kapalı kızla açık kızın arasında ki fark nedir ki genelde açık olanlar kapalı kızlar aşık olamazlar,çalışamazlar,evlerinde oturur bekarken babanın evlenin ce de kocanın sözünden çıkamaz diyor lar bnde kapalı bi bayan olarak tan diyorum ki kapalı bayanların kalbi yok mu da aşık olamazlar siz bu konu hakkında ne düşünüyorsunuz?
Cevabın nedir?
ne alakası var bunun kapalı yada açık olmakla kapalı kadında pekala aşık olabilir kadındır nihayetinde öyle babasının sonra kocasının diyede birşey yok günümüzde kapalı kadınların büyük kesimi açık olan kadınlardan çok daha iyi aileler kurup çok iyi eşler bulup daha iyibir hayat yaşayabiliyor refah seviyeleride giderek artıyor artık kapılı olan bir kadının değerleride olduğunu düşünüyoruz çin malı kapalılardan bahsetmiyorum tabiki onların ne olduğunu ilk bakıştada anlayabiliyoruz bu saydıklarım onlar için pek geçerli değil onlar hala layıkını buluyor
22 Yorumla- +1 yıl
ben söyleyim sen anla işte daha kaba bir tabir kullanmamak için sahtekarlık anlamında çin malı tabirini kullandım pisliğin içinde olupta onu takınca akpak olduğunu sanan insanlar tanıdım yada şekil itibariyle neyse boşver çok fazla girmek istemiyorum bu detaylara onlarda bildikleri gibi yapıyorlar nihayetinde
En İyi Cevaplar
Çevredeki insanların kapalı bayanları yanlış tanıtmalarından dolayı kaynaklanan bir durum, tamamen insanların istismarı.
24 Yorumla- +1 yıl
Çevremizde gerek kapalı kardeşlerimizden gerekse açık kardeşlerimizden temiz olanlar da var yanlış yolda olanlar da var. Dolayısıyla yapılan yanlışlara bakarak bunu tüm kapalılara ya da tüm açıklara yorumlayamayız. Bir kapalı hata yaptığında o onun ayıbı veya aynı şekilde bir açık. Biz kendimizi nasıl tanıtıyoruz bununla ilgilenelim, başkalarının hatalarını aramak yerine düzeltmek için çaba sarf edelim.
tercih meselesi . kimin ne dediği değil önemli olan . ben açığım . kapanmayı da düşünmüyorum . kendi kişisel görüşüme gelirsek ben zaten etrafımda kapalı insan göremiyorum . çünkü bu öyle bi tane başörtü alıp kafanı örtmekle olmuyor. hem düşünce yönünden hazır olacaksın hemde bunun o kadar çok sorumluluğu var ki . bu sorumluluğu taşıyan 1 milyon kişi de bir yani samanlıkta iğne aramakla eş değer günümüz şartlarında.
kapalı gözükenle açık gözüken arasında bi fark görmediğim için herkes aşık olabilir . kimseyi eleştirmem bu konuda .43 Yorumla
+1 yılHerkesin aşka hakkı var...
bunu açalım;kapalı insan neden kapanır,dikkat çekmemek,haram bakışlardan dahi fersah fersah uzaklaşmak için ki sevgili olaylarında da,helalin olmayan bir erkekle olursun.
İki yüzlü olmamak gerek yani.
Yanlış anladıysam,affola.23 Yorumla- +1 yıl
...
Sen kendi doğrularınla yaşa.Kimseye değil,Allah'a kulsun...sallaaaaaaaaaaaaaaaa.
AI Persona’ya Sor
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
20
Cevap
42Cevap
Kapalılık sadece o başa bağlanan bez parçası ise diyecek birşeyim yok , kapanmak aklen beynen olan birşeydir ... bilinçli bir kapalı kız ile açık bir kız arasında bence hiç bir fark yoktur .. Ama sadece saçını örtüp kapanan kızlar ile açık kızlar arasında uçurum vardır...Şunu da sölim senin tarifinde bir kapalı kız modelini henüz görmedim , ben bara gittiğimde kapalı kız görebiliyorum veya sevgilisiyle gezen kapalı kızlarda görüyorum , bence olay beyin işi .Son olarak kapalı kızlarda sever aşık olur aşk yaşar onlarda insan dimi sonuçda yeter ki aklı ve mantığı bağnazlık yoluna şeyh şıhh yoluna terketmesinler..
110 YorumlaEn büyük fark birinin kapalı diğerinin açık olması ki bu tanımlamadan nefret ederim. Bence biri açık görüşlü diğeri tutucu olmalı.
İkisi de insan, ikisinin de kalbi var (kullanmaya bağlı olsa da ) ikisini de beyni var. Her ikisinin de canı dondurma ister, ikisi de ateşe elini dokundurduğunda canları yanar. İkisinin de istekleri, hayattan beklentileri, arzuları, tutkuları, acizlikleri, heyecanları, üzüntüleri vardır. Biri bu duygularını karşılama konusunda daha özgürdür, diğeri kendisini bazı kurallar ile sınırlandırdığından bu ihtiyaçlarını daha bir perde arkasında gizliden karşılar o kadar. Sonuçta ikisinin de ihtiyaçları benzerdir ve ikisi de bunları karşılar. Biri özgürce, diğeri saklı gizli.20 Yorumla
+1 yıl(((kapalı kızla açık kızın arasında ki fark nedir)))
Cevap Medeniyet... -mi...
Necip Fazıl Kısakürek
Üstad derki
Medeniyet söküp atmaksa baştaki ağı,
Sizden daha medeni afrika yamyamları
Eğer medeniyet açmaksa bedeni
Desenize, hayvanlar sizden daha medeni.
(((genelde açık olanlar kapalı kızlar aşık olamazlar,çalışamazlar,evlerinde oturur bekarken babanın evlenin ce de kocanın sözünden çıkamaz diyor lar bnde kapalı bi bayan olarak tan diyorum ki kapalı bayanların kalbi yok mu da aşık olamazlar siz bu konu hakkında ne düşünüyorsunuz?)))
Akıllarında Ezberii bilgi ile ahkam kesen insanların bilgisizce fikir sahibiymiş gibi konuşmamaları gerektiğini düşünüyorum..14 Yorumla- +1 yıl
kişilerin hayatlarına bakarsan bir bakıma herkesin bir gereksizi var:
hayatlara takılma, ön yargı yaratır başkalarına karşı.
Albert Einstein nın da var geresizlikleri oda insan.
- +1 yıl
birinin yaptıkları başka birine yaramıyor, o yüzden hayatlara takılma,. kim bilir oda kimden aldı bu kelamı bilinmiyor, tarihe onun lafları olarak geçmiş, kim bilirki... bizler bize lanse edilenleri biliyoruz, peki bildiklerimizin doğruluğu kesinmiki, hep bana rabbena diyerek ön yargı içindeyiz.
Kapali ve açık diyerek insanları sınıflandirmak sadece görüntüye bakarak karar vermek çok yanlış.Önemli olan beynin kapali olmaması.ama şu da bir gerçek ki kapali bir kızsan üzerinde bir sorumluluk var.O örtüyü takıyorsan ona saygin olmalı.öyle dar
acik bir taraflarini gösteren şeyler giyerek suratında 5 kilo makyajla dolaşıp kapanan kızın benim gözümde değiri yoktur.Çünkü o şekilde gezen kızlar yüzünden diğer kapali kızlara bir çok ahlaksız laflar geliyor. Ve evet kardesim kapalilar da sever sevilir12 Yorumla- +1 yıl
başkalarınına karışamazsn o makyaj yapıosa kendi günahı
kapalı kızlara çok üzülüyorum çünkü yapmak isteyip de yapamadıkları o kadar çok şey oluyor ki. bir süre sonra içlerine kapanıyorlar hayattan soğuyorlar sadece dini duyguları oluyor ve çok yüeysel düşünmeye başlıyorlar. kapalı kızların içinde mizah yeteneği olanına rastlamadım mesela. taassup nedeniyle sabit fikirli olmaya eğilimliler. ben onları suçlamıyorum çevrelerinin ailelerin baskısı yüzünden bu haldeler.
312 Yorumla- +1 yıl
bence yanılıyorsun emin ol kapalı bayanlar gayet açık görüşlü baya okur yazar evet mizah konusunda belki bir miktar gerideler ama anlayış ve iletişim konusunda gayet iyiler sadece tavırları muhattap olduklarını seçmelerinden kaynaklanan birşey yapmak isteyipte yapamadıklarından kastın ne bilmiyorum ama iş konusunda da eğitim konusunda da gayet başarılılar o yapmak isteyeceklerini düşündüğün seyler gecehayatı eğlence kültürü felansa zaten buna niyet olsa kapanmazlar kapanıyorsada dertler başkadır
- +1 yıl
fkete olacak neyse :) kapalı kadınları aileleri kapatıyor çevreleri kapatıyor kimse hiçbir çocuğa bak çocuğum dünyada 2000tane din var dur sana onları anlatayım sen de istediğini seç demiyor. Sonuçta din bir seçimmiş gibi dursa da coğrafi bir gelenek; anadan babadan aktarılan. okumak ve iyi biryerde çalışmak başka bişey. benim tanıdığım kapalıların çoğu içine kapanık ve eğlencesiz insanlar açıkçası.
- +1 yıl
uslubunu düzelt ne demek fkete olacak dinin ne olduğu nereden geldiği dinin nasıl seçildiği konusuna ne zaman geçtik onu anlamadım ayrıca eğer dinin nasıl birşey olduğuna gelecek olursak İslamda fıtrat diye bir terim var yani ne anan ne baban ne bölgen nede ülken fark etmez din seçim değil aramamak bulmamak uymamak seçim dediğim gibi bu noktada fıtratın ne olduğunu atladın doğrudur o şekilde kapanık eğlencesiz insanlarada denk gelmişsindir çeşit çeşit insan oğlu
- +1 yıl
soran senin adını fkere yazmış ordan fkete olarak düzelttim anladın mı. hiç okumuyor musun yazılanları sen? soran demiş ya ailem kapalı diye kapalı olmadım diye ordan geçtik. bu fıtrat falan hikaye işte onu anlatıyorum. herkes hangi coğrafyada doğmuşsa oranın dinini, kültürünü otomatik olarak alıyor. araştıran kişi binde bir çıkarsa çıkar.
+1 yılKapalı kız açık kıza nazaran gözümde daha çok değeri vardır.
ama kapalı olması moda için değil ALLAH,ın ve peygamber efendimizin emri ile kapanmış olanlarak karşı ilgim saygım var.
açık insanın da saçı açık diyede kötülüyemem onun tercihi kalbi imanla doluysa.34 Yorumla- +1 yıl
moda için o kadar çok kapanan varki.
çok görüyorum kafada tesettür atta dar kot.
kol bileklerinden ve ayak bileklerinden saçının teline kadar kapalı olması gerekiyor yoksa namahrem olur. hatları belli olup dışarıdaki erkekleri tahrik edersen günahtır.
kapalıda olsa açıkta olsa her bayanın duygulları vardır. - +1 yıl
Ben muhafazakar bir insanım evleneceğim insanın zaten kapalı olması için anneme ve annemannem direktif verdim 3 4 koldan kız arama cabasındalar :D
+1 yılkapalı kız başımın tacı dır evleneceğim zaman aradığım en başta gelen kural kapalı olmasıdır kapalı bayanlar ezikmidir asla onlar ALLAH için kapanan meleklerdir açık bayanlar lanetlimidir asla onlar da bir ömür mutlu olsunlar herşey onların da gönüllerince olsun ama evleneceğim insan kapalı olmalı .
50 Yorumlaasıl kapalı olanlar fena:D ne kapalılar tanıyrm kapalı olayı sadece dşardan kapalı desnler die:D
87 Yorumla- +1 yıl
tamam şimdi diyosnuz ya kapalı bayanlarn kalbi yok mu aşık olamaz mı die ben okadar kapalı kız görüyorum hepsnin başı eğik hep yere bakıyolar e ben nasıl kenıdmı belli edicem buna. Normalde bi kız görürm öyle uzaktan yakından bi bakşırz sonra bidaha görürm baktım içimde bşiler olyo gider tanışmak isterm bu butun dünyada böyle:D kapalı olan hıc havaya bakmıyor arkadaş hep yere bakıyor:D
+1 yılkapalı kız acık kız fark etmez arkadasım. bir kızın icinde bi seytanlık varsa engel olamassın. kapalı kız gördüm öpüsüyolar felan sevmez mi hiç ya.kapalıyla acık arasında bi fark yok. byle bi soru olamaz. önemli olan kapalı acık, hassiyet meselesi
22 Yorumla- +1 yıl
AYNEN.
+1 yılbi fark yok senin bu dedigini yobazlar cahiller soyler bi basortusu olmasi yada olmamasi hic biseyi deistrmez kapali olup cok is werende wardir acik olup daha muhafazakar olanda kisilik meselesi
33 Yorumla- +1 yıl
haberim yok dunki kizdan ne olmus ki
+1 yılbiri güzelliğini muhafaza edip gizemli kalır ve kendisini bir kişiye ait görüp sadece onun için ortaya çıkar ( tabi bundaki kastım kapalılığın hakkını veren ) biriside bende içinde bende olmak üzere saklayacak bişey yok herkes bakabilir... ve hiç bir kurumda engelinin olmaması ülkemizdeki acı dejavantajlı olan kişiler
10 Yorumla
+1 yılKapalı açık davasına girerseniz çok yanlız kalırsınız insanın daima iç güzelliğine önem vermek lazım. Aşkın dış görünüşle bağdaşdığı bi dönemde yaşıyoruz malesef geleceği değilde tek gecelik ilişkileri düşünen bi toplumda yaşamak huzur bozucu.
60 Yorumlaİnsanları böyle sınıflandırmak doğru değil bence ama, kapalı bir kızla birlikte olmazıdım çünkü, ne seks yapabiliriz, ne gece çıkıp birlkte bir rakı içebiliriz, o yüzden benim yaşantı şeklime uyum sağlayamayacaklarını düşünüyorum,
Ama kendilerince bir sevme metodları vardır heralde11 Yorumla- +1 yıl
:)
Kapalı-açık,1980 li yıllarda sen kapalısın,sen açıksın tartışmaları yoktu.Bizi bölmek isteyen bazı kötü niyetli güçlerin bunu,bizleri birbirimize düşürmek için çok güzel bir şekilde uygulamaya soktuğu kötü bir olaydır.Görünüş olarak kapalı-açık farkı var ama kimse kimsenin Allaha bağlılığının ne derece olduğunu bilemez.Kapanmak insanın içinden gelerek yapıldığı zaman çok kalıcı oluyor.Bu konuda tartışmak isteyenlere bence hiç bir şey söylememen daha iyi olur.
12 YorumlaKapalı bir kızla, açık bir kızın arasındaki tek fark giyim tercihleridir. Gerisi kendilerine kalmış. Herşeyi yapabilecek gücü cesareti kendilerinde bulabilirler.
30 Yorumlaamacın ne burda siyaset tartısması cıkarmakmı yoksa dincilerden destek alıp egonu tatmin etmekmi? farkmıs kıyaslamamı yapıyoruz biz insanlar arasında
24 YorumlaTek fark kıyafettir!
Kadınları açık kapalı diye ayırt edemezsin,
Her kadın kendi içinde ayrı bir dünyadır.
Başka açıdan bakarsan hepsi aynı b.kun soyudur.
(Not: aşk ve ilişkiler açısından söyledim yanlış anlaşılmasın son kısım)30 Yorumla
+1 yılFark yok arkadaş.Milletin örtüsüne inancına sokup sokuşturanlardan bay geldi.
21 Yorumla
+1 yılFark yok.Senin dediğin gibi düşünen birini duymadım, görmedim.
38 Yorumla- +1 yıl
Kuzenin saçmalamaya başladı..
