Teklifime ne evet ne hayır dedi. Bunun anlamı ne?

epeydir konuştuğum aynı zamanda sevdiğim bir kız var. 1 yıl önce bu kıza teklif etmiştim onu sevdiğimi diyerek ama bazı nedenlerden kabul etmemişti. sonra kendisinin beni aramasıyla arkadaş gibi konuşmaya başladık. benim onu sevdiğimi her an bilerek konuştu benimle ve bu zamana kadar geldi. ben kıza bişeyler demedim ama baktım sonu gelmeyecekti bu işin kıza mesaj atım. Artık böyle olmayacğini ve kendisinden evet ya da hayır demesini istedim. kızla tartistik ve kıza belli bir vakite kadar süre verdim. kız da o süre bitene kadar aramadı bişey demedi. hayır da diyebilirdi ya da evet de ama ikisini de demedi. hayır deseydi daha yüzüne bile bakmayacağimi dedim ona ama iki cevaptan da birini veremedi. ve o vakite yaklaştığında da arkadaşlarına dert yanmış bana böyle dedin diye ve onlarla oturmuş dertleşmiş resmen. ama ne olduğunu tam olarak anlamadım.

Neden evet ya da hayır demedi? açık kapı mı bırakmak istedi anlayamadım. kız ne yapmaya çalışıyor? evet dese herşey yolunda olacaktı hayır dese kesinlikle yüzüne bakmayacaktım ama bu hiçbir şey demedi ve sessiz kaldı. tuttu bir de bana küsmüş bugün ters ters bakıyordu bende bişey demedim kafamı çevirdim o bakarken. Ne yapmalıyım?
Güncellemeler
+1 yıl
evet sonuç şu kız halen arada bana bakıpduruyor ama mesaj cevap vermedı son bır kez yazdım nasılsın dıye ama sonuc yok hiç cevap gelmedi ama her gördüğünde acayip şekilde bakıyor kız bunu çözemedimayrıca bir cevapta alamadım alamadğım gibide birde mesaj attım nasıl diye ondada ses çıkmayınca bu işi kendimde bitirmeye karar verdim artık ne yapsam sonuç alaamadım o yüzden burda kesmek en iyisi sanıyorum ama neden böyle davranıyor anlamaışta degilim ne yapmaya çalışıyor kız anlayan varmı
Teklifime ne evet ne hayır dedi. Bunun anlamı ne?