Sevdiğimi söyledim, olmaz dedi.

Arkadaşlar yıllar önce ortaokuldayken dershanede tanıştığım bir kız vardı.Bu yıl Lise sonuncu sınıftayım ve yeni bir okuldayım.Yan sınıfımda o kızın olduğunu gördüm.O zamanlar bile hoşlanıyordum ondan,dolayısıyla o zaman ki hislerim alevlendi denilebilir yeniden. :) Kendimden bahsetmem gerekirse 1.76 boyundayım,90 kiloyum.Normalden fazla kilolu olduğum kesin. :) Çevremdeki bir çok serserinin,köpüğün aksine ben çevremde hep efendi ve parlak zekalı bir insan olarak tanındım.Ne kadar doğrudur bilemem ama insanlar hakkımda hemen böyle düşünür.Kız ise çok güzel bir kız olmasına rağmen klasik okullardaki popüler kızlardan biri değil.Daha çok kendi halinde takılan biri.

Her neyse,ben bu kızla yeniden ufak ufakta olsa muhabbet kurdum.Ama asla başbaşa konuşmadık hep yanında arkadaşları da vardı.Ve aslına bakarsanız toplam 5-6 kere ya konuşmuşuzdur,ya konuşmamışızdır.

Yeniden konuşmaya başlayalı 2 ay falan olmuştu en fazla ki,ben bir gün okul çıkışı ondan hoşlandığımı söyledim.Yüzü böyle anlamsız garip bir hal aldı önce. :) Daha sonra " Üzülme,ama olmaz. " dedi. " Görüştüğüm biri var " dedi.Ama tabiri caizse çıktığı biri olmadığını biliyordum,ama görüştüğü birisi olduğunu duymuştum bir yerlerden.Kaptırmamak içinde aceleyle söyledim işte,hata yaptım belli ki. Daha sonra arkasını dönüp gitti.

Bir-iki saat sonra twit attı " Beni böyle şeylerle sınama Allah'im " diye.Yani ben twitin gösterdiği kişinin ben olduğunu düşündüm. :) Bana acımış mıdır,nedir anlayamadım ama sinirlerim bozuldu biraz. :) Hatta babamın ölümünden sonra ilk defa ağlatmayı başardı beni hem reddetmesi ile hem o twitiyle. :)

Neyse birkaç hafta geçti bu olaylar yaşanalı,o günden beri sürekli bizim sınıfa gelmesine rağmen yüzüme bile bakmamaya başladı.Hiçbir şekilde hiçbir diyalog kurmadı.Gözgöze bile gelmedik bir haftadır,özel çaba sarfediyor sanırım.Okudum burada birçok kişi reddedildikten sonra sohbeti devam ettirmiş,hatta ettirmesi gerektiği söylenmiş ama benim durumumda ilk sohbeti benim başlatmam gerekiyor ve ne tepki vereceği belirsiz gerçekten. Reddedikten sonra facebooktan silmemiş olması,benimle tamamen köprüleri atmak istemediğinin göstergesi olabilir belki,bilemedim. :)

Not: İlk çıktığım kız olacaktı kabul etseydi.Bugüne kadar birkaç teklif almıştım ama gerçekten sevmediğim bir kızla çıkmak gibi karaktersizlik asla yapamadım.

Sonuç olarak ne yapmalıyım ? Peşini bırakayım mı,yoksa yeniden sohbet kurmaya mı çalışayım ? Umut var mı hala ? :)
Güncellemeler
+1 yıl
Uzun okumak istemeyenler için özet geçeyim,bir kıza ondan hoşlandığımı söyledim " Üzülme ama olmaz " dedi.Şimdi karşılaştığımızda yüzüme bile bakmıyor,hiçbir şekilde iletişim kurmuyor.Ama yine de sosyal paylaşım sitelerindeki arkadaşlıklarımızı da silmiş değil. Peşini bırakmalı mıyım tamamen ?
Sevdiğimi söyledim, olmaz dedi.