- +1 yıl
Bana hiç öyle bir şey demedi ama neyse :)
+1 yılarkadaşlar siz böyle sorular soruyosunuzda ozman namaz kılan kılmayana bakın saçma soruları bırakın Allah aşkına herkes kendine baksın kişilik davranış başörtüyle mii deişio kalb vicdan inanç meselesi bunlar aşık olamaz mıymış resmen cahilce sorular bunlar
30 Yorumla
+1 yılbence saçmalamışsın benim gözümde kapalıda açıkda aynı sonuçda ikiside kadın yani rahat ol takıntı yapma bunları
28 Yorumla- +1 yıl
yok yani ben bi erkek olarak kapalı bi kızlada evlenirim açık bi kızlada evlenirim hiçbi şekildede kalıba koyamıyorum aralarında bi fark yok bence
- +1 yıl
senin komplekslerin var kusura bakma ama
- +1 yıl
aynen öyle falan diyosun tepki olarak söylemiş gibi yaptın ondan dedim
- +1 yıl
ok.pardns:)
cenım kapalı açık fark etmez önemli olan niyettir.kalptir..
25 Yorumla- +1 yıl
Ne diyosun, anlamadım?
- +1 yıl
Tamam Melo, istediğini de..
- +1 yıl
Sevgiler..
- Aşk İlişkileri konusunda 1,2b cevap paylaştı.
+1 yılfark şurda kendini namus timsali görüp açığa peynir muamelesi yapıp kendide her haltı yiyip örtünün altına gizlenip bekçilik yaparsa evet çok fark var beyin olarak
20 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 633 cevap paylaştı. Bu önce aileye baglı.çunku aile baskı ve siddete dayalı bı
aile yapısına sahipse kız ister açık olsun,ister kapalı olsun
kızın ustundeki ruhsal bunalımlar kendini gösterir.
Yalnızlıga aşık olmak gibi.10 Yorumlabenim için tek fark görünüşleri...sahip oldukları özellikler olsun yada beni etkiliyebilmeleri olsun hiç bir fark yok...üstünde ne çeşit kıyafet olursa olsun benim o an onu nasıl görmek istediğime yada hayal ettiğim şeylere bağlı etkileyişleri..
10 Yorumlakapalıysa bence kimseyle çıkmamalı...dini için kapanan bir kıza erkeklerle sevgili olmak yakışmıyor..çok tezat değilmi..madem günahdan korkmuyorsa ne diye o başörtü...
33 Yorumlaben en cok yazın sıcagında hala kapalılarya onu takdır edıyorum gercekten dısarıda sort atlet gıymıs hala yanıyorum dıyenler varken bıle
20 Yorumla
+1 yılruhlar bedenler istekler özellikler aşk meşk inanç vs hepsi aynı olabilir. bir insanın kalbini sadece kendi ve Allah bilir. ;)
10 Yorumlaİşte
Kapalı olupta Minbir oyundan çıkan kızları gördüm ben
Fazla bi fark yok dışgörünüş açısından.20 YorumlaHayır kesinlikle hiç bir farkı yok hatta bana göre artıları bile var ama buırada konuşmak doğru olmaz.. bence hiç fark yok.. O yüzden kendini bu kadar kısıtlamana hiç mi biç gerek yok..
20 Yorumladaha fazla ocakta pişmiş oluyorlar , tehlikeli durum... :)
20 Yorumla
+1 yılaşık olurlar.severler de.ama evli değilse dışarıda,içeride,orada,burada el ele dolaşamaz.sarılamaz.öpemez öptüremez.madem kapandın,inançların neticesinde kapandın bunların hiç birini yapmaya hakkın yoktur.örtünün hakkını verecek her kimse o kapanan
40 Yorumla
+1 yıltabyki severler asık olurlar hayatta basarılı olup kendi ayakları üstünde durabilen her kız kapalı ya da acık fark etmez, kimsenin onayına ihtiyac duymadan yasayabilir
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılistanbul yıldız beşiktaş parkında sevgilisiyle öpüşüp yiyişen gördüm ben beee hemde milletin bakışlarına aldırış etmeden
oooooo kapalısı açığı aşkı meşki yaşayan işe gitmek isteyen yaşıyorda gidiyorda...10 Yorumlakalbin kapalısı açığı olmaz ancak kapalıysa günahlardan arınık olmalı yakışmıyo yaaa
20 Yorumla
+1 yılsadece kapalı ve acık olması ama cogu kapalı kız acık kızlardan daha dzgun bunu da bılıyoruz
40 Yorumla
+1 yıl“Türbanlı kızda sever”
Kalp türbanda değildir!75 Yorumla- +1 yıl
Teşekkürler...
- +1 yıl
; )
- +1 yıl
- +1 yıl
çok güzel söyledin katılıorum
+1 yılBilmiyorum ama kapalı kadın görmek zor geliyor.Hoşuma gitmiyor.
10 Yorumlakapalı olup gel beni ye diyen bir sürü kız var şu zamanda pek bir fark kalmadı
20 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılYolda elele gezecek, öpüşecek, Vakko'dan başörtüsü alıp, Louis Vuitton'dan çantalarla X5'ine binecekse...
Koyarım öyle başörtüsüne.73 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılKimseye örnek olmak zorunda değilim. Herkes siteye üye olurken +18 olduğunu taahhüt edipte giriyor.
+1 yılBirisinin köle diğerinin, kendini özgür zannetmesi.
30 Yorumla
+1 yılBu gibi tartismalari hep bsyanlar baslatir. Herdeyi kiskandiklari icin yasayiz sekillerinide kiskaniyorlar.
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 332 cevap paylaştı.
+1 yılkapalı kızın saçı ve göğüs/omuz görünmez. açık kızın saçı görünür göğüs/omuz görünümü giyimine göre değişir.
02 Yorumla- +1 yıl
tamam
- +1 yıl
sus bi la siz yok mu atlamaya bayılıyo bazılarınız herşeye :S
Gizli Üye(30-35)+1 yılkapalı kıza güven olmaz sağ gösterip sol vurur bu bir gerçek.
50 Yorumlaonu diyen halt etmiş... yobazlığın daniskası resmen...
10 Yorumlasen gönlü kapalı kızlardan mı bahsediyorsun yoksa...
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılöyle şey yok dediin gbi i, ne kapalılar var doktor , mühendis dediğin kısmen yanlış herkes aynı değil bir de kapalı tabirin eğitimi etkilememsi lazım.
00 Yorumlaikisi de kızdır. açık kapalı hiç farketmez.
30 YorumlaHer zaman açık kızdan yanayım kapalı bir bayanı kendimce hoş bulamıyorum
23 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 956 cevap paylaştı.
+1 yılBiri kapalı biri açık.
10 Yorumla Sen işine bak kardeşim herkes herşeyi der.
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2,9b cevap paylaştı. görüntü farkı var.başka fark yok
40 Yorumla
+1 yılKapalı kızın altı kerane üstü minare açık kız daha masum açık net
00 Yorumlaaralarındakiş tek fark giysidir diyip bu konuya nokta koyuyorum
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılTek farkları kapalı bayanların daha gizemli oluşu.
25 Yorumla- +1 yıl
erkekler icinde daha cekici olması..yoksa kim karısabilir yada acık kızla kapalı kız esit degildir diye bişey yumurtlamak ancak örümcek kafalıların işidir.tamam belki diger geniş kızlara oranla biraz daha agır baslı olmaları beklenebilir ama degilse de bu kendi karakteridir.yoksa basına turban takın ben yanlızım aranıyom vs vs diyerek meydana atlamanın acık yada kapalılıkla ilgisi yok kişilikle ilgisi vardır...
Cevap sahibi+1 yıl4. Raund bitti dağılın.
herkesın dedıgını takacaksan işin iş.
20 Yorumlakapalıdan kapalıya acıktan acıga değişir o..
00 Yorumlafarkı yazmışsın zaten biri kapalı biri açık
00 Yorumlahiçbi fark yok..
20 Yorumla
+1 yılTercihim her zaman açık kızlardan yanadır
10 Yorumla- Devamını Gör (2)
Devamını Gör(47)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!