus bacak arası tabiiki. ohh git herkesle yiyis ondan sonra kendini teselli et bacak arasında olmaz diye. yok canım ben almim.
Cevap sahibi+1 yılSen her kızla yatarken iyi oluyor. Senin namusun yok dimi. Kaşar ruhlu herif
Soran+1 yılBeni tamadan iftira atma.
sjsjjssj k. b ama onlar açıklardan daha oro*spu oluo hem bu devirde zor bulursun bide çarçaflı ohohoo allahım yha
00 YorumlaKolay gelsin umarım istediğin gibi olur ama senin istediğin gibi anca annen bulur evden çıkmasın falan demişsin o Zaman anca bayan akrabanın bulması lazım
00 YorumlaHeryerde var dikkat etmelisin ama her çarşaflı temiz olmayabilir :)
06 Yorumla
Soran+1 yılUyarın için sağol. irainman'dan ilham aldım zaten kendisi idolümdür :D
+1 yılBizim mahallede var bir tane çarşaflı kız, hafızmış falan ama mahallede konuşmadığı erkek kalmadı neredeyse.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılseni tbrik ediyorm bz aile geneli carsaflyız aank olsan yardmcı olablrdm sana amaAllahm gnlune göre versn :)) umarm bulursun
11 Yorumla
Soran+1 yılBenim annemde çarşaflı. memnun oldum :)
+1 yılÇarşaflı olunca temiz mi oluyor? ☺
12 Yorumla
Soran+1 yılÇogunlugu evet :)
- +1 yıl
Umarım umduğun gibi çıkar ☺ genelde genç ve çarşaflı olanlar içlerinde islamiyeti yaşadıklarından değil küçüklüğünden beri kapanmaya zorlandığından öyle olurlar. Yani içlerinde hep açılma isteği olur ☺
İstisnaları bulabilmen dileğiyle..
+1 yılvalla kapalı olup bakireliğim bozulmasın diye götten vereni de gördük illa çarşaflı arama edep adap aileden gelen birşey
03 Yorumla- +1 yıl
Sen ananı görmüşsün kardeşim
- +1 yıl
Sen ananı görmüşsün kardeşim
- +1 yıl
kardeşim yazmıştım kardeşim diye çevrirmiş
Kardeş biz ne çarşaflı kadınlar gördük hepsi hırsız.. O şekil ayırt etmicen içi güzel olsun
01 Yorumla
Soran+1 yılÖyle de o kadar buraya gelen sorulara bakıyorum kimin kimle yattığı kalktığı belli değil. onlar temizdir en azından.
+1 yılHer carsafli temiz olmaz yasadigim yerlerde ne carsaflilar goruyorum herşeyin hayirlisi
00 Yorumla
+1 yılÇarşaflı olup neler yapanlar da var genelleme yapma ayıp ediyorsun açık olup da namuslu kadınlar da var
10 Yorumla'BANA çarşaflı hatun lazım' dindarlar genelde böyledir
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılFatihte bir kere pecesini acti kiz bildigin bulgar guzeli
00 YorumlaSen bu karakterin zor bulursun :D cok carsafli gorduk ne haldeler :D
00 YorumlaVar ıstanbulda carsaflı hemısı cazıbelı transparan carsaf gıyıyo ısık vurdumu 😂😂😂
00 YorumlaFatih çarşamba mahallaesi 😄
05 Yorumla
Soran+1 yılİyı de fatihte çarşamba mahallesi yokki :D
- +1 yıl
Var çünkü adres ararken kaybolmuştum 😄 çarşamba mah yazıyordu hatta. Hep sakallı şalvarlı çarşaflı vardı. Hatta üzerimde kısa kollu bluz var diye çarşaflı bir kadın ağzından çarşafı indirip "tü sana" dedi. Tabiki 3 yaşında türbana soktuğu kızının arkadan görünen saçına bakıp "saçı görünüyor günah iyice kapat" (!) diyip oradan uzaklaştım 😄
+1 yılAllah gölnüne göre versin kardeşim. :)
00 Yorumla
+1 yılFatihte bulursun
30 YorumlaEheh dikkat et başka bir şey çıkmasın
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 481 cevap paylaştı. Paket mi yapalım burada mi alırsınız
23 Yorumla
Soran+1 yılHacım burada yicem asf dalga geçmeyin olum ciddiyim
sen bu zihniyette ol Allah nasip eder mi?
01 Yorumla
Soran+1 yılEtmez mi? Carsafli olmasi ne güzel iste.
Gizli Üye(25-29)+1 yılTaze bitti haftaya gelir guzel abim😂😂
10 Yorumla
+1 yılGit Suudi arabistan a.
00 Yorumlaburada bulamazsın hepsi kudurmuş resmen
01 Yorumla
Soran+1 yılYok burada aramıyorum zaten.
sokaklari gez bulursun
03 Yorumla
Soran+1 yılKız dedigin evinde oturur. sokaklarda gezmez. sokakta çok gezenler kötü yola düşüyor maalesef. :( bana ev hanımı lazım.
Kumasciya bak
35 Yorumla- +1 yıl
asdasfsad
Soran+1 yılKomikmiydi yaprağım
İstanbul fatih tam senin semtin dostum
00 Yorumla
+1 yılSen çok temizsin galiba?
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 796 cevap paylaştı.
+1 yılİnş bulursun kardeşim :D
01 Yorumla- +1 yıl
Dikkat et işte :D Yanlış oynama sakın :D
fatih taraflarında çok var
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 311 cevap paylaştı. @IRainmaN abi sen misin yoksa :Dd
03 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılfatih tarafına uğra :P
00 Yorumlafatih
10 YorumlaPeceli olmaz mi?
03 Yorumla
Soran+1 yılOlur
Soran+1 yılBoşver
Olm sakamisiniz anlamiyorum
00 Yorumla
+1 yılTürbelere bak
00 Yorumla
+1 yılSuriyeli al bir tane
11 Yorumla
Soran+1 yılOlmaz. türk olsun pnp
Gizli Üye(36-45)+1 yılfantaızyee bakkkkkkkkk
00 Yorumla
+1 yılizdivac haci
03 Yorumla
Soran+1 yılOrda olmazlar
- +1 yıl
haci , evlenme işlerine anneler bakar genelde , onlar daha iyi bilir :D
Soran+1 yılHaklısın
Cemaate gir
11 Yorumlayabisiktir
07 Yorumla
Soran+1 yılneden küfrettin?
Soran+1 yıltamam da neden küfrediyorsun?
Soran+1 yıliyi de neden küfrediyorsun? ben de küfür edebilirim. ben de sana mı edeyim? bu mudur yani? karşılıklı küfürleşelim mi?
Soran+1 yılküfür etmenin gerekçelerini sen mi belirlıyorsun? kadınlar edilgenleşiyorsa küfür serbest mi? bu zihniyet mi savunacak kadınları?
Fatih
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılferaceli olmazmı
05 Yorumla
Soran+1 yılFeraceyi düzgün giyiyorsa olur. ama sonradan kapalı olmayacak. gecmisinde ne yaptığını bilmiyoruz :(
Cevap sahibi+1 yılferace nasıl düzgün giyilir peki? :D annene söyle o bulur :)
Cevap sahibi+1 yılrrrrrrrrrrrrr
Cevap sahibi+1 yılçoğunun aksine şunu söylüyorum güzel bir zihniyetin var
Soran+1 yılTesekkür ederim. bu senin zihninin güzelliği :)
Devamını Gör(33)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